Hvordan laver Natural Hand Sanitizer at Home

Jeg er ikke en fan af kommercielle hånd sanitizers. Dette lyder måske mærkeligt, men jeg bruger ikke antibakteriel sæbe eller stærke rengøringsmidler hjemme, fordi jeg faktisk tror at have en lille bakterier rundt er en god ting. Jeg er glad for, at jeg begyndte at lave mine egne produkter til personlig pleje år siden, især fordi FDA fastslog i 2016, at producenterne bør stoppe med at bruge triclosan, en almindelig ingrediens i antibakterielle sæber og desinfektionsmidler på det tidspunkt, på grund af sin evne til at forstyrre hormoner og bidrag til en stigning i resistente bakteriestammer. Bare går til at vise det betaler sig at læse forskning!

Hvorfor Put Down the Hand Sanitizer?

Mit hjem er ikke et hospital (takket være generelt stærke immunforsvar), så jeg tager en blidere tilgang og gøre denne hjemmelavet hånd sanitizer kun at bruge, når vi ikke kan vaske vores hænder eller er bekymret for udsættelse for virkelig dårlige bakterier. Jeg kan se appellen af ​​dræbte 99,9% af bakterier, når du har en familie af små børn, og sygdom for én betyder normalt sygdom for alle. Alligevel er det nyttigt at forstå nogle grunde til den antibakterielle etiket popping op på alle former for sæbe, klude, og rengøringsmidler er måske ikke den løsning, det synes at være.

 • Årsagen # 1: Brug hånd sanitizer at holde influenza væk? Det kommer ikke til at virke! Antibakterielle sæber dræbe bakterier, men ikke virus. Hand sanitizers og sæber ikke gør en ting for virus mange mennesker bruger dem til at forhindre.
 • Årsagen # 2: Det er muligt, at antibakterielle produkter dræber 99,9% af bakterier, men at .1% er den mest potentielt skadelig (da det kan modstå antibakterielle midler). Denne lille procentdel, der overlever derefter racer og passerer på sin antibiotikaresistens til dens afkom, skabe linjer med superbugs som modstår antibiotika. Dette kan være en faktor i den dramatiske stigning i stammer ligesom MRSA.
 • Årsagen # 3: Triclosan, kemikaliet i de fleste antibakterielle sæber er blevet vist at interagere med chlor i vand til dannelse af chloroform gas. Oven i det, har det vist sig at være en hormonforstyrrende, især hos børn. Jeg er glad for det er blevet udfaset fra så mange produkter, men jeg er skeptisk det løser problemet.
 • Årsagen # 4: Nogle beviser for, at børn, der vokser op i en alt for sterilt miljø har højere allergi og astma end børn, der ikke bruger antibakterielle produkter så meget. Udsættelse for forskellige typer af bakterier, især tidligt i livet, hjælper børnene immunforsvar til at udvikle.

Giv Bakterier lidt respekt

Min strategi, når det kommer til at holde de grimme bakterier i skak er at sikre mine børn immunforsvar er stærk ved at fodre dem en rigtig mad kost med masser af gærede grøntsager og drikkevarer (gode bakterier) og begrænse sukker. Vi prioriterer også god gammeldags spille tid udenfor, hvor de kan få D-vitamin fra solen og sunde bakterier fra jorden microbiome. Jeg bruger håndlavede bar sæber eller hjemmelavet skummende håndsæbe for alle vores hånd vask behov, og vi gjorde det gennem en anden influenza sæson med ingen tilfælde af influenza. Sammentræf? Måske, men jeg kan ikke se behovet for at bruge skrappe kemikalier til at rense mit hus hver dag.

Fordele ved Natural Hand Sanitizer (med æteriske olier)

Vi bruger ikke selv vores naturlige hånd sanitizer meget ofte og vælger simpel håndvask når det er muligt. Jeg gør holde en lille flaske hjemmelavet hånd sanitizer ved vasken for at sikre sikkerheden efter håndtering kød eller ændre en ble, etc. Derudover stinkende til himlen, kommercielle sanitizers ofte indeholder tørring alkohol, der er for stærk for børn at bruge alligevel. Det gode ved at gøre min egen er jeg kan gøre en mere skånsom version til brug omkring børnene og en stærkere en til at bruge på et sted som et offentligt toilet. I stedet for triclosan eller andre antibakterielle midler, jeg bruger æteriske olier, der hæmmer bakterier naturligt, være omhyggelig med at vælge dem, der er sikkert for børn.

Her er min gå-til hånd sanitizer opskrifter:

Gentle Hand Sanitizer Opskrift (sikkert for børn)

Denne urte hånd sanitizer gel tørrer ikke huden og er faktisk nærende grund af aloe vera. Det er også så enkelt, at dine børn kan hjælpe dig med at gøre det. Det kan endda ske i beholderen du planlægger at bruge, så du ikke behøver at få en skål beskidt.

ingredienser

 • 1/4 kop aloe vera gel (jeg bruger denne organiske én)
 • 20 dråber Kim Destroyer Essential Oil (barn sikker)

Instruktioner

 1. Bland alle ingredienser og opbevar i en genanvendelig silikone rør (som denne).
 2. Brug efter behov for at naturligt fjerne bakterier fra hænderne.

Stærkere Hand Sanitizer opskrift

For en stærkere hånd sanitizer, der udfører lignende kommercielle versioner (uden triclosan), så prøv denne opskrift. Hvis du arbejder på et hospital, kan dette være en god en til din personlige brug. Jeg ville ikke bruge denne opskrift til børn!

ingredienser

 • 1 TBSP sprit
 • 1/2 tsk vegetabilsk glycerin (valgfrit)
 • 1/4 kop aloe vera gel
 • 10 dråber kanel æterisk olie
 • 10 dråber tea tree æterisk olie
 • destilleret vand (kolloidt sølv / ionisk sølv tilføjer antibakteriel effekt hvis tilgængelig)
 • andre æteriske olier (kun for duft)

Instruktioner

 1. At gøre, bland aloe vera gel, valgfri glycerin og sprit i en lille skål.
 2. Tilføj kanel æterisk olie og tea tree olie sammen med en dråbe eller to af eventuelle andre olier, du ønsker at tilføje til duft. Citrongræs, appelsin, lavendel, og pebermynte er gode valg.
 3. Bland godt og tilsæt destilleret vand (eller kolloid / ionisk sølv) til tynd til ønskede konsistens.
 4. Brug en lille tragt eller medicindråbetælleren at overføre hånd sanitizer i spray eller pumpe typen flasker.
 5. Anvendelse som du ville enhver anden form for hånd sanitizer.

Noter

 • Altid tjekke med en læge eller sundhedsplejerske, før du bruger æteriske olier, især på børn, eller hvis du har en medicinsk tilstand.
 • Ved hjælp af friske aloe vera gel er ikke så stabil i counter opbevaring; en kommerciel mærke anbefales.

Hvis du kan lide denne opskrift, også prøve mit DIY desinficerende klude til køkkenborde eller badeværelser.