Hvordan undgår kropslugt effektivt

Sveden er en naturlig mekanisme af kroppen, der ikke kan undgås. Men hvis sveden bringer med sig dårlig lugt, er det bestemt en anledning til bekymring. Der er forskellige årsager til dårlig kropslugt hos kvinder og mænd. Hold styr på dem og lære at eliminere problemet. Har du bemærket folk distancerer sig væk fra dig uden særlig grund overhovedet? Kunne du muligvis have en kropslugt problem? Hvis du gør, er der ingen grund til at ærgre sig over det. Der er nogle nemme måder at tackle kropslugt og forhindre dem.

Hvordan man kan reducere kroppen lugt Uden megen ståhej

1. Lav ændringer i din kost

Vidste du, at hvad du spiser påvirker, hvordan du lugter? Ja, du hørte det rigtige. Da sveden er kroppens måde at skylle ud toksiner, ændre din kost kan faktisk hjælpe med at komme af kropslugt. De karryretter og krydret mad, som du fortære kan være en årsag til kropslugt. Reducere dit indtag af løg og hvidløg kan også nedsætte kroppens lugt.

2. Sig Ja til løstsiddende tøj og Naturfibre

Hvis du lider af kropslugt, er det en god idé at droppe tøj lavet af syntetiske fibre og vælge tøj lavet af bomuld, hør, og silke i stedet. Du vil blive forbløffet over, hvordan mindre du sveder i dem. Du kan også ønsker at gå til løstsiddende tøj, da de tillader luft at passere og holde din krop ventileret.

3. Pat selv Dry

Hvis du ikke gør håndklæde dig ordentligt, kan den resterende fugt blive en grobund for bakterier. Dette er en anden årsag til dårlig kropslugt hos kvinder og mænd. Brug et absorberende håndklæde og tør al fugten fra din krop, især under armene og private dele.

4. Gå Den antiperspirant Way

ikke at forveksle deodoranter med antiperspiranter. Deodoranter er duftende, men ikke reducere sveden. På den anden side, de fleste antiperspiranter er duftende og indeholder aluminiumchlorid, der hjælper med at forebygge overdreven sveden. Spray eller gnide på to gange om dagen for at hjælpe dig med at reducere kvindelige lugtgener.

5. Shave dine armhuler

Hvis du troede, at du har brug for at slippe af med hår under armene kun fordi du ønsker at bære ærmeløse tøj, så tro om igen. Sved kan blive fanget i håret og kan øge bakterievækst, hvilket resulterer i kropslugt hos både kvinder og mænd. Regelmæssig voksbehandling eller barbering kan hjælpe med at reducere risikoen for at udvikle kropslugt.

Natural Retsmidler for krop lugt

Påfør eddike på dine armhuler, når du sveder for meget eller sniffe en begyndende kropslugt. Hop ind under bruseren to gange om dagen. Gnav naturlige aromatiske olier og saft af citrusfrugter som citron er en anden måde at forhindre kropslugt. Du skal blot gnide en skive citron i dine armhuler; du i sidste ende kunne lette din hud også.

Viden er magt, og det samme gælder, når det kommer til kropslugt. Når du er bevæbnet med kropslugt fakta, Du er et skridt tættere på at håndtere dette problem. Del de tips, du har lært med dine venner og kære, der måtte være overfor det samme problem. Byd farvel til kropslugt og sige goddag til en friskere, mere selvsikker dig.