Is het gezond om fruit te eten ‘s nachts?

De meesten van ons hebben de neiging om voedsel hunkeren naar de avond te hebben. Dit kan schadelijk zijn voor het handhaven van gewicht, vooral als je een zoetekauw zijn. Het is zeker onmogelijk om in slaap te vallen met die knagende gevoel in je buik. Maar als je uit te reiken voor die overgebleven lasagne, of muzieksessie een zak chips, bent u in voor de problemen.

De veiligste optie zou een klein fruit aan de honger te onderdrukken zijn. Maar het komt niet zonder een keerzijde aan het ook. Het eten van fruit voor het slapen gaan is niet zo onschuldig als je denkt dat het zou zijn. We leggen uit waarom het nadelige gevolgen voor uw gezondheid en wat je nodig hebt op hun hoede voor bij het ophalen van fruit te eten ‘s nachts te kunnen hebben.

Is het eten van fruit voor het slapen gaan een goed idee?

De vruchten zijn een integraal onderdeel van een gezond dieet. Ze zijn rijk aan vezels en weinig calorieën. De vruchten zijn rijk aan fytochemicaliën die helpen bij het neutraliseren vrije radicalen schade aan je lichaam. Maar uw keuze van fruit voor het slapen gaan is erg belangrijk. Het kan perfect in orde zijn om een ​​stukje meloen, peer, of kiwi te eten.

Het is echter van essentieel belang om te onthouden dat er behoefte is aan een voldoende ruimte tussen een volledige maaltijd en consumptie van fruit te zijn. Vruchten zijn rijk aan vezels verteerd en verhuisde naar de darm sneller dan eiwit en vet-rijke voedingsmiddelen. Dit betekent dat de vruchten veel voor een zware maaltijd moet worden gegeten, of licht na. Een ander punt om te onthouden over het eten van fruit ‘s nachts voor het diner is dat de piek in de suiker, energie die de slaap van invloed op als uw lichaam moet bereid zijn om uit te rusten kan vrijgeven.

Voordelen van Snacking op Vruchten bij Nacht

Er zijn meerdere voordelen aan het eten van fruit als tussendoortje ‘s nachts, zoals hieronder vermeld:

  • Regelmatige porties van vers fruit kan risico’s voor beroertes, nierfalen, hart-en vaatziekten, diabetes en botverlies te verminderen.
  • Het eten van vezelrijk fruit in plaats van calorie-zware snack zal helpen bij gewichtsbeheersing.
  • Vruchten zijn verpakt met micronutriënten en essentiële vitaminen die uw gezondheid en uw vitaliteit te verbeteren.
  • Als het gaat om het eten van fruit ‘s nachts, Ayurveda zegt dat je kunt vezelrijk fruit zoals meloen of appel hebben die goed zijn voor je spijsvertering en zal niet slapeloosheid veroorzaken.

Mogelijke nadelen van het hebben van Vruchten bij Nighttime

Men moet zich bewust zijn van kleine details, terwijl het eten van fruit ‘s nachts:

  • Veel vruchten zijn vol suikers en zal ertoe leiden dat uw bloedsuikerspiegel onmiddellijk spike.
  • Te veel van fruit kan een verlies van voedingsstoffen veroorzaken, omdat u mogelijk overslaan van groenten en andere groepen voedingsmiddelen aan uw fruit tegemoet te komen.
  • Vruchten bij het slapen gaan verhogen energie en kan verstoorde slaap veroorzaken.

Voorzorgsmaatregelen te overwegen bij het eten van fruit voor het slapen gaan

Bepaalde dingen moeten worden onthouden wanneer het eten van groenten in de nacht:

  • Handhaaf een ruimte van enkele uren tussen een maaltijd en een nachtelijke fruit.
  • Plukt de vruchten die zijn laag in suiker, maar zijn rijk aan vezels, als een peer.
  • Vermijd het eten van de vrucht onmiddellijk voordat je slaapt.

Veel Gestelde Vragen

Bepaalde veelgestelde vragen zijn hieronder beantwoord:

1. Is het eten van fruit at Night leiden tot gewichtstoename?

Het is een mythe dat het eten van fruit ‘s nachts word je dik. Vruchten hebben een minimale calorieën en kan niet leiden tot gewichtstoename op hun eigen. Maar als je snack elke nacht op een calorie-rijk fruit zoals een banaan, nadat u de hele calorie eis voor een dag hebt verbruikt, zal je een paar pond toe te voegen aan het einde van de maand. Maar dit geldt voor alle voedsel dat wordt gegeten nadat u de maximaal vereiste calorieën voor de dag hebben bereikt.

2. blik met fruit voor het slapen gaan veroorzaken problemen met de spijsvertering?

Als u vruchten hebben vlak na de maaltijd en voor het slapen gaan, kan het spijsvertering omdat maaltijden en fruit spijsvertering tarieven en fruit hebben gevarieerd kan uiteindelijk fermenteren in het spijsverteringskanaal te creëren. Als vruchten worden gegeten met de juiste afstand van een maaltijd, moet het geen problemen te creëren.

3. Welke vruchten zijn Goed om te eten ‘s nachts?

Vezelrijke fruit zoals appels, bananen, peren of druiven kan worden gegeten ‘s nachts.

4. Kan Eating Fruit at Night slapeloosheid veroorzaken?

Het eten van zeer zoete vruchten onmiddellijk voor het slapen gaan kunt u verstoren. Het eten van fruit ‘s nachts is schadelijk omdat de suikers in de vruchten van uw energie niveaus zullen spike. Aangezien dit is een tijd je lichaam is afbouw, kan een stijging van de energie-slapeloosheid en lusteloosheid veroorzaken.