Hvordan naturlig kjøre bort rotter og mus fra hjemmet

Hvis du snuble over rotter og mus i hjemmet ditt, vet du at du vil være i panikk-modus. Hvis du ser dem, så er det et problem, og hvis du ikke gjør det så er det et større problem – du vet aldri hvor de kan gjemme seg i huset. Rotter og mus infestation kan gjøre livet ditt surt. Videre viser disse dyr også foreta en risiko for smittsomme sykdommer. Du ønsker ikke det, ikke sant? Så, er det best å prøve noe snart for å bli kvitt disse skadedyr. Det er mange måter å bli kvitt disse skadedyr fra hjemmet ditt, men det er noen hjemme rettsmidler også som du kan prøve – enkel og effektiv.

Hjem rettsmidler for å bli kvitt rotter og mus

Tilstedeværelsen av rotter og mus kan bli forstått ved hjelp av forskjellige tegn. De forlater ofte flere avføring i huset. De selv tygge bort på bokser og klær, eller noen edibles hvis igjen åpen. Derfor er det viktig å identifisere disse skadedyr og drive dem ut. Les videre for å følge disse få rettsmidler som vil lære deg hvordan du kan bli kvitt mus naturlig.

1. Peppermint Oil

Rotter liker lukten av peppermynte olje. Vi finner lukten av peppermynte forfriskende, men rottene ikke – så bruk peppermynteolje for å drive dem vekk fra hjemmet ditt. Plasser peppermynte olje dyppet bomullsdotter foran flere små åpninger i huset til å holde rotter i sjakk.

2. Gips av Paris og kakao

Gips og kakaopulver virker også til å drepe rotter og mus. Bland 1 spiseskje av kakaopulver med gips og sprenge rundt standard løype for rotter og mus. Som kakao tiltrekker disse skadedyr, har de en tendens til å spise denne blandingen og snart de føler seg dehydrert og kvalt. For å redde seg selv, de jag ut av hjemmene og dø.

3. Løk

Plassere løk rundt små hull og åpninger mens sikre at disse lyspærer skiftes annenhver dag, holder kan rottene borte fra hjemmet ditt. Skarp lukt av løk snart vil drive dem bort.

4. Hvitløk Bulb

Som rotter misliker sterk lukt, må du gjøre full bruk av denne egenskap av rotter til å drive dem bort. Blande hakket hvitløk med vann og strø det rundt hjemmet eller spredning fedd hvitløk i vei av sine vanlige stien kan drive dem bort.

5. Potet Powder

Ved hjelp av foreliggende potetpulver også virker til å drive rotter og mus bort. Som du strø dette pulveret hjemme, rotter og mus deretter gå rundt, følge stien og fôring på denne yummy godbit. Ettersom pulveret kommer inn i kroppen, de potetflak deretter svulme opp i tarmen, og drepe dem til slutt.

6. Nellik

Pakk nellik i muslin kluter og plasser nær rotte hull. Lukten av nellik vil være nok til å bli kvitt dem fra hjemmet uten store anstrengelser.

7. Ammoniakk Spray

Fremstill en lett å bruke ammoniakk spray. Spray ammoniakk på små bomull baller og plassere dem i nærheten rottehull, i oppkjørsler og andre hjørnet av huset. Lukten av ammoniakk vil føle seg kvalt og de vil snart løpe vekk fra hjemmet for å redde deres liv.

8. Hot Pepper Flakes

Hot pepper flak ikke bare gjøre mennesker nyser, men også holde rotter og mus unna. Dryss hot pepper langs døråpninger og andre hjørner av huset for å bli kvitt skadedyr.

9. laurbærblad

Duften av laurbærblad tiltrekke rotter og de har en tendens til å tenke det som maten. Men når du prøver å mate på det, kvele de selv, og til slutt dø. Så, plassere noen laurbærblad rundt hjørnene av huset ditt og drepe disse irriterende skadedyr.

10. Fugekontroll

Rotter er forholdsvis større i størrelse, mens mus som kan passe inn i sprekker så små som en tomme bred. Derfor er det avgjørende å finne disse små åpninger og forsegle dem alle. La ingen krok utette. Konstatere at alle sprekker er blokkert er en god måte å hindre invasjon.

11. Rattraps

En gammel metode for å bli kvitt rotter er å plassere rattraps i huset. Sett opp en sti for dem å holde agn og føre disse skadedyr rett utenfor hjemmet. Rotte feller og musefeller er ganske effektive måter å få absolutt kvitt disse skadedyr.

12. fjerne rot

Skadedyr, insekter og bakterier er tilbøyelige til å bli produsert og er tiltrukket av områder med smuss og støv. I lagringsområder eller områder med mye bagasje / bokser sammenkrøpet sammen, mus og rotter er bundet til snike seg og formere seg jevnt. Derfor, fjerne rot. Holde huset ryddig, rent og ryddig, og etterlater ikke rom for noen form for angrep.

ofte stilte spørsmål

Ofte avl i forurensede områder, rotter og mus vanligvis overføre salmonella og E. coli, som er grunnen, du må handling snart å drepe dem eller drive dem bort fra hjemmet ditt. Mange mennesker har forskjellige spørsmål om skadedyr. Så, har vi forsøkt å svare på noen.

1. Er rotter og mus redd for hunder?

Ja, selvfølgelig. Rotter og mus er redd for hunder og katter. En hund kan holde rotte-problemet i sjakk. Hunder er hard og kan generelt skremme mus unna. Men noen hunderaser, for eksempel, Hunden hunderaser er jegere og hunder, og er kjent for å mate på små dyr som rotter og mus. Imidlertid kan disse skadedyr være giftig og svelge eller å la kjæledyret-hund til fest på dem er ikke anbefalt.

2. Gjør Rotter kommer ut i lyset eller de unngår Har Light?

Rotter er svært glad i mørke hjørner, sprekker, og lagringsområder som ikke innbyr lys. Disse kriker og kroker i hjemmet, fungere som behagelige boliger for disse skadedyr og vike for en tung grobunn. Derfor anbefales det at du regelmessig støv, ren og ta ut søppel fra deg hjem for å ikke la disse skadedyr gjemme bort og rase.

Med disse hjem rettsmidler kan du utføre skadedyrbekjempelse i huset på egen hånd. Prøv disse triksene og se disse skadedyr kjører vekk fra hjemmet ditt.