Kaikki rintamaidon: miten pumpata – milloin aloittaa – kuinka kauan käyttää

Äitien yhä tietoisemmiksi huolehtimaan lapsista kaikin mahdollisin tavoin, mutta tinkimättä uransa, yksi olennainen jokaisen uuden äidin pussi on rintapumppu. Tämä on myös erittäin hyödyllistä äideille, jotka kärsivät tahansa imetyksen kysymyksiä tai yksinkertaisesti haluavat myös kumppaninsa ja perheenjäsenensä prosessissa ruokkia vauvaa. Helposti saatavilla monia erilaisia, -rintapumppua paitsi auttaa syöttää vauvaa, kun äiti ei noin vaan on useita muita etuja myös. Seuraavassa on yleiskatsaus tämän näppärä laite.

Mikä on rintapumppu?

Rintapumppu on kone, joka jäljittelee imee toiminta vauva auttaa ilmaisemaan äidinmaitoon. Se koostuu rintojen phalange tai kilpi, joka sopii yli nänni, pumppu, joka toimii joko manuaalisesti tai sähköllä, ja pullo, jossa ilmaistaan ​​maitoa kerää.

Milloin voit aloittaa käyttämään rintapumppu?

Voit alkaa käyttää maitoa imupumppu heti, kun vauva on syntynyt, mikäli on lääketieteellisiä kysymyksiä, jotka tulevat tavalla hoitotyön. Keskosilla, joiden on vaikea tajuta, kerrannaisia, tai lapsia, joilla on erityistarpeita voivat myös vaatia aikaisin pumppauksen. Jos hoitotyön etenee hyvin, lääkärit suositellaan koputtavaan yksi ja kolme viikkoa ennen käyttöönottoa pullon välttämiseksi nänni sekaannusta.

Mikä on rintapumppu käytetään?

Käytetty ilmaisemiseen rintamaitoon, rintapumppu ei ole tärkeää vain äitien, jotka haluavat palata töihin tai pitää taukoa imetyksen, mutta myös auttaa ylläpitämään tai jopa lisäämään maidon tarjontaa. Miksi rintapumppu on Käytetty: Pumppaus stimuloi maidontuotantoa ja on tehokas ratkaisu äideille kokee imetyksen kysymyksiä. Rintapumppu lievittää aiheuttama haitta engorged rinnat liikaa.

Kuinka käyttää rintapumppu?

Aloittaminen kanssa rintapumppu on yhtä helppoa kuin yksi-kaksi-kolme! Yksinkertaisesti paikka rintojen kilpi yli nänni, ja pumppu aloittaa ilmentävien. Jos käytät sähköllä tai paristokäyttöinen pumppu, tämä yksinkertaisesti kyse sytyttämistä, mutta jos käytät käsipumpulla, sinun täytyy pumpata manuaalisesti.

Vinkkejä Pump rintamaidon

Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla valmistelussa pumpata rintamaitoa:

 • Relax: Finding hiljainen paikka rentoutua auttaa kannustaa let down
 • Hieronta: Nopea rintojen hieronta, kallistuu yli antaa painovoiman tehdä sen osan, tai lämpöpuristusside auttaa aloittaa
 • Invest in hands-free pumppaus bra: rintaliivit pitää pumpun paikallaan jolloin voit lukea kirjaa, tekstiä tai edes toimi tietokoneessa. Jotkut äidit jopa tehdä omia handsfree-rintaliivit leikkaamalla reikiä vanhan urheilurintaliivejä tai liittämällä kuminauhat imetysrintaliiveihin
 • Aloita pienin asetus: Käytettäessä sähköinen pumppu, älä varmista aloittaa pienimmällä asetuksella asteittainen lisääminen Kun opit

Kun Express Rintamaidon käsin ja miten teet sen?

Jos haluat sairaanhoitaja vauva, ja vain satunnaisesti tuntevat tarvetta ilmaista maitoa, pumppaamiseen rintamaidon käsin voi olla oikea vaihtoehto sinulle. Tässä on, miten tehdä se:

 • Pese kädet: Vauvat ovat herkkiä, ja on tärkeää säilyttää hygienian kaikkina aikoina
 • Hieronta: Lempeä rintojen hieronta tai lämmin pyyhe apuvälineinä let down, jolloin se on helpompi ilmaista maitoa. Voisit jopa nojata eteenpäin päästää painovoiman apua
 • Oikeiden asema: peukalon ja etusormen muodostavat C noin tuuman takana Nännipiha
 • Express: Paina sormilla kohti rintakehän ja käyttää kevyesti liikkuva liike ilmaista maitoa
 • Säilytys: Kerää ilmaistu maidon puhtaassa pullossa säilytykseen

Kuinka paljon Pump rintamaidon?

Kuinka paljon pumppu riippuu pääasiassa siitä, kuinka paljon teidän pikkuinen kuluttaa. Aina ei ole välttämätöntä pumpata liikaa, joten älä päästä liian huolissani, jos et pysty pumppaamaan suuria määriä.

 • Ei mitään ehdotonta sääntöä siitä, kuinka usein sinun tulisi pumpata rintamaitoa. Pumppaus äidinmaitoon riippuu ensisijaisesti siitä, miten vanha vauva on. Yli ajan, maitomäärän voit pumpata kasvaa vähitellen
 • Kuinka paljon haluat pumpata riippuu myös siitä, miten rintoja tuntuu, kun olet pumpataan.
 • Kuinka paljon sinun täytyy pumpata riippuu myös siitä, kuinka suuri maitoa päätöksenteon rauhaset. Muista, että koko teidän rauhaset eroaa kokoa rinnat
 • Hyvä pumppu voi pumpata molemmat rinnat noin 20- 30 minuuttia, jos pettivät nopeasti
 • Jatkuvassa Käytännössä voit pumpata maitoa, koska rinnat saavat säätää pumpun ja antaa sinulle laatumaidon
 • Pidä merkittävää aikaeroa kahden pumppaus istuntoa, jotta saat vastaavia määriä maitoa.
 • On tärkeämpää tietää, kuinka paljon maitoa vauva saa samalla 24 tunnin ajanjakson eikä per ruokinta

Ei ole olemassa yhtä sääntöä siitä, kuinka paljon äidinmaidossa pumpata. Joten, pumppu rintamaidon omaan tahtiin ja mukaan lapsen tarpeisiin. Kukaan ei tiedä kehon paremmin kuin sinä.

Säilyttäminen rintamaidon?

Varastointia äidinmaidossa voi olla melko hankalaa, koska rasvapitoisuuden maidon jatkuvasti muutoksessa. Ensimmäinen asia, sinun pitäisi olla varovaisia ​​seurustelee äidinmaitoon. Näin voit tietää, kun pumpataan maidon ja käyttää vanhimmat ensin.

 • Voit tallentaa rintamaitoon muovi- tai lasiastiaan, joka on ilmatiiviisti, jotta se pysyy tuoreena pidemmän aikaa
 • Yleensä pumppu mukana varastosäiliöön kanssa mittayksikkö, jonka avulla voit tallentaa maitoa mukaan vauvan kulutusta
 • Maito voidaan säilyttää pakastimessa tietyksi ajaksi lämpötilasta riippuen, vaikka se on parempi varmistaa vauvan kuluttaa maitoa aikaisemmilla kausilla, koska ajan myötä, sen ravintoarvo vähenee

Tallennuspaikka Rintamaidon jälkeen Pumppaus?

Pumppaus maitoa rinnat tulee helpotus, kun tietää, että on tallennettu maitoa pakastimessa. Sinun ei tarvitse pitää käynnissä prosessi joka kerta. Tämä maito voidaan pitää raikkaana muodossa kahdesta viikosta kahteentoista kuukauteen. Kuitenkin pitää seuraavia viitteitä mielessä kun varastointia.

Miten pakasta ja sulata rintamaidon?

Aika on merkittävä este on jäädytys ja sulatus äidinmaitoon. Jos sulanut maito ei kuluteta 24 tunnin kuluessa jäähdytys- tai sen jälkeen 1 tunnin ajan huoneenlämpötilassa, se pilaa. Haitta noin sulattaa maitoa on, että se ei saa jäädyttää uudelleen. Seuraavassa pitäisi auttaa pitämään maidon tuoreena ja hyvälaatuisina.

1. jäätävää Rintamaidon

 • Pysäytettäessä, muista pitää se säiliöissä mukaan osa soveltuu vauvalle. Jos 50 ml kulutetaan per saanti, säilytä se vastaavasti. Tämä auttaa varmistamaan, että et tuhlaa maitoa.
 • Eivät jäädy sitä konteissa, josta et voi hävitä sen helposti. Tämä ei vain lisää vaivaa, mutta mahdollistaa myös epäpuhtauksia tihkua.

2. sulattaminen Rintamaidon

 • Aina muistaa, että maito pitää sulattaa eikä keitetty. Pidä astia, joka on maitoa se lämpimällä vedellä, kunnes se saavuttaa sopivan lämpötilan.
 • Voit myös antaa sen sulattaa päälokero yön yli ja käyttää sitä huoneenlämmössä seuraavana päivänä.
 • Älä käytä mikroaaltouunissa sulatuksen tai lämmityksen koska se tappaa ravinteita maitoon. Kriisipesäkkeisiin voi myös kehittyä, vähentää maidon laatuun.

3. Kuinka kauan voidaan Rintamaidon säilytetään?

 • Jos olet maidon säilyttäminen pakastimessa osiossa jääkaappi, se pysyy tuoreena enintään kaksi viikkoa. Sitä nopeammin voit käyttää tätä maitoa, sen parempi.
 • Joissakin jääkaappeja on erillinen osasto kuin pakastimen. Koska tämä avataan harvemmin, ja 0⁰ F se pitää maidon tuoreena kolmesta kuuteen kuukauteen.
 • Pakastimet, verrattain, pitää maidon tuoreena pisin. Se voidaan säilyttää enintään kaksitoista kuukautta.
 • Kuitenkin, jos haluat maito on tuoretta ja kulutetaan päivässä keskus Disease Control and Prevention ehdottaa, että paras tapa säilyttää äidinmaito on huoneenlämmössä kuudesta kahdeksaan tuntia