Hvorfor Kolesterol er ikke alltid dårlig – Hva du bør vite om Kolesterol

Ifølge National Center for Health Statistics ved Center for Disease Control and Prevention, noen av de mest utbredte helseproblemer verden står overfor i dag er hjertesykdom, kreft, hjerneslag, AIDS, diabetes, lungebetennelse / influensa, kroniske lungesykdommer (astma, bronkitt), og barnedødelighet. Neurologiske sykdommer slik som autisme spekteret, ADD og ADHD, bipolar syndrom, og schizofreni er bare de siste i en lang sikt av potensielt livstruende sykdommer som mennesker (og deres kjæledyr) er vendt mot siden av moderne landbruk og matvareindustrien teknikker avanserte oss inn i det 20. århundre.

De fleste moderne sykdommer er forårsaket av kronisk betennelse, ikke den typen som oppstår når du er skadet og skaden synet begynner å hovne opp, men den typen som er ødeleggende på cellenivå i kroppene til folk flest hver dag. Lav immunrespons på grunn av mangel på ernæringsmessig støtte ikke tillater kroppen å beskytte og helbrede seg selv.

Hva er kolesterol?

Kolesterol er et fettstoff som produseres av leveren som utfører eller tar del i tusener av kroppsfunksjoner som bygning cellemembraner, nerve hylser, og mye av hjernen. Det er viktig å hormonproduksjon og metaboliserer alle de fettløselige vitaminer som vitamin A, D, E og K, blant annet. Uten den, ville du dø.

 • LDL, low-density lipoprotein, er kjent som det dårlige kolesterolet. Ldls plukke opp kolesterol fra leveren og levere den til cellene.
 • HDL, high-density lipoprotein, er kjent som gode cholesterol. HDL fjerne overskudd av kolesterol fra blodet og ta det til leveren.
 • Kroppen din gjør sin egen kolesterol, men har muligheten til å nedregulere hvis den registrerer for mye kolesterol i blodet. Når du redusere forbruket eller ta narkotika for å redusere kolesterolet, kroppen din opp-regulerer produksjonen. Den prøver å gjøre mer for å kompensere for det som mangler.
 • Dietary kolesterol (kolesterol fra mat) kan bare oppnås fra animalske produkter.

Til tross for foregående medisinsk og farmasøytisk konsensus imidlertid nye studier viser at diettkolesterol kan faktisk stoppe betennelse, forhindrer blodpropper fra forming, støtte immunsystemet og forebygge sykdom som forårsaker mutasjoner i celler.

 • Land med høyere gjennomsnittlig kolesterol har mindre hjertesykdom
 • Populære statinene ikke lavere kolesterol, de lavere betennelse (forårsakes vanligvis av blodsukker pigger)
 • 2004 National Cholesterol Education Program retningslinjene har blitt utvidet til å anbefale at folk som ikke har hjertesykdom bør ta statiner for å forebygge hjertesykdom (8 av de 9 rutene ekspertene hadde farmasøytiske industrien bånd).
 • Personer med den laveste kolesterol når de blir eldre er på høyeste risiko for kognitive svekkelser, demens og hjernehinnen, hjertesykdom og død.

Målet for høy HDL og triglyserider lave

Triglyserid er navnet vi gir til fettsyrene når de er som sirkulerer i bloodstreams. Høye nivåer er en dårlig ting, og er forårsaket hovedsakelig av kronisk høyt karbohydrat inntak fra korn og belgfrukter.

 • For å oppnå et høyere nivå av HDL, være sikker på å redusere kilder av omega-6 fettsyrer, hovedsakelig fra industrielt prosesserte vegetabilske frø oljer, men også fra et overskudd av nøtter.
 • Å ta en god kvalitet på fisken olje daglig er en god måte å øke omega-3 fettsyrer.
 • Mettet fett vil også øke det gode HDL. Tenk kokosolje, smult, smør og biff talg.
 • Kutt sukker, korn og raffinerte karbohydrater og spise fett, kjøtt, og eggeplommer.

Kolesterol og hjerte

Med hjertesykdom å være på toppen av listen over moderne sykdommer, er hjertet-diett teori et godt sted å begynne å se på sammenhengen mellom kolesterol og hjertesykdom. Den moderne hypotesen om hjertesykdom forutsetter at et kosthold rikt på mettet fett og kolesterol bidrar sterkt til hjertesykdom. Statistikk varierer fra kilde og påvirkes av alder, rase og kjønn, men de eksisterende forslag om hjertet og kosthold anta kolesterol som årsaks for tilstoppede arterier som fører til hjertesykdom.

Koronar hjertesykdom (CHD) er et begrep som omfatter en rekke tilstander som innbefatter oppbygging av plakk innenfor veggene av arterier som forsyner hjertet, betennelse og en oversikt over driften av hjertemuskelen, og høyt blodtrykk. I den tidlige del av det 20. århundre ble de fleste hjerte sykdommer forårsaket av infeksjon og immunsystemsikkerhet. Hjertesykdom var sjeldne og bidro til bare 8% av alle dødsfall. Med oppdagelsen av antibiotika, hadde dette årsaken til hjertesykdom praktisk talt eliminert.

 • I dag står hjertesykdom for mer enn 45% av alle dødsfall
 • 75% av personer som har hjerteinfarkt har normale kolesterolverdier

Kolesterol og hjernen

Kolesterol har fått et dårlig rykte de siste 50-60 årene. Kan det være at studier gjort på kolesterol er misvisende, selv til de forskerne som utførte dem? De nyeste studiene og noen av de ledende eksperter på hjernens plastisitet og helse viser oss at kolesterol er ikke dårlig; det er faktisk noe den menneskelige hjernen trenger.

25% av kolesterol i kroppen vår er funnet i hjernen. De arbeider for å tilrettelegge membran funksjon og er råstoff for å lage progesteron, østrogen, kortisol, testosteron og vitamin D. Når vi tenker på antioksidanter, vi tenker på fargerike bær og grønne bladgrønnsaker, men kolesterol fungerer også som en antioksidant.

 • En studie (1) viste at minnefunksjon var best i forsøkspersonene med den høyeste samlede nivåer av kolesterol, og LDL-kolesterol i særdeleshet.
 • Noen studier har funnet en sammenheng mellom demens og lave nivåer av kolesterol.

Betennelse er roten av problemet

Forhøyede serumnivåer av kolesterol er et symptom på det underliggende problemet i kroppen din, ikke årsaken til problemet, som er betennelse. Kolesterol er sendt til arterie å helbrede betennelser. Hvis det er vellykket, returnerer alt til det normale. Hvis betennelsen ikke avtar, blir mer kolesterol sendes, og begynner å samle seg rundt arterien som et plaster. Dette er hvordan plakk begynner å danne.

Den egentlige årsak til inflammasjon er høye nivåer av insulin, en reaksjon for stort innhold av karbohydrater / raffinert sukkerforbruk som skaper blodsukker pigger. Trans-fett og industrielt prosesserte vegetabilske frøoljer også forårsake betennelse. Vi egentlig bare se noen negative effekter av LDL når det blir oksidert av frie radikaler. En diett høy i antioksidanter (grønnsaker og frukt) og lite karbohydrater vil redusere faktorer av oksidasjon i kroppen.

Natural Health: Forstå Mat

Noen forskere er trending mot en tro på at livsstil, inkludert mat, påvirkninger, og styrer en heidundrende 95% av vår totale tilstand. Ifølge Weston A. Price Foundation, følgende er de politisk korrekte kosten retningslinjer for tiden på moten:

 • Unngå mettet fett
 • Grense kolesterol i maten
 • Bruk mer flerumettede oljer
 • Kutte ned på egg eller spise bare eggehviter
 • Spis magert kjøtt og begrense rødt kjøtt
 • Drikk lettmelk og mye av det for å få nødvendig kalsium
 • Begrense forbruket av fett til 30% av kaloriene
 • Spis 6-11 porsjoner med korn per dag
 • begrense salt
 • Spis minst 5 porsjoner med frukt og grønnsaker per dag
 • Velg mer protein rik soya matvarer enn animalske proteiner

Faren for disse moderne retningslinjene er at de anbefalte begrensningene er etablert basert på mat som er prepackaged, adulterated og modifiserte, inneholder kunstige kjemikalier, og høy fruktose mais sirup og kunstige søtningsmidler, som alle kan forårsake betennelse. Dette førte til antagelsen om at det er den typen mat som fører til problemer, uten tanke gitt til industriell foredling.

La oss ta en titt på disse samme mat fra et annet perspektiv.

 • Mettede fettsyrer : tilveiebringe cellemembranintegritet og styrke kroppens evne til å bruke essensielle fettsyrer. De beskytte leveren, og er foretrukket for hjertet og hjernen. De trenger ikke føre til hjertesykdom. Studier som indikerer ellers ikke tar hensyn til de bearbeidede karbohydrater inntas av forsøkspersonene.
 • Kosttilskudd kolesterol : bidrar til styrken i tarmveggen og bidrar til babyer og barn utvikle en sunn hjerne og nervesystem. Matvarer som inneholder kolesterol også inneholder andre næringsstoffer. Bare oksidert kolesterol bidrar til hjertesykdom. Pulverisert melk og egg pulverisert inneholder oksidert kolesterol og pulverisert melk blir tilsatt til 1% og 2% melk.
 • Polyunsaturates : er ny i menneskets diett på grunn av modernisering og mekanisering. De bidrar til lærevansker, tarmproblemer, hjertesykdom, kreft og autoimmune sykdommer, blant annet.
 • Grassfed rødt kjøtt : er en rik kilde for næringsstoffer, vitaminer inkludert B12, B6, sink, fosfor, karnitin, koenzym Q10 og som beskytter hjertet og nervesystemet.
 • Egg : gir utmerket protein og mange viktige fettsyrer som bidrar til helse av hjernen og nervesystemet. Egg substitutter har vist seg å føre til rask død i forsøksdyr.
 • Halvtykke og fettmelk : mangler fettløselige vitaminer for å assimilere proteiner og mineraler i melken selv. Forbruk av fettfattig mat (matvarer som har hatt fettet fjernes, ikke mat som er naturlig lavt fettinnhold) kan føre til uttømming av vitamin A og D.
 • 30% av kaloriene som fett : er for lav for de fleste og kan føre til lavt blodsukker og tretthet. Tradisjonelt kosthold inneholdt 40% til 80% av kaloriene fra fett, hovedsakelig fra animalske opprinnelse. Forskjellen var at dyrene ikke ble pumpet med steroider, hormoner, antibiotika, og plantevernmidler laden behandlet strømmen. Toksiner er lagret i fettvevet i dyr (inkludert mennesker) slik at en ren dyret vil inneholde rent fett.
 • De fleste kornprodukter : er laget av hvetemel som er blitt behandlet og raffinert, bleket og avdrevet, slik at den er uten næringsstoffer. Moderne hvete er et hybrid, inneholdende nyere proteiner som nå antas å utløse inflammatoriske responser, mangel på næringsstoffer og tarmproblemer, inkludert cøliaki.
 • Salt eller natrium : er avgjørende for fordøyelsen og assimilering. Cellene trenger både kalium på innsiden og natrium på utsiden for å opprettholde riktig balanse og funksjon. Mange matvarer inneholder naturlig forekommende natrium og bør ikke unngås. Stein eller mineralsalt (bordsalt) inneholder en høyere prosentandel av natrium til kalium. Tabell salt har hatt alle mineraler fjernes, bortsett fra natrium og kalium. Havsalt inneholder en høyere prosentandel av kalium til natrium.
 • Frukt og grønnsaker (planter) : mottar i gjennomsnitt 10 søknader av plantevernmidler i løpet av deres voksende og lagring levetid. Vask produsere grundig eller spise økologisk dyrket mat.
 • Moderne soyaprodukter (en annen hybrid) : blokk mineralopptaket, hemmer proteinfordøyelsen, trykke ned skjoldbruskkjertelen, og inneholder potensielle karsinogene substanser.

Så hvordan gjør vi følelse av mat tilgjengelig for oss? Spis mat i sin mest naturlige tilstand og nyte hver del av den, inkludert kolesterol og fett fra friske dyr. Hold deg unna behandlet, prepackaged, forberedt ting. Gå organisk og gress matet hvis du kan, og ikke bekymre deg om å telle kalorier. Spiser for å leve!