Hvordan naturligvis behandle bie stikk med hjem rettsmidler

Har du alltid har en tendens til å shoo bort en bie når det synes å være svever rundt deg? Hvis svaret er ja, kan du bare være å øke sjansene for å bli stukket av det. Honningbier er mer sannsynlig å svi når de føler seg truet. Flagrende armene på bee kan sende aggressive signaler til det, spørre det å svi.

I de fleste tilfeller kan holde fortsatt oppfordre Honey Bee å bukte seg og fly bort. Av og til en bie stikk kan føre til alvorlige komplikasjoner, spesielt hvis noen er allergisk mot stikk gift. Men det meste bie stikk bare føre til noe ubehag. Hjem rettsmidler kan være reelle priser i tider som disse.

Slik fjerner Bee Stinger Innebygd i huden din?

I en forekomst av en bie stikk, først og fremst sjekke stikket området. I tilfelle bie stinger sitter fast i huden, prøve og bli kvitt det ved å rense huden med gasbind. Du kan også prøve å skrape det forsiktig med en negl eller et sett med pinsett. Avstå fra å klemme stinger ut for hånd eller knipe den som det kan injisere giften dypere inn i huden.

Det tar ofte bare bare sekunder for skadelig giften til å gå inn i kroppen. Å ta ut stingeren sammen med sin gift sac innleiret i huden kan forhindre ytterligere irritasjon. Deretter rengjøres stedet med vann og antiseptisk såpe. Tørk dem og bruke noen calamine lotion eller is området for å redusere svelling og kløe.

Hvordan å behandle bie stikk naturlig?

Hjem rettsmidler kan bidra til å lette symptomene på en bie stikk. Du kan prøve følgende behandlinger:

1. Honey

De antiseptiske egenskaper honning kan hjelpe i healing sår og minske betennelse og kløe.

Bruk retning:

Gni en liten mengde honning på bie stikk stedet for det til å svinge seg effektivt inn infeksjonen. Skjuler med en bandasje løst bundet og la den på en time eller så.

2. Apple Cider Eddik

Apple cider eddik kan være en av de potente naturlige rettsmidler for bie stikk klør som den har anti-kløe kvaliteter.

Bruk retning:

Påfør utvannet eple cider eddik på er du ble stukket å avverge de negative effektene av en bie stikk. Du kan også suge en ren klut eller bandasje i eddik og legg det på stikkstedet.

3. Baking Soda

Baking Soda kan være et godt alternativ for herding bee sår naturlig som det har desinfiserende evner.

Bruk retning:

Lag en pasta ved å blande litt vann i natron. Smøre et tett lag av lim på bee bite stedet for å nøytralisere fiendtlige symptomene på en bie stikk. La den stå på i ca 15 minutter. Påfør etter behov.

4. eteriske oljer

De gir terapeutiske og medisinske egenskaper, og kan være et utmerket middel for naturlig bie ilinger. Eteriske oljer som kan brukes til å behandle bie stikk kan omfatte:

Bruk retning:

Lavendel essensielle oljen kan brukes ufortynnet. Bruke det ryddig kan hjelpe i å ta bort det brennende og stikkende følelse nesten med en gang. Fortynne tea tree olje ved å blande den med noen carrier oljer som olivenolje eller kokosolje før dabbing noen dråper på stikket stedet. Du kan sette på trollhassel direkte på det urolige området for å få lindring fra kløe og inflammasjon.

5. Tannkrem

Alkalisk hvit tannpasta er antatt å bidra til å oppheve den sure bie prikke dermed minske svelling og smerte. Ikke bruk farget gel eller whitening tannkrem.

Bruk retning:

Blob en bit av tannkrem på det aktuelle området for å lindre smerten.

6. Papaya

Den inneholder et enzym kalt papain som er ment å understøtte nedbrytning av proteinet som produserer kløe og smerte.

Bruk retning:

Bare smøre en del av frukten på stikket stedet og la den på i ca 30 minutter eller så.

7. Aloe Vera

Det har anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper som kan fremskynde helbredelsesprosessen og lindrer de irriterende manifestasjoner av en brodd.

Bruk retning:

Sprekke et blad av en Aloe Vera plante og ekstrakt gelen. Spre gel på stikket området og la det tørke.

8. Ice

Is kan nummen smerte og redusere svelling og dermed bringe umiddelbar avlastning. En is kompress kan være svært praktisk å bruke i forekomsten av en bie stikk på øyne, lepper eller hender.

Bruk retning:

Slippe noen isbiter i en tynn, ren klut og knytte den til å lage en kompress. Hold kald pakke på plaget sted i ca 10 til 15 minutter. Påfør regelmessig inntil svelling og smerte redusere. Du kan også bruke en pose med frosne grønnsaker eller en kald-vannflaske.

ofte stilte spørsmål

Noen av de vanligste spørsmålene er:

1. Hvilke symptomer vil jeg erfare da en bie stikk meg?

Forskjellige mennesker kan oppleve varierende symptomer som spenner fra korte smerter og plager til alvorlige allergiske reaksjoner. Vanlige mindre tegn er en kraftig brennende smerte, rød kul med en liten hvit flekk i midten, kløe og betennelse på stikket stedet. Mindre symptomer forsvinner vanligvis i løpet av få dager. Moderate symptomer kan ta rundt en uke å løse.

2. Når bør du oppsøke lege?

De fleste bistikk få kurert uten behandling. Men i tilfelle du får stukket flere ganger, kan det resultere i komplikasjoner eller bevise livstruende. Videre kan bistikk utløse en alvorlig reaksjon hos personer som er allergiske. Hvis hevelse sprer seg til andre kroppsdeler som tunge, hals, kan det tyde på en grav bie stikk allergisk reaksjon.

Andre tegn kan bestå av en økt puls, elveblest, kvalme, oppkast, blek hud, svimmelhet, diaré, pustevansker eller et anafylaktisk sjokk. I slike tilfeller, se en lege umiddelbart. Også, hvis du får en bie stikk hevelse på øyelokket, se en lege umiddelbart på grunn av sensitiviteten av plasseringen.

3. Hva skjer hvis du ikke får en Bee Stinger Out?

Når en bie stikk, sin stinger skyter ofte inn i huden. Stingeren har en sekk av giftig gift som kan ha negativ innvirkning på kroppen. Jo lengre stinger blir borte, kan mer giften inn i kroppen som forårsaker smerte og hevelse. Hvis du ikke får bie stinger ut, kan den dødelige giften blir sluppet inn i kroppen som kan føre til allergiske reaksjoner eller til og med føre til døden.

4. Er det normalt for en Bee Sting å klø en uke senere?

Det er best å søke medisinsk hjelp hvis en bie stikk fortsetter å klø en uke senere for å avverge eventuelle sannsynlige bekymringer.

Poenget er, bistikk er ikke moro og er smertefulle. Hjem basert rettsmidler kan lindre mild ubehag. Men alvorlige reaksjoner kan garanterer øyeblikkelig medisinsk hjelp. Derfor er det viktig at du kan gjenkjenne tegn på en alvorlig allergisk reaksjon.