11 Diet Vinkkejä lievittää ummetusta ja parantaa suolen

Mukaan tekemän tutkimuksen vuonna 2015, noin 14 prosenttia kaupunkilaisten joutuvat seuraukset epäterveellinen ja liikunnan puute muodossa ummetus. Jotkut turvautuvat popping pillereitä tasaisemman aamulla rituaali ja sitten on toisia, jotka menevät hoitoja kuten peräruiske helpotusta. Tässä on hyviä uutisia. Yksinkertaisilla yogasanas, ruokavalion muutokset ja Ayurveda, voit korjata suoliston kautta, ilman elää läpi sivuvaikutuksia popping pillereitä tai tarpeettomia hoitoja.

Eri järjestelmien työskentelee tiiviissä yhteistyössä keskenään, moitteettoman toiminnan ruoansulatuskanavan ja erityselimiin järjestelmä edistää ravinteita ja parantaa energian tasoilla poistamalla myrkkyjä tai mala kuten knownin Ayurveda, jolloin toinen tunne raikas, kevyt, tietoinen ja enemmän keskittynyt. Voit parantaa suolen kahdella rintamalla: fyysistä ja ravinnon.

Fyysiseen ja rakenteellisella tasolla, voit harjoitella muutaman yksinkertaisen asanat , jotka helpottavat suolen. Gaurav Verma aluejohtaja Sri Sri Jooga, ja vanhempi Art of Living opettaja, antaa meille joitakin asanat ja tämän harjoituksen joka voi harrastaa lievittää ummetusta ja kaasun ja työskennellä jopa suoliston. Näitä ovat Katichakrasana tai pysyvän Spinal Twist, Ardha Matsyendrasana tai istuma Half Spinal Twist, Shishuasana tai Child aiheuttaa, malasana tai Garland aiheuttaa ja Pawan Muktasana tai tuulen lievittää aiheuttaa.

Voit myös harjoitella seuraavia pranayamas tai hengitysharjoituksia sujuvan erittyminen: Agnisar Pranayama (tämä tulisi oppia Jooga asiantuntija), pallea hengitys, vatsan hengitys ja Apaan Mudra.

Miksi oikea ruoka on tärkeää?

“Kun vatsasi hajoaa mitä kuluttaa, ohutsuolesta vie suurimman osan ravinteista verenkiertoon”, kertoo Verma. “Loput kulkee pilkkoutumattomiin oman paksusuolen ja lopulta ulos kehosta jätteenä. Helppous, jolla teidän paksusuoli, tai paksusuoli, vapauttaa tämän jätteen riippuu pitkälti siitä, mitä syödä ja juoda. Paras elintarvikkeita syödä terveen suoliston ovat ne, jotka ovat runsaasti kuitua. läsnäolo kuitu voi nopeuttaa läpikulkuaikaa ja vetää vettä kaksoispiste, mikä pehmeä, pörröinen ulosteet, jotka on helppo siirtää “, hän selittää.

Ruokavalio vinkkejä tasaisempi suolen toimintaa

 1. Hedelmät ja vihannekset, kuten papaija, appelsiini, pavut ja parsa ovat hyvät ja helpottaa liikkumista suolistossa.
 2. Juominen sitruunamehu sekoitetaan lämmintä vettä aamulla on hyödyllinen puhdistus suoliston.
 3. Kehittää säännöllinen syöminen tapa ja pureskele ruokasi kunnolla ennen nielemistä. Vanhoja hyviä neuvoja syö runsaasti lehtivihannekset ja salaatteja edelleen voimassa.
 4. Käyttämällä mausteet kuten karambolipelejä siemeniä, kumina, mustapippuri ja kardemumma ei vain lisää makua lautasen mutta myös helpottaa asianmukaisen omaksumisen ja kuona-aineiden poistumista.
 5. Kulutus paistettuja ruokia ja vihanneksia, kuten kaalia, kukkakaalia, perunoita ja pähkinöitä kuten cashew tulee välttää.
 6. Vältä tupakointia, kahvia ja alkoholia.

Tässä muutamia kotiin korjaustoimenpiteitä helpottaa suolen, ehdottivat tohtori Nibin, Sri Sri Ayurveda Konsultti:

 1. On sekoitus 10 g ajamoda, kuiva inkivääri, ja kirnupiimää joka päivä.
 2. Syödä kypsyneitä mangot yöllä aterian jälkeen.
 3. Juoda lasillinen maitoa saatuaan kypsytettyä mangot yöllä.
 4. On kasteltu sarviapilansiemeniä tai liottaa vihreää grammaa joka aamu.
 5. Ottaa rumpupalikka lehtiä curry voi todella auttaa. Voit jopa tehdä curry käyttäen tarjouksen lehdet Aragwadha puun tai Puhdistuspuhallus Fistula puun ja ovat sen osana ateriaa välttää ummetusta.

Nämä yksinkertaiset ruokavalio hienosäädön varmasti tekee elämästä paljon helpompaa sinulle. Tämän lisäksi tässä on ylimääräinen vihje – tehdä kevyesti alaspäin lyöntiä vatsassa ja vatsan juuri ennen kulkee suoliston, se voi tehdä ihmeitä.