Importanța activității în aer liber pentru persoanele cu ADHD si obezitatea

Devreme la culcare devreme și să se ridice face un om sănătos, bogat și înțelept și sănătatea este bogăția, sunt câteva proverbe predate copiilor la școală. Aceste proverbe merg adesea printr-o ureche și afară prin cealaltă, în majoritatea copiilor. Nu numai copiii, dar de multe ori, chiar și părinții nu dau importanță pentru a juca în aer liber.

Noi nu prea văd copii care se joacă afară, nu? S-au dus zilele in care copiii s-ar întoarce de la școală, luați o gustare rapidă acasă, și apoi se grăbesc să se joace afară. Copiii născuți între 1986-2000 îi plăcea să se joace afară. Întrucât, copiii născuți în ultimii zece ani le place să joace jocuri video acasă și ma uit la televizor. De ce crezi că joacă în aer liber este o necesitate pentru copilul tau? Ei bine, eu sunt aici pentru a sublinia beneficiile de joc în aer liber.

Jocul în aer liber întărește copilul nu numai fizic, ci și prin a face creierul mai activ, având ca rezultat performanțe academice bune. Aceasta stimulează puterea de memorie și face copilul se simt în stare proaspătă. Copilul invata, de asemenea, abilități sociale (cum să împartă lucruri / jucării) și poate face cu ușurință prieteni noi.

Cel mai important, îmbunătățește stamina, de asemenea. joacă în aer liber este, de asemenea, un aspect major în stimularea abilităților motorii brute, abilități cognitive, gândirea logică și așa mai departe. Prin urmare, părinții pot salva o mulțime de bani prin permițându-copiii lor se joace afara, mai degrabă decât trimiterea lor pentru diferite clase, ceea ce este inutil.

Transpiratia este benefică, deoarece elimină toxinele din organism. Un sfat este acela de a asigura copilul rămâne hidratat. Disciplina va cădea automat în loc, odată ce copilul se joaca afara, prin inhalarea de aer curat. Noțiuni de bază în această rutină, de asemenea, asigură copilul este obosit dupa ce a jucat și mănâncă și doarme mai devreme.

Mulți părinți iau copiii lor la un psihiatru pentru copii, deoarece unul lor tanara este hiperactiv si are ADHD (deficit de atentie / tulburare de hiperactivitate) .Cele răspunsul este copilul are prea multă energie în organism. Prin urmare, dacă vă lăsați copilul se joace afară, toată energia va fi utilizată într-un mod constructiv. Deci, vă permite să încurajeze jocul în aer liber pentru a preveni obezitatea și de a promova o bună sănătate mintală și fizică, pentru copii, în zilele noastre pentru a deveni cea mai sanatoasa versiune de ei înșiși, atunci când cresc.