Joitakin syitä, miksi meidän pitäisi syödä tummaa suklaata

Tumma herkullinen suklaa on eräänlaista suklaata, joka on suurempi pitoisuus kaakaovoita sekä paljon vähemmän maitoa kuin muita herkullisia suklaata. Liittohallituksen ja myös markkinoiden kriteerit mitä kohteita voidaan tunnistaa pimeä herkullinen suklaa vaihtelevat kansakunnan sekä markkinoilla.

Mitkä ovat Antioksidantteja?

Antioksidantit ovat kemikaaleja, jotka vältetään hapettuminen erilaisten muiden yhdisteiden kanssa. Tämän yksinkertaistamiseksi oletetaan, veteen linjan, joka alkaa muodostaa ruostetta sisällä. Vähitellen tämä ruoste varmasti edetä kehittää ylös riviin asti vain vähän tai ei vettä voi stream kautta. Sitten lisäät korroosion poisto vedenpintaan sekä se alkaa kertymän poistamiseksi, siis nostaa verenkiertoa. Mieti verisuonet vesirajan ja myös antioksidantteja kuin korroosion puhtaampaa.

Polyfenolit ovat suuret luokittelu kasviperäisiä antioksidantteja. On olemassa useita alaluokkia polyfenoleja, joka sisältää flavonoideja, jolla lisäksi on alaluokkaa. Joukossa ovat flavanols jotka koostuvat voimakas katekiinin ja epikatekiinin. Epikate- (ajatellut olevan eniten hyötyä antioksidantti) on huomattavasti imeytymään jälkeen käytön flavonoidi-rikkaita herkullinen suklaa.

Ovatko kaikki tummat suklaat tuotetaan tasapuolisesti?

Ei kaikki tummat suklaat ovat samat. Koska kaakaojauhetta käsittää kaikki antioksidantit, sitä suurempi suklaa kiinteät aineet (yhdistelmä kaakao ja myös kaakaovoi), sitä suurempi polyfenolien antioksidantteja yleensä. Vapautus sääntöön on pimeä herkullinen suklaata, joka kaadetaan. Tämä viittaa siihen, että se on puhdistettu emäksen kanssa auttaa poistamaan karvaus. Tämä kuitenkin pääsee eroon enemmistön terveen ja tasapainoisen antioksidantteja. On yleisesti katsotaan, että pimeä herkullinen suklaata, joka sisältää jonkin verran yli 70% kaakaota toimittaa parhaan hyvinvointi etuja.

9 syitä, miksi meidän pitäisi kuluttaa yli 70% kaakaota tummaa suklaata:

  1. Cacao on korkein painopiste flavonoidi antioksidantit tahansa kasviperäisiä elintarvikkeita kasvatettu meidän maa. Tämä on vahvistanut USDA tietokannasta flavonoidi web sisältö valittu elintarvikkeita, vuonna 2007, lisäksi korkeimman mahdollisen ORAC arvo. Oxygen Radical absorbanssi Kyky (orac) on suurempi kaakao verrata mihinkään muuhun. Tämä on yleinen happiradikaalien jossa keho imee tietyltä ruokaa.
  2. Vähentää paha kolesteroli (LDL). Polyfenolit, ensisijainen ryhmä tehokkaita antioksidantteja sijaitsee kasviperäisiä elintarvikkeita, kuten merlot sekä teetä, auttaa lopettamaan LDL: n hapettumista, mikä näin ollen pienentää sen veren järjestelmässä.
  3. Tehostaa verenkiertoa koko verisuoniston. Flavonoidit edistää verisuonten laajenemista, laajentuminen sisähalkaisijan verisuonia ja valtimoita. Tutkimukset osoittavat, että lieventämistä lihassolujen raja valtimoita auttaa parantamaan verenkiertoa. Lisääntynyt veren virtaus on tärkeää paljon etuja johtui kaakaosta flavanols.
  4. Saattaisi vahvistaa muisti kasvatti verenkiertoa aivoissa. Tutkimukseen on saatu lupaavia tuloksia tehostettuun tilapäisen muistin terveellistä ja tasapainoista aikuista 2 tunnin kuluttua syömisen suklaa pimeä herkullinen suklaa. Tämä on johtanut tutkijat tarkastella vaikutusta Alzheimerin yksilöitä siinä toivossa, että se voisi olla käytännöllistä muistin sekä vähentää taudin terveillä aikuisia samoin kuin paljastava indikaattoreita sen lähestyvän.
  5. Auttaa hallitsemaan insuliiniherkkyyttä. Nopeasti syömisen jälkeen polyfenolien rikas pimeä herkullinen suklaa on kasvanut merkittävästi insuliiniherkkyyttä. Vähentynyt ei syö insuliinin ja glukoosin painopiste lisäksi sokeria sekä insuliinin reaktiot oraaliselle glukoosin este, oli suora vaikutus muutoksia lisäksi insuliiniresistenssi sekä herkkyys (HOMA-IR: n ja myös QUICKI – ISI).
  6. Vähentää sydän- ja verisuonitautien sekä myös aivohalvauksen. Käyttäen kasvatti veren virtaus, verihiutaleiden kertymisen pienenee dramaattisesti, seurauksena estämällä niiden kyky luoda veritulppa. Positiiviset tulokset ovat olennaisia ​​vanhuksilla huomioon, että suurin osa kuolemista ne yli 70 liittyvät verisuonistoon, lähinnä sydämenpysähdyksen ja aivohalvaus
  7. Hydrattua rasvaa kaakaovoi. Se ei ole niin paha, ja ehkä suuri. Kolmasosa rasvasta kaakaovoi peräisin steariinihaposta, joka ei lisää LDL-kolesterolin kuten useimmat useita muita tyydyttyneitä rasvoja. Ylimääräinen 3rd peräisin öljyhappoa, sydän-terve tyydyttymättömiä rasvoja. Steariinihappo muuttuu maksassa öljyhappoa.
  8. Alentaa sattuessa verihiutaleiden ja myös kertymistä plakin valtimoissa. Todiste osoittaa, että taso epikatekiini (tehokas antioksidantti suklaa) nostetaan sen jälkeen, kun kuluttaa flavanol-rikas herkullinen suklaa. Epikatekiini parantaa saatavuutta typpioksidin verisuonistossa, hidastaa kertymistä plakkia. Lisäksi tämä auttaa lisäsi veren virtaus, joka myös estää paakkuuntumista verihiutaleiden joka kirjoita embolioita valtimoissa.
  9. Herkullinen suklaa, seksuaalista? Vaikka tämä on keskusteltu, me tiedämme, että suklaa vapauttaa luonnollisesti tapahtuu sekä mielialan parantamisessa fenyylietyyliamiini ja myös serotoniinin mielen suoraan ihmisen elimistöön. Yleensä nämä kaksi yhdistettä tapahtua luonnollisesti mieleen ja käynnistetään suoraan hermojärjestelmän kun enemmän kuin tyytyväisiä, tai kun koemme tunteita rakkauden tai innostusta.

Suklaata uskottavuus seksuaalista tulee mayojen ja atsteekkien yhteiskunnissa vuodelta lähes 2000 vuotta. Atsteekkien keisari Montezuma käytetään kuluttaa 50 mukeja suklaata joka päivä. Sen uskotaan stimuloivan kaverit ja myös naaraat paljon vähemmän estyneen. Paljon viime aikoina, 1700-luvulla, Casanova (huomioitu suurin fani kaikkien aikojen) suosi herkullisen suklaan kuohuviiniä aphrodisiac. Erityisiä testaaminen tämä teoria voi olla varsin maukasta ja nautittavaa.

Millainen elintarvikkeita, jotka ovat eniten antioksidantteja?

Ehkä mustikoita, parsa, vihreää teetä tai vadelmia? Kuinka noin tummaa suklaata. Tuo on oikein! Antioksidantti aste on korkea kaakao vahva pimeä herkullinen suklaa on oleellisesti suurempi verrattuna tahansa erilaisia ​​muita kasviperäisiä elintarvikkeita.