Ingredients gluten gratuïts per al seu tipus de sang

Molts dels productes lliures de gluten no són ben digerits. Les genives i aglutinants en els productes forn poden causar rampes, inflor, gasos o restrenyiment.

Sense Gluten enfornar i el seu tipus de sang

Molts productes lliures de gluten contenen les genives i aglutinants que imiten l’acció de gluten i que poques vegades s’adapten a qualsevol dels tipus de sang. La goma de guar, goma d’tragacant, goma aràbiga i goma xantana, fins i tot també alteren la digestió de midons i carbohidrats quan es consumeix en grans quantitats de forma regular. De fet, qualsevol aglutinant que inclou sagú, tapioca o farina de patata que no s’ajusta al seu tipus de sang també pot causar rampes, el vent, l’ardor d’estómac i una sensació de pesadesa al pit o l’abdomen.

Segons el doctor Peter D’Adamo, l’expert en el tipus de sang de menjar, això es deu al fet que els agents d’unió contenen elements perjudicials per al nostre tipus de sang. D’acord amb la seva investigació intensiva, poden inhibir l’absorció de nutrients, o fins i tot aglutinar la sang en alguns casos. Afecten negativament el sistema immune i interfereixen amb la digestió, l’absorció de nutrients i el metabolisme en general. Això és gairebé tan dolent com el consum de gluten en el primer lloc!

A més, assegureu-vos que els reemplaçaments de farina de pa i pastís d’adaptar al seu tipus de sang. Si no és així, encara pot experimentar trastorns digestius, augment dels nivells d’histamina o signes d’intolerància, com la mala digestió, augment de pes, la immunitat debilitada i així successivament. És per això que he obert un canal especialitzat per guiar-lo: Món sense gluten; per al seu tipus de sang.

Directrius per al gluten coure sense que millor s’adapten a tots els tipus de sang: Grans i Llegums

Cereals i llegums per a tot tipus de sang

gra de mill i farina, quinoa i gra i farina, veces verdes i grogues i la seva farina, arròs (totes les formes excepte arròs salvatge), segó d’arròs, farina d’arròs. Tots els fesols blancs: els fesols cannellini, blanques, mantega.

Cereals i els llegums: Limited Idoneïtat

L’amarant no per B1 (secretor). És molt nutritiu i pot ser mòlt en una farina. Fajol (soba) no per a B, AB, O2 (no secretor). Per fer una pasta sough, farina de blat sarraí o els grans es submergeixen en aigua durant 2-3 dies al sol per promoure el creixement del llevat natural. fesol negre d’ulls (caupí) la millor per O i A. A Sud-àfrica se’ls crida swartbekkies. Ells són un excel·lent substitut de fesols clapejats utilitzats en plats mexicans i africans.

Blat de moro / blat de moro, blat de moro dolç, crispetes de blat de moro i productes secs només per a A1 (secretor). Tot i que el blat de moro és lliure de gluten, moltes persones no ho toleren, especialment en grans quantitats, sovint sobre una base regular. Només és apte com a aliment bàsic per a A-secretors, però encara pot ser GMO contaminada. (La panotxa imparell de blat de moro dolç orgànic o una bola de crispetes de blat de moro no és un delicte greu per als altres tipus de sang Ni és una llesca wee de polenta ara i llavors ..) adzuki (petita vermells) de fesol i renals negre fesols: no per B , AB. Fava no fesol per AB2 i O2 (no secretors) lectines incompatibles que contenen poden causar seriosos problemes als altres tipus de sang que el consumeixen regularment.

Cigró o farina chana (cigró) només per a O1 (secretors). Això vol dir que hummus no és adequat per a qualsevol altre tipus de sang. Vostè pot fer puré de cigrons o llenties una modificació d’altres llegums cuits, especialment de farina de pèsol groc o veces. Fins i tot una llauna de ronyó o faves del cannellini fa un gran humus. fava de ronyó tacada, fesol blanc només per a A2 (no secretor) i B. Per a altres tipus de sang poden interrompre la tiroide, la immunitat i causar augment de pes i la indigestió. Llentia, fesol pinto no per a B, O1 (secretor).

brots de llenties semblen ser adequat per a tot tipus de sang a causa dels canvis que es produeixen. Ells són llavors més com un vegetal verd, baix en midó i lectines. Dhal i poppadums estan fetes de llenties. Utilitzar farina d’alternativa i els polsos per adaptar al seu tipus de sang. Fava de Lima només per a B, O. fesol mungo només per a A, fesol mungo O. germinats pot estar bé, però el millor és posar a prova la seva tolerància.

La majoria dels productes de soja: (. No secretors) tofu, la llet, no el tempeh per a B, O2 No obstant això, els productes de soja fermentats com el miso i la salsa de soja pot ser beneficiós en alguns casos. gra de tamarinde només per a B, AB. (Una petita quantitat de sabor un curri no seria massa greu per a qualsevol tipus de sang, però no 3 vegades per dia, tots els dies.) Sorgo només per a A, B2 (no secretors). El sorgo és un bon suplent per a cereals d’esmorzar i de coure i no conté gluten. És un cereal popular africana, especialment per a la fabricació de cervesa. sorgo fermentada és menys perjudicial per a altres tipus de sang. (No menjar les tiges verdes i grans o donar-los als animals. Ells contenen cianur i altres substàncies químiques letals.)

Teff (injera) només per O, A2 (no secretors) Aquest petit gra fa un bon reemplaçament per al blat, sent sense gluten. A Etiòpia, una truita de farina de teff fermentat anomenat injera és el seu aliment bàsic. Tapioca (iuca) mandioca només per per A, B2 (no secretor), O1 (secretor). La farina de tapioca bé fa un bon aglomerant per reemplaçar el gluten a la majoria de les receptes de rebosteria per a aquests tipus de sang. On es conrea la mandioca, que és un aliment bàsic. Fins i tot les fulles es cuinen i es mengen com l’espinac. productes de sagú no per a AB. Per a tots els altres tipus de sang, farina de sagú bé fa un bon lligant a utilitzar amb altres ingredients per coure com un substitut de la goma de lligants basats que no són realment adequats per a qualsevol tipus de sang.

Grans i no Polsos per a qualsevol tipus de sang en una dieta lliure de gluten

Tots els productes de blat, ordi, pa esseni, Ezequiel pa, espelta, sègol, civada / salvat contenen gluten, independentment de si és adequat per al seu tipus de sang. Si no tolera el gluten, a continuació, evitar-los també. productes de la fava de soja que inclouen la membrana externa són de risc. Especialment la llet de soja feta d’un gra de soja sencera. Llegiu l’etiqueta! Això és perquè la coberta exterior conté inhibidors de tripsina potents que no són inactivats durant el processament. Això pot causar la divisió cel·lular sense restriccions i replicació. Si hi ha una possibilitat de càncer, és una mala notícia. La llavor de soja és estrogènic, afavorint la replicació cel·lular en el primer lloc. El mateix s’aplica a la soja presents en els aliments per a mascotes.

Massa agents milloradors adequat per a tot tipus de sang

Els ous donen beneficis similar al gluten i millorar el valor nutricional. (* No per a vegetarians). pols de coure (de sodi i àcid cítric), pectina de poma, llevat de forner, agar. La fermentació de blat sarraí o teff per uns dies millora la massa utilitzada per fer pancakes. Taronja, llimona i aranja medul·la. Aquesta tècnica única també afegeix més fibra, pectina i nutrients beneficiosos per a productes al forn.

La millora de la massa Agents: Limited Idoneïtat

farina de papa per a AB, B1 (secretors). Aquesta fina de midó afegeix una textura elàstica, gomosa de la cocció, de manera que limita la quantitat de 10 ml per 250 ml d’arròs o de la barreja de farina. Menjar grans quantitats de productes que contenen provoca indigestió severa en alguns dels altres tipus de sang. (El meu marit és el tipus de sang A-secretor i no pot digerir en absolut! Per sort no és el blat o gluten intolerant.) De farina de tapioca per a A, B2, O1 (secretor). Afegir 10-15 ml de la multa midó per 250 ml de farina d’arròs o farina barrejada. Si no pot comprar la farina, tracti de moldre-ho, però segueix sent massa aspre. Es pot tractar de remullar i cuinar la tapioca a una gelea. Utilitza una mica d’això i es barreja amb la part líquida de la recepta per aconseguir suau i cremosa.

Tractar sobre gelatina de 30 ml per cada 250 ml de farina. farina de sagú no per a AB. Afegir 10-15 ml per 250 ml de farina d’arròs o farina barrejada. Si no pot trobar la multa midó, provar la cuina i l’ús de la gelatina, es barreja amb els ingredients humits. Tractar sobre gelatina de 30 ml per cada 250 ml de farina. Cuinat de patata dolça: no per A. bullida o escalfats i després pelat, una patata dolça pot ser triturada amb una mica de farina d’arròs i es conforma en una empanada per fregir i enfornar. Moniato cuit també millora la barreja de la coca si utilitzeu ous.

Tots els tipus de sang cal evitar:

tragacant, carragenina, goma guar, goma xantana i goma aràbiga. (Si és inevitable o socialment maldestre, una mica pot no causar massa molèsties sinó que no els inclouen en les seves receptes.) Es pot fer referència als meus directrius sobre els greixos, olis, productes lactis i sucre per obtenir més informació sobre els ingredients per coure. Havent treballat fora quin és el seu tipus de sang s’extreu a continuació una llista del que es va a utilitzar a partir d’ara. Hi ha un munt de llistes de tipus de sang disponibles a Internet, però assegureu-vos que inclouen llistes per al seu estat secretor. Alguns dels més antics no ho fan. Recordeu que no deu res de gluten en el camí.