Je 8 kozarcev vode na dan samo urbani mit

 

Ali je vaše telo dejansko potrebujemo 8 kozarcev vode na dan? Odkrijte, zakaj je vrhunska in tudi ne količina vode pomembno zadovoljiti tekoče potrebe vašega telesa. To je mesto, mit, ki nima materialnih ali znanstvene raziskave, za njim! Neverjetno zadostuje, sem se to napačno, ko sem ostal v Naturopatske College – in verjamem tudi, ali drugače, zaman! Kljub temu, da je vse, kar je napačno.

Jaz sem znanstvenik. Torej, sem nenehno iščejo dokaze. Zdaj pa, žal, obstajajo številne metode raziskovalci lahko spremeni rezultate študij: tako z obliko kot tudi uporabljena vrednotenja. Poleg tega so rezultati običajno dobimo konteksta ali zgolj neustrezna, kar pomeni, če se MDS predstavil ljubljene tveganje namesto realno nevarnost danega zdravila -. Velikih razlik in tudi zelo varljiv.

Kakorkoli že, Kaj zvezi z vodo?

Moje razmišljanje je:

  1. Če smo mišljeno, da bo približno 70% vode.
  2. Koliko vode je še vedno v dobrih celotnih zdrave prehrane.
  3. Tudi meso, razen pomen je med njimi, imajo vodo.
  4. Nobena družba skozi zgodovino je bil obseden z vodo, kot smo, zakaj smo, kot tudi, kako se je to začetek?
  5. preveč vode, tako ne more biti škodljivo za: arterij, ledvice, srce, možgane.

Tako sem začel delati nekaj raziskav. Vse moje domneve so bile primerno! Zakaj so ukazale to ne dokazuje napačno prepričanje, ki temelji na Naturopatske univerzi? Trenutno ne razumite me narobe. Mislim telo potrebuje vodo. Naše celice imajo veliko tekočine; so v vodne tekočinsko prho; naša kri kakor tudi limfnega sistema vsebuje vodne tekočine; še imamo, da sledijo temu 8×8 (8 kozarcev 8 unč) smernice? Ne.

Vaše telo je Wise

To vas bo obvestil, ko je dehidriran. Podobno kot da vas bo obvestil, ko ste lačni. Kolegij ljudi zagovarja, da je, če je telo vam pove, dehidrirani, ki kažejo, da vas trenutno posušene ven! Predlagal sem, da to ni veliko več primerek kot takrat, ko ste stradali ste trenutno v stanju stradanja. Ampak oni Uf zame tudi slabo, ker to je točno tisto, kar vsi dejanski dokazi kažejo. Trenutno mi, da je veliko bolj pomembno, problem, ki ga je dobil v skladišče, ko po pravilu 8×8. To je vrh kakovosti vode!

Ko je voda zmanjšan pH, tj., 07/05 postane lepljiva in boš dobil 18-22 H20 molekule štrli s seboj. To ni dobro. Voda po tem zagotavlja čudovit prometni sistem za vse nezaželene elemente v vodi v priti v telo. Ko ima voda pH glede 8 – kot voda razpravlja slap – to bo zagotovo izgubili vezi vodika in tako boste dobili 3-5 molekule vode štrli s seboj, da je veliko bolj zdravo. Le kako zdrava je voda, ki je sedel stagnira v plastični posodi?

Poleg tega vsebnost mineralov vode je ključnega pomena. Ko ima voda odlične zdrave minerale v njem, boste imeli koristi od različnih fizičnih ravneh. Torej, kaj storiti?

Načini za Make Your vode iz pipe Logotip

  1. Ponoči, si vrč z vodo in ga pustite na pultu, brez pokrova. Veliko kloridov in tudi fluoridov bo zagotovo izginiti čez noč.
  2. V zgodnjih jutranjih urah, postavite vodo v mešalniku – primerljiv učinek bo čez padcev. To bo zagotovo ločiti vezi vodika, pri čemer je nižji pH in minus H2O molekul vez skupaj.
  3. Plini pregnale; težji onesnaževalcev bo zagotovo šel na dno.
  4. Pustite zadnji 1/4 vode v mešalniku in jo tudi sperete umivalnik.
  5. Z preostanek vode, ki se nahaja v majhni himalajski soli, kot tudi trenutno imate veliko vode. Imejte v mislih, da so nekateri ljudje predlagali prednosti himalajske soli -, ki so odkrili številne minerale le v sledovih – da je v resnici v vašo korist ne škodijo. Ti zahtevajo le tiste minerale v sledovih v telesu.

Torej, trenutno imate res odlično vodo, ki je tudi antioksidant, kot tudi mineralna popolna. Saj ni treba izgubljati posojilo odkup vodo ali dodati v plastično smeti kup. Vaš voda je okusna, zdrava in uravnotežena in gospodarno! Za več okusa, dodamo malo limoninega soka. Tudi zdravi.

Vsi smo Zahtevano je strukturiran vode

Trenutno, če želite, da se je tudi bolj zanimivo spin – kar seveda je, kaj uživam storiti, potem razmisli študijo dr Pollack je na strukturirano vodo. Ta se je začela pojavljati v zvezi z 8 leti in tudi seveda sem jo ljubil. Naše telo sploh ne uporabljajo vodo, namesto da se razvija H2O3, ki se imenuje organizirana vode. Razlog, da sem želel, da je to, da sem razumel različne ljudi, ki pijejo ogromno vode (pomeni način preveč, saj za sem bil zaskrbljen), vendar so bili dehidrirani. Kako bi to lahko bilo? Morda telo ni bila pretvorba H2O v H2O3. Ne pozabite, dobrih znanstvenih raziskav težave, kar se teorije trenutno v posesti in tudi še dodatno potiska naše razumevanje. Kadarkoli nekaj konča sprejet kot realnost, začnem izpodbijanja.