Hvorfor Kolesterol er ikke altid dårligt – Hvad du bør vide om kolesterol

Ifølge National Center for Health Statistics på Center for Disease Control og Forebyggelse, nogle af de mest udbredte sundhedsproblemer i verden i dag står over for, er hjertesygdomme, kræft, slagtilfælde, AIDS, diabetes, lungebetændelse / influenza, kroniske lungesygdomme (astma, bronkitis), og spædbørnsdødelighed. Neurologiske sygdomme, såsom autisme spektrum, ADD og ADHD, bipolar syndrom, og skizofreni er blot den seneste i en lang sigt potentielt livstruende lidelser, som mennesker (og deres kæledyr) har været udsat siden modernisering af landbrug og fødevarer behandlingsteknikker avancerede os ind i det 20. århundrede.

De fleste moderne sygdomme er forårsaget af kronisk inflammation, ikke den slags, der sker, når du kommer til skade, og den skade synet begynder at svulme op, men den slags, der er skaber kaos på celleniveau i ligene af de fleste mennesker hver dag. Lav immunrespons på grund af manglende ernæringsmæssig støtte ikke tillader kroppen at beskytte og helbrede sig selv.

Hvad er kolesterol?

Kolesterol er et fedtstof produceres af leveren, der udfører eller medvirker til tusindvis af kropsfunktioner, såsom bygning cellemembraner, nerve skafter, og meget af din hjerne. Det er afgørende at hormonproduktionen og metabolizes alle de fedtopløselige vitaminer såsom vitamin A, D, E og K, blandt andre ting. Uden den ville du dø.

 • LDL, low-density lipoprotein, er kendt som dårlige kolesterol. Ldls afhente kolesterol fra leveren og levere det til celler.
 • HDL, high-density lipoprotein, er kendt som det gode kolesterol. HDL’er fjerne overskydende cholesterol fra blodet og tage det til leveren.
 • Din krop gør sin egen kolesterol, men har evnen til at nedregulere hvis den registrerer for meget kolesterol i blodet. Når du reducere dit forbrug eller tage stoffer for at reducere kolesterol, din krop op-regulerer produktionen. Den forsøger at gøre mere for at kompensere for det, der mangler.
 • Kosten kolesterol (kolesterol fra mad) kan kun opnås fra animalske produkter.

Trods tidligere medicinske og farmaceutiske konsensus imidlertid nye undersøgelser viser, at kosten kolesterol faktisk kan stoppe betændelse, forhindre dannes blodpropper, støtte immunforsvaret og forhindre sygdomsfremkaldende mutationer i celler.

 • Lande med højere gennemsnitlig kolesterol har mindre hjertesygdomme
 • Populære statiner ikke lavere kolesterol, de sænker inflammation (typisk forårsaget af blodsukker pigge)
 • 2004 National Cholesterol Education Program Retningslinjerne for er blevet udvidet til at anbefale, at folk, der ikke har hjertesygdomme bør tage statiner til at forhindre hjertesygdomme (8 af de 9 panel eksperter havde farmaceutiske industri bånd).
 • Mennesker med den laveste kolesterol som de bliver ældre er i størst risiko for kognitive svækkelser, demens og hjerne degeneration, hjertesygdomme og død.

Målet for høj HDL og lav triglycerider

Triglycerid er det navn, vi giver til fedtsyrerne, når de er i omløb i de blodstrøm. Høje niveauer er en dårlig ting, og er forårsaget hovedsageligt af kronisk høje indtag af kulhydrater fra korn og bælgfrugter.

 • For at nå et højere niveau af HDL, skal du sørge for at reducere dine kilder til omega-6 fedtstoffer, primært fra industrielt forarbejdede frø vegetabilske olier, men også fra et overskud af nødder.
 • At tage en god kvalitet fiskeolie dagligt er en god måde at øge omega-3 fedtsyrer.
 • Mættet fedt vil også hæve gode HDL. Tænk kokosolie, svinefedt, smør, og oksetalg.
 • Skær sukker, korn og raffinerede kulhydrater og spise fedt, kød og æggeblommer.

Kolesterol og hjerte

Med hjertesygdom at være på toppen af ​​listen over moderne sygdomme, hjerte-kost teori er et godt sted at begynde at kigge på sammenhængen mellem kolesterol og hjertesygdomme. Den moderne hypotese om hjertesygdomme antager, at en kost rig på mættet fedt og kolesterol bidrager kraftigt til hjertesygdomme. Statistik varierer efter kilde og er påvirket af alder, race og køn, men de eksisterende forslag om hjertet og kost antager kolesterol som årsagssammenhæng for tilstoppede arterier, der fører til hjertesygdomme.

Koronar hjertesygdom (CHD) er et udtryk, der omfatter en række tilstande, herunder opbygning af plak i væggene i arterier, der forsyner hjertet, inflammation og en opdeling af operationen af ​​hjertemusklen, og højt blodtryk. I den tidlige del af det 20. århundrede, blev de fleste hjertesygdomme forårsaget af infektion og immunsystem kompromis. Hjertesygdom var sjælden og bidrog til kun 8% af alle dødsfald. Med opdagelsen af ​​antibiotika, havde denne årsag til hjertesygdomme næsten elimineret.

 • I dag, hjertesygdomme tegner sig for mere end 45% af alle dødsfald
 • 75% af mennesker, der har hjerteanfald har normale kolesteroltal

Kolesterol og Hjernen

Kolesterol har fået et dårligt ry i de sidste 50-60 år. Kunne det være, at de undersøgelser udført på kolesterol er vildledende, selv til de forskere, der udførte dem? De seneste undersøgelser og nogle af de førende eksperter i hjernens plasticitet og sundhed viser os, at kolesterol er ikke dårligt; Det er faktisk noget den menneskelige hjerne har brug for.

25% af kolesterol i vores krop er fundet i hjernen. Det virker til at lette membran funktion og er det råmateriale til fremstilling af progesteron, østrogen, kortisol, testosteron og vitamin D. Når vi tænker på antioxidanter, vi tænker på farverige bær og grønne bladgrøntsager, men kolesterol fungerer også som en antioxidant.

 • En undersøgelse (1) viste, at hukommelsesfunktion var bedst i forsøgspersonerne med det højeste samlede niveauer af kolesterol og LDL-kolesterol i særdeleshed.
 • Nogle undersøgelser har fundet en sammenhæng mellem demens og lave niveauer af kolesterol.

Inflammation er roden af ​​problemet

Forhøjede serumniveauer af kolesterol er et symptom på det underliggende problem i din krop, ikke årsagen til problemet, som er betændelse. Kolesterol er sendt til arterien til at helbrede betændelse. Hvis det lykkes, alt vender tilbage til normal. Hvis betændelsen ikke stilne af, er mere kolesterol sendt og begynder at akkumulere omkring arterien som et band støtte. Dette er, hvordan plak begynder at danne.

Den virkelige årsag til inflammation er høje niveauer af insulin, en reaktion til overskydende kulhydrat / raffineret sukker forbrug, der skaber blodsukker kraftigt. Transfedtsyrer og industrielt forarbejdede vegetabilske frøolier også forårsage betændelse. Vi kun virkelig se nogen negative virkninger af LDL, når det bliver oxideret af frie radikaler. En kost med højt antioxidanter (grøntsager og frugter) og lav i kulhydrater vil reducere faktorer af oxidation i kroppen.

Naturlig Sundhed: Forståelse Food

Nogle forskere er trending mod en tro på, at livsstil, herunder fødevarer, indflydelser, og styrer en kæmpestor 95% af vores samlede tilstand. Ifølge Weston A. Price Foundation, følgende er de politisk korrekte kostråd øjeblikket på mode:

 • Undgå mættet fedt
 • Grænse kolesterol i fødevarer
 • Brug mere flerumættede olier
 • Skær ned på æg eller spiser kun æggehvider
 • Spis magert kød og begrænse rødt kød
 • Drik fedt mælk med lavt og masser af det for at få nødvendige calcium
 • Begrænse forbruget af fedt til 30% af kalorierne
 • Spis 6-11 portioner af korn pr dag
 • begrænse salt
 • Spis mindst 5 portioner frugt og grønt om dagen
 • Vælg flere proteinrige sojaprodukter end animalske proteiner

Faren for disse moderne retningslinjer er, at de anbefalede begrænsninger er blevet etableret baseret på fødevarer, der er færdigpakkede, forfalsket og modificerede, indeholder kunstige kemikalier, og høj fruktose majssirup og kunstige sødestoffer, som alle kan forårsage betændelse. Dette førte til den antagelse, at det er den form for mad, der giver problemer, uden tanke givet til industriel forarbejdning.

Lad os tage et kig på disse samme fødevarer fra et andet perspektiv.

 • Mættet fedt : tilvejebringe cellemembranen integritet og øge kroppens evne til at bruge essentielle fedtsyrer. De beskytter leveren og er den foretrukne føde for hjertet og hjernen. De forårsager ikke hjertesygdomme. Undersøgelser, der indikerer ellers ikke tage hensyn til de forarbejdede kulhydrater indtages af forsøgspersonerne.
 • Kolesterol i kosten : bidrager til styrken af tarmvæggen og hjælper babyer og børn med at udvikle en sund hjerne og nervesystem. Fødevarer, der indeholder kolesterol indeholder også andre næringsstoffer. Kun oxideret kolesterol bidrager til hjertesygdomme. Mælkepulver og pulveriseret æg indeholder oxiderede kolesterol og mælkepulver er tilsat til 1% og 2% mælk.
 • Flerumættede fedtsyrer : er nye for den menneskelige kost på grund af modernisering og mekanisering. De bidrager til indlæringsvanskeligheder, mave-tarmproblemer, hjertesygdomme, kræft og autoimmune sygdomme, blandt andre ting.
 • Grassfed rødt kød : er en rig kilde til næringsstoffer, herunder vitaminer B12, B6, zink, fosfor, carnitin og coenzym Q10, som beskytter hjertet og nervesystemet.
 • Æg : giver fremragende protein og mange vigtige fedtsyrer, som bidrager til sundhed af hjernen og nervesystemet. Egg erstatninger har vist sig at forårsage hurtig død i forsøgsdyr.
 • Fedtfattig og skummetmælk : mangler fedtopløselige vitaminer er nødvendige for optagelsen proteinet og mineraler i mælken selv. Forbrug af fedtfattige fødevarer (fødevarer, der har haft det fedt fjernet, ikke fødevarer, der naturligt lavt fedtindhold) kan føre til nedbrydning af vitamin A og D.
 • 30% af kalorier som fedt : er for lav for de fleste mennesker og kan føre til lavt blodsukker og træthed. Traditionelle diæter indeholdt 40% til 80% af kalorier fra fedt, for det meste fra animalske oprindelse. Forskellen var, at dyrene ikke blev pumpet med steroider, hormoner, antibiotika, og pesticid lastet forarbejdet foder. Toksiner er lagret i fedtvævet af dyr (herunder mennesker), så en ren dyr vil indeholde ren fedt.
 • De fleste kornprodukter : er lavet af hvedemel, som er blevet behandlet og raffineret, bleget og strippet, efterlader det blottet for næringsstoffer. Moderne hvede er en hybrid, der indeholder nyere proteiner som nu menes at udløse inflammatoriske reaktioner, mangel på næringsstoffer og intestinale problemer, herunder cøliaki.
 • Salt eller natrium : er afgørende for fordøjelse og assimilation. Cellerne brug både kalium på indersiden og natrium på ydersiden for at bevare en korrekt balance og funktion. Mange fødevarer indeholder naturligt forekommende natrium og ikke bør undgås. Sten eller mineral salt (bordsalt) indeholder en højere procentdel af natrium til kalium. Bordsalt har fået alle de mineraler fjernet undtagen natrium og kalium. Havsalt indeholder en højere procentdel af kalium og natrium.
 • Frugt og grøntsager (planter) : modtage et gennemsnit på 10 anvendelser af pesticider i løbet af deres voksende og opbevaring levetid. Vask producere grundigt eller spise økologisk dyrket mad.
 • Moderne sojaprodukter (en anden hybrid) : blok mineral absorption, inhibere protein, undertrykker skjoldbruskkirtel funktion, og indeholder kraftige carcinogener.

Så hvordan kan vi få mening ud af de fødevarer til rådighed for os? Spis mad i sin mest naturlige tilstand og nyde hver del af det, herunder kolesterol og fedt fra sunde dyr. Hold dig væk fra det behandlede, færdigpakkede, forberedt ting. Gå organisk og græs fodres, hvis du kan og ikke bekymre sig om at tælle kalorier. Spise for at leve!