Hvordan til at drikke grøn te til vægttab

Hvis du kan lide te, og du kan lide sunde drikke indstillinger, har du sluttet sig til rækken af de andre 158 millioner mennesker, der nyder en kop på en given dag. Det anslås, at sidste år, mere end 80 milliarder portioner af te blev forbrugt af te-elskere over hele verden. Det udmønter sig i omkring 3,60 milliarder gallons.

Selvom sort te er den mest populære (den tegner sig for omkring 84 procent af alle te forbruges), er grøn te rapporteret til at være voksende på et langt højere volumen end sort. Vores gæt er, at er på grund af grøn te potentielle rolle i vægttab. Vi besluttede at tage et nærmere kig på, hvordan du kan drikke grøn te til vægttab.

Hvordan du kan drikke grøn te til vægttab

Nedenfor er nogle tips du bør følge for at drikke grøn te til vægttab:

Grøn te kan hjælpe dig med at tabe

Flere undersøgelser har antydet, at de flavonoider og koffein i grøn te kan hjælpe med at ophøje stofskiftet, øge fedtforbrændingen og endda forbedre insulin aktivitet. En undersøgelse viste, at dem, der forbruges grøn te og koffein tabte i gennemsnit 2,9 pounds i løbet af en periode på 12 uger, mens stikning til deres almindelige kost. En anden undersøgelse foreslog stigningen i kalorie produktionen var lig med omkring 100 kalorier over en periode på 24 timer.

Du behøver ikke at drikke en masse grøn te til at hjælpe dig med at tabe

Mens vægttab fordele variere baseret på forskellige dynamikker, er de blevet fundet ved at drikke så lidt som 2,5 kopper grøn te om dagen.

Nogle grøn te sorter er bedre til vægttab end andre

Hvis du er alle om, at grøn og på et vægttab mission, kan du vælge Matcha grøn te (den rigeste grøn te kilde til næringsstoffer og antioxidanter). Registrerede diætist Isabel K Smith forklarer hvorfor: “Hele bladet er jorden og indtages som en del af drikken, i modsætning til andre (de fleste) typer af grøn te, hvor bladene er gennemsyret og derefter te forbruges.”

Der er et rigtigt og forkert måde at brygge grøn te

Ved brygning af grøn te, tage lidt ekstra pleje, som kogende vand er dårligt for de dyrebare catechiner (te sunde kemikalier). Må medbringe dit vand i kog, men lad den hvile i cirka ti minutter. Så, hæld vand over te og brygge i ca. et minut før servering. Selvfølgelig kan det bryg tid gøres kortere eller længere, afhængigt af din smag.

Grøn te har mange sundhedsmæssige fordele

“Den indeholder mange næringsstoffer, herunder antioxidanter og anti-cancer og hjerne-sund forbindelser,” Smith minder os. Én ting er sikker: uanset, om du vil kaste pounds med grøn te, drikker det alligevel. “Alle te indeholder mange sunde næringsstoffer, det er en af ​​de sundere valg for en drik!” Smith siger. Men, bare passe på ikke at hobe sig på honning eller sukker!