Is 8 glazen water per dag Just An Urban Myth

 

Heeft uw lichaam eigenlijk 8 glazen water per dag nodig? Ontdek waarom de top kwaliteit en ook niet de hoeveelheid water is belangrijk om vloeibare eisen van uw lichaam te voldoen. Dit is een stad mythe dat er geen materiaal of wetenschappelijk onderzoek achter het heeft! Opmerkelijk is voldoende, ik vocht deze misvatting toen ik in Naturopathisch College gebleven – en geloof het ook of anderszins, vruchteloze! Maar dat is alles wat het is een misvatting.

Ik ben een wetenschapper. Dus, ik voortdurend naar het bewijs. Nu, helaas, zijn er een aantal methoden onderzoekers kunnen de resultaten van studies te veranderen: met zowel de lay-out als toegepast evalueren. Daarnaast worden de resultaten in het algemeen verkregen van context of alleen ongeschikt, dat wil zeggen, wanneer artsen de geliefde risico in plaats van het reële gevaar van een bepaald geneesmiddel worden geschetst -. Grote verschillen en ook ongelooflijk bedrieglijk.

Anyways, Wat Wat betreft Water?

Mijn redenering was:

  1. Als we zijn bedoeld om ongeveer 70% water.
  2. Hoeveel water blijft in goede hele gezonde voedingsmiddelen.
  3. Ook vlees, tenzij de betekenis is van hen, hebben water.
  4. Geen enkele samenleving door de geschiedenis heen is geobsedeerd door water zoals we zijn waarom zijn we net zo goed als enkel hoe heeft dit aan de slag?
  5. Kan niet veel te veel water schadelijk zijn voor de: bloedvaten, nieren, hart, de hersenen.

Dus begon ik wat onderzoek te doen. Al mijn aannames waren geschikt! Waarom werden ze instrueren van deze niet-bewezen op basis misvatting in Naturopathic University? Op dit moment begrijp me niet verkeerd. Ik denk dat het lichaam nodig heeft water. Onze cellen hebben veel vloeistof; ze douche in een hydro vloeistof; ons bloed en lymfestelsel bevat hydro vloeistof; toch moeten we deze 8×8 (8 glazen 8 ounces) richtlijnen volgen? Niet.

Je lichaam is Wise

Het zal u op de hoogte wanneer het is uitgedroogd. Net als het zal u op de hoogte wanneer je honger hebt. Het College mensen bepleit dat als het lichaam je vertelt het is uitgedroogd dat aangeeft dat u momenteel uitgedroogd! Ik stelde voor dat dat was niet veel meer het geval dan wanneer je honger u op dit moment in een staat van de honger. Maar ze phew me ook slecht, want dat is precies wat de werkelijke bewijs laat zien. Op dit moment voor mij, is er een veel belangrijker probleem dat werd vergoten bij het volgen van de 8×8 regel. Dat is de hoogste kwaliteit van het water!

Als het water een verminderde pH, dwz., 5-7 het wordt plakkerig en je zal 18-22 H20 moleculen steken met elkaar te krijgen. Dit is niet geweldig. Water na dat biedt een prachtige transportsysteem voor alle ongewenste elementen in het water te krijgen in je lichaam. Wanneer het water heeft een pH van ten aanzien van 8 – zoals water bespreken van een waterval – het zal zeker los van de waterstofbruggen en ook u zal 3-5 watermoleculen steken met elkaar te krijgen, het is veel gezonder. Hoe gezond is water dat stagneert zit in een plastic container?

Bovendien, het mineraalgehalte van het water is van essentieel belang. Wanneer uw water heeft een uitstekende gezonde mineralen in het, profiteert u op een verscheidenheid van fysieke niveaus. Dus wat te doen?

De manieren om uw leidingwater Fantastic

  1. Tijdens de nacht, neem een ​​kruik water en laat het op de teller, geen dekking. Een groot deel van de chloriden en ook fluoriden zal zeker ‘s nachts verdwijnen.
  2. In de vroege ochtend, plaatst u uw water in een mixer – vergelijkbaar effect aan het gaan over een waterval. Het zal zeker scheiden waterstofbindingen samen waardoor een lagere pH en minder H2O moleculen binding.
  3. De gassen zal verdwijnen; de zwaardere verontreinigingen zal zeker naar de bodem.
  4. Laat de laatste 1/4 van het water in de blender en ook was het door de gootsteen.
  5. Met de rest van het water, geplaatst in een kleine Himalaya zout, zo goed als u op dit moment een grote water. Houd er rekening mee dat sommige mensen de voordelen van de Himalaya zout hebben gesuggereerd – dat een aantal van de mineralen worden ontdekt slechts in zeer kleine hoeveelheden – dat is in feite in uw voordeel niet ten koste gaat. U hebt alleen die mineralen in zeer kleine hoeveelheden in je lichaam.

Dus nu heb je een werkelijk uitstekende water dat ook anti-oxidant en minerale compleet. Je hoeft niet om leningen te kopen water te verspillen of toe te voegen aan het plastic afval stapel. Uw water is heerlijk, gezond en evenwichtig en voordelig! Voor meer smaak, voeg een beetje citroensap. Ook gezonder.

Alles wat we nodig is gestructureerd Water

Op dit moment als u een ook interessanter draai te nemen – wat natuurlijk is wat ik genieten van te doen, na die overwegen studie Dr. Pollack op gestructureerde Water. Dit begon te verschijnen 8 jaar eerder en ook van nature, ik vond het over. Ons lichaam heeft niet eens gebruik van water in plaats daarvan ontwikkelt H2O3 die georganiseerde water wordt genoemd. De reden dat ik dit wilde was dat ik begrijp dat er een verscheidenheid van mensen die veel water te drinken (betekent veel te veel als voor Ik was bezorgd) maar waren uitgedroogd. Hoe kan dat? Misschien is het lichaam niet omzetten in H2O H2O3. Vergeet niet dat goed wetenschappelijk onderzoek moeilijkheden wat theorieën die momenteel worden gehouden en duwt ook ons ​​begrip ook verder. Wanneer er iets eindigt als een realiteit wordt geaccepteerd, begin ik te vechten.