Incredible Terveellisyys avojaloin että sinun tulisi tietää

Tiesitkö, että paljain jaloin voi olla positiivinen vaikutus terveydelle? Tämä johtuu siitä, että negatiiviset ionit läsnä maan tasapainottaa positiivisten ionien itseesi, luoda tasapaino, joka antaa sinulle parantunut terveys. Kun avojaloin, Painetta jalat aktivoituvat ja antaa kehon energiaa.

Amazing Edut Barefoot Kävely

On olemassa monia terveydellisiä etuja kehosta jos kävelee paljain jaloin. Tässä muutamia alla:

1. Se voi ohjata Unettomuus

Jos sinulla on univaikeudet öisin ja usein löytää itsesi unettomia jopa asti pissata tuntia aamulla, saatat olla kärsivät unettomuudesta tai unettomuus, joka on eräänlainen unihäiriö. Uskotaan, että yksi eduista avojaloin nurmikolla on, että unettomuus voidaan parantaa.

2. Parantaa näkökyky

On painekohdan jalkoihisi jonka uskotaan kytkeä hermoja silmään. Avojaloin voivat stimuloida tämän paineen kohta ja auttaa parantamaan yleistä näköä.

3. Hermoston voidaan Parannettu

Avojaloin kotona voi stimuloida tiettyjä pisteitä ja jalka, ja tämä puolestaan ​​edistää hermot ja suonet, näin parantaen hermostoon. Diabeettisen ihmiset kokevat kipua suonikohjuja voi lievittää sitä, jos he kävelevät paljain jaloin säännöllisesti.

4. Immunity voidaan Lisääntynyt

Lapset rakastavat leikkiä paljain jaloin. Koska avojaloin stimuloi hermostoa, se myös auttaa lisäämään niitä koskemattomuus tekemällä yhden vahvempi ja vähemmän alttiita taudeille.

5. lisää energiaa

Yksi eduista avojaloin hiekalla on, että se antaa sinulle vastuksen ja tämä stimuloi paine pistettä jalat. Voi olla vaikea kävellä hiekalla muutaman päivän, mutta koska jalat tottuu, voit kehittää enemmän voimaa jalat ja vartalo. Energiatasoa kasvaa ja pitää sinut aktiivinen päivällä. Saat samat edut kävelemällä paljain jaloin kiviä tai paljain jaloin kiviä.

6. Auttaa Kuukautiset ja Hormonaaliset kysymykset

Kun hormonit eivät ole tasapainossa, koet fyysisiä ja psyykkisiä ongelmia. Naiset, jotka ovat kuukautisia edeltävä oireyhtymä usein mielialan vaihtelut, päänsärky, vatsakipu, voitto paino, akne, ummetus, ja muita asioita. Avojaloin päällä voi auttaa helpottamaan monia näistä oireista.

7. vähentää tulehdusta

Tulehduksen aiheuttaa vahinkoa bodys soluja, mikä voi johtaa komplikaatioihin, kuten syöpää, ikääntyminen, sydämen asioita, ja muita ongelmia. Avojaloin auttaa elektronien maahan toimivat antioksidantteina ja vähentää tulehdusta elimistössä.

8. sydän toimintaa parannetaan

Kuten keskustelimme, avojaloin auttaa parantamaan hermostoon. Tämä puolestaan ​​auttaa parantamaan verenkiertoa elimistössä. Enemmän verenkiertoa tarkoitetaan terveempi sydän-järjestelmään.

9. katsoo Verenpaine

Stressiä automaattisesti tullut alas kun kävelee paljain jaloin kuin hermoja jalat stimuloidaan vapauttaen stressiä. Tämä on samanlainen kun saat jalka vyöhyketerapiaa hieronta. Koska stressi tulee alas, verenpainetta myös saa vakaa.

10. Se tyhjentää mielen ja parantaa mielialaa

Jos sinulla on paljon sisäisiä pulista käynnissä pään ja kärsivät mielialan vaihtelut, avojaloin lumessa tai nurmikolla voi auttaa rentoutumaan ja keskittyä nykyhetkeen. Kehoosi imeytyy negatiiviset elektronit pitkin maata, joka auttaa luomaan sen sisällä tasapainoisen Biosähköisen ympäristössä.

Usein Kysytyt Kysymykset

Saatat vielä muutamia kysymyksiä eduista avojaloin. Alla on muutamia kysymyksiä ja niiden vastauksia:

1. Saatko tauteja avojaloin?

Niin kauan kuin olet kävely puhtaalle alustalle eikä haitallisia aineita, kuten kemikaaleja tai lietettä, ei ole mitään syytä ajatella, että paljain jaloin saat sairauksia. Kannattaa myös varmistaa, sinulla ei ole mitään avoimia leikkauksia jalat kun kävelet paljain jaloin tartuntojen välttämiseksi.

2. Onko avojaloin aiheuttaa selkäkipuja?

Avojaloin ei aiheuta selkäkipua vaan vähentää kipua, että elimistö voi esiintyä. Koska avojaloin perusteet kehoa ja vähentää vapaita radikaaleja, se voi auttaa parantamaan selkäkipuja ja löysää tiukka lihaksia.

3. Onko turvallista kävellä paljain jaloin rannalla?

Jos olet tietoinen siitä, mitä on edessä kävellessä ja välttää astumalla teräviä kiviä tai lasi, se on melko turvallinen ja terveellinen kävellä paljain jaloin rannalla.

4. Onko Walking On Grass parantaa näköä?

On paineita piste jalat, jotka yhdistävät hermoja silmään. Avojaloin stimuloi tässä vaiheessa mikä puolestaan ​​auttaa paremmin näköä.

Avojaloin ruoho, rannalla tai maaperään auttaa parantaa sekä henkistä ja fyysistä terveyttä vahvistamalla jalat, parantaa hermosto, ja vähentää stressiä. Joten poistaa nämä kengät ja kävellä.