Hvordan man gør Sit up hjemme korrekt

Sit up er en integreret del af at arbejde ud og din bedste ven, når du vil flade abs. Hvis du har arbejdet med dem, men føler det går er virkelig langsom, måske kunne du bruge en guide, der gør dem mere effektive. Den rigtige måde at gøre Sit up kunne være din manglende led i fitness udfordring.

Sit up er en god træning for mavemusklerne. Theyre også fremragende til hofterne. Doing dem religiøst, kombinere dem med crunches, ben elevatorer og planker, samt spise rigtigt kan få dig en fladere mave. Match din procedure med nedenstående trin for at sikre, Du er godt på vej.

Hvordan man gør Sit up derhjemme den rigtige vej?

Trin 1

Ligge ned. Men aldrig på sengen. Et gulv eller en hård overflade er det bedste, da det giver bedre støtte. Brug en yogamåtte eller et stort håndklæde til at afbøde den.

Trin 2

I det næste trin af din sidde-up træning rutine, så sørg for din hals er så lige som du kan holde det. Dit hoved skal være helt afslappet. Placer hænderne under dit hoved og hals til steady dem, men understøtter ikke dem helt. Hvis du er nybegynder, kan du finde krydser dine hænder på tværs af brystet nemmere end at placere dem under dit hoved. Som din kerne styrker og få dig bedre til at gøre abdominal Sit up , Kan du gradvist fremskridt.

Trin 3

Den tredje sit-up øvelse skridt er at bøje knæene til en 90 graders vinkel, holde bolde og hælene på dine fødder fladt på gulvet. lad ikke noget forankre dine fødder, da det vil tage væk det arbejde, dine mavemuskler skal gøre. Ryggen skal aldrig være buet, men bevare den naturlige kurve.

Trin 4

Spænd dine mavemuskler ved dybt udånding. Dette vil trække din mave til din rygsøjle, så du kan udføre den korrekte måde at gøre Sit up . Indånding mens de udfører øvelsen vil kun belaste din ryg muskler. Dernæst blidt løft dit hoved, efterfulgt af din skulder klinger. Hold bevæger sig op, indtil du er på en 90-graders position, eller når albuerne krydse dine knæ.

Trin 5

Nu hvor du har rejst din torso, hold stillingen i et par sekunder, og spændte dine mavemuskler. Langsomt bringe din ryg på gulvet, men prøv ikke at lade dig gå tilbage til din hvileposition. Når du har styr på den rigtige måde at gøre Sit up , Kan du gå videre til det næste niveau.

Trin 6

Fortsæt med de nødvendige reps for dagen. Hold din nederste del af ryggen og i bunden af ​​fødderne fladt mod gulvet hele vejen igennem. Vær opmærksom på, hvordan dine mavemuskler er kontraherende at sikre, at de laver alt arbejdet. Dette er den korrekte måde at gøre en sit-up, og du kan øve hver dag for at perfektionere det.

Hvis du ikke har udøvet i lang tid, overveje at gøre halvdelen Sit up . Sit-up øvelser for kvinder fungerer bedst, når du også holde hydreret, spise en varieret kost og holde sig motiveret. Cheers til en fladere mave.