În valoare de nutriție și de sănătate beneficiile de lapte

Laptele este consumat pe scară largă în India. Asigură-te că copilul dumneavoastră are un pahar de lapte în fiecare zi; uneori, o bei prea simplu sau adăugați-l la ceai. Laptele de consum are diverse beneficii. Laptele de consum este cheia pentru construirea oase puternice si sanatoase. Deci, pentru a afla de ce laptele de consum este atât de important. Citește pentru a afla beneficiile sale.

Prezent Conținut nutritiv în lapte

Mai jos vom trage o comparație între cele trei tipuri diferite de lapte, plus unele informații lapte valoare nutrițională a laptelui de vacă, lapte de bivoliță, și lapte de capră.

Cum pot beneficia de sanatate dvs. Lapte

Dacă didnt cred că laptele consumatoare este bun pentru bunăstarea și sănătatea fizică / psihică, atunci aici sunt fapte de nutriție lapte tânăr să-l înapoi în sus.

1. Vă ajută să satisface cerințele dumneavoastră nutriționale

Doar o portie de 8 uncii de lapte în mesele dumneavoastră este suficient pentru a obține doza zilnică de vitamina D, calciu și vitamina B12 – cele trei elemente nutritive esențiale care aveți nevoie. Lapte, de asemenea, vă oferă cu alte elemente nutritive esențiale, cum ar fi minerale, proteine, antioxidanti si acizi grasi sanatosi.

2. Se va tine sănătos

Laptele nu este o băutură obișnuită. Theres un motiv pentru sportivi și alte persoane jur de aceasta. Are toate cele nouă aminoacizi esențiali, făcându-l o băutură complet de proteine. In cazul in care didnt știu, vacile hrănite iarbă-lapte chiar conține acid linoleic conjugat și acizi grași Omega-3, ambele din care au fost raportate pentru a oferi o serie de beneficii cognitive si fizice de sanatate.

3. Intareste oasele tale

Calciul este un nutrient cheie de care este nevoie pentru oase puternice si sanatoase. Un pahar de 8 uncii de lapte, răspunzând astfel ADR pentru acest nutrient cu ușurință, fără umplutură stomacul. Lapte și alte produse lactate, de asemenea, la prevenirea bolilor osoase cum ar fi osteoporoza. Consumatoare de lapte poate preveni această boală. Lapte si produse lactate contin calciu in cantitati abundente și poate întări creierul. Daca se compara milks buffalo valoare nutrițională cu lapte de vacă, vei găsi fostul are mai mult conținut de calciu prezent în ea.

4. Ajuta Păstrați RBCs dvs. în Verificați

Deficit de vitamina B-12 este una din comuna cauza de anemie, memorie slabă, și uneori chiar probleme cardiace (în cazuri severe). Pe lângă producerea de RBCs si transportul de oxigen la nivelul tesuturilor nervoase, acest nutrient este esential pentru ansamblu bunăstarea. Pur și simplu pune, nu poți trăi fără B12. Și lapte și alte produse lactate pot satisface cerințele dumneavoastră de calciu.

5. vă oferă vitamina D

Vitamina D este cunoscut sub numele de vitamina soare. Este o vitamina solubila in grasimi, care ajuta in absorbtia calciului si sprijina sistemul imunitar. Lipsa de vitamina D din organism poate afecta sanatatea oaselor. Dar nu vă faceți griji, deoarece vă poate ajuta să îndeplinească cerințele dumneavoastră de vitamina D. Laptele este o sursa excelenta de vitamina D; se reglementează, de asemenea, absorbția de calciu și fosfor în organism, ambele sunt necesare pentru oase puternice si sanatoase. În afară de aceasta, Vitamina D este, de asemenea, cunoscut pentru a alunga depresia, pentru a preveni bolile de inima, si a stimula pierderea in greutate.

6. Menține sănătatea ta în inima Check-

Laptele previne si reduce riscul de boli de inima. Laptele este o sursa excelenta de acizi acid linoleic și acizii grași omega-3 conjugat care ajuta la reducerea riscului de boli de inima si diabet de asemenea.

7. vă aprovizionarea cu proteine

Proteina este un element important care ajuta la construirea masei musculare și de a ajuta o persoană recupera mai repede dupa antrenament. De asemenea, este esential pentru producerea de hormoni din organism. Și Heresa surpriză – lapte vă oferă 8 grame de proteine ​​de înaltă calitate, cu doar o portie de 8 uncii. Dacă vă simțiți foame tot timpul, adăugați alimente bogate în proteine ​​la dieta ta, în special lapte.

8. Se poate ajuta Păstrați depresie departe

Laptele de consum poate ajuta la producerea hormonului serotonină în corpul dumneavoastră; hormon serotonina este asociat cu starea de spirit și de somn. Deficiența de vitamina D este legata de depresie si oboseala, dar laptele de consum poate ajuta, deoarece îndeplinește cerințele dumneavoastră de vitamina D. Prin lapte de consum, aveți posibilitatea să păstrați deficit de vitamina D la golf și, astfel, depresie.

9. Menține nivelul de energie ridicat

Laptele este o sursa minunat de riboflavină. Riboflavina ajuta organismul sa produca mai multa energie prin descompunerea carbohidrati, proteine ​​si grasimi. Deoarece este o vitamină solubilă în apă, ai nevoie de ea în fiecare zi. De asemenea, ajută transporta oxigen la diferite organe interne și menținerea lor, astfel, funcționează.

10. îndeplinește cerințele calorice

Acesta merge este pentru persoanele care au probleme mănâncă mult. Dacă trebuie să îndeplinească cerințele dumneavoastră de zi cu zi de calorii, dar nu reușesc să facă acest lucru din cauza obiceiurile alimentare, apoi se bea lapte. Laptele vă poate oferi calorii și să păstreze un bun echilibru de alte elemente nutritive.

Precauții să ia în considerare în timp ce consumarea laptelui

Asigurați-vă că luați următoarele măsuri de precauție înainte de a consuma lapte.

1. Du-te pentru Plant-Based

Dacă sunteți vegetarian sau intoleranta la lactoza, aici este o veste bună – există opțiuni pe bază de plante acolo. Puteți opta pentru lapte de migdale, lapte de soia, lapte de cocos și lapte de caju.

2. Limita consumul

Doar pentru că laptele este sănătos și cutii cu o mulțime de elemente nutritive nu înseamnă că ar trebui să bea prea mult lapte. Moderatia este cheia, deoarece nu pachet de conținut de grăsime și dacă încercați să piardă în greutate și de a construi musculare, urmăriți cât de mult consuma pe baza informațiilor nutriționale.

3. Păstrați-vă de sănătate digestiv Verificați

În zilele de demult, vaci de lapte pe care ați furnizat cu o mulțime de bacterii bune-intestinale sănătoase. Dar, odată cu apariția unor practici de pasteurizare, toate aceste lucruri bune este eliminat, ceea ce înseamnă că nu obține beneficiile digestive raportate. De asemenea, conținut mai mare de grăsime din lapte pe care o alegeți face dificilă pentru corpul dumneavoastră să-l proceseze.

Laptele ofera diverse beneficii și vă ajută să rămână în formă și activă. Acesta vă oferă doza zilnică de energie și de aprovizionare corpul cu substantele nutritive esențiale de care aveți nevoie. Adăugarea unui pahar de lapte la mese, nu numai că va face puternic și sănătos, dar va îmbunătăți, de asemenea, starea de spirit și vă menține în stare bună de sănătate. Deci, bea un pahar de lapte pe zi și rămâne în formă.