Hvordan varme opp før trening lett

Mens du er spent på trenings utfordringen og allerede får i humør for trening, ikke glem en god varm opp rutine. Det vil hjelpe deg å strekke så mye lenger i løpet av en treningsøkt. Dykke rett inn i en streng rutine kan forårsake skade. Betydningen av varme opp øvelser er alvor. For en kraft trening, må du sørge for at musklene er løs nok til å håndtere rigor. Prøv noen av disse flotte varme opp øvelser før du starter med dager treningsplan full gass.

Hvordan du enkelt varme opp før trening

1. Dynamiske bevegelser

Pre-workout rutine bør være dynamisk og effektiv. For en god varm opp økten, prøv enkel kroppen varme opp øvelser som forover utfall, hånd gange, arm sirkler eller en lateral knebøy. Du kan selv prøve 3 sett med 15-verftet lineære hopper. Litt stretching vanligvis gjør utslaget.

2. Gå rundt

Fitness eksperter anbefaler 5 minutter av hoppe tau på et litt livlig tempo for å varme opp leddene. ikke føler behov for å overdrive det. Restraint er viktig. Hvis du er sent ute til å slippe den lille til skolen, en hoppe tau økt hjelper gi din puls og kroppstemperatur et løft. Hvis 5 minutter er fortsatt for mye for deg, kan du begynne med 3 minutter og deretter fortsette oppover. Hvordan varme opp før trening? Ikke så vanskelig, skjønner du.

3. Skru opp tempoet

En pre-workout dans økt til noen varme opp låter kan også hjelpe deg ut. En slik dans rutine bidrar til å sette tempoet for en fin trening etter varme opp. Du kan alltid stole på de gamle hits fra 1990-tallet, eller velge noen av de nyere rnb og hip-hop-låter for at sårt tiltrengt løft. Dette er en av mange grunnleggende varme opp øvelser du kan definitivt gi et skudd. Også innebære dine små i dansen.

4. Jumping jacks

Hopping knekt hjelpe jobbe deg ben, hjerte og kjernen på en gang. Hoppe fra en stående posisjon med armer og ben peker utover. Dette vil bidra til å løsne deg opp for en treningsøkt og hjelpe deg til å svette bare litt uten å jobbe deg til beinet. er det viktig at du lagre energi for den intense treningen som følger neste. Dette er blant de beste varme opp øvelser for abs, ben og hjerte.

Gode ​​varme opp øvelser før trening kan hjelpe deg å komme inn i sporet raskere. Det gir også kroppen din tid til å tilpasse seg treningen senere. Selv når du kjører sent eller ikke i humør, få tid til litt varme opp. Det vil gjøre musklene mye bra. Du vil innse betydningen av varme opp øvelser når du finner ditt daglige mål så mye mer oppnåelig.