Hvordan gjøre Sit up hjemme korrekt

Sit up er en integrert del av å trene og din beste venn når du ønsker flat abs. Hvis du har jobbet med dem, men føler det går er veldig treg, kanskje du kan bruke en guide som gjør dem mer effektive. Den riktige måten å gjøre Sit up kan være din missing link i trenings utfordring.

Sit up er en god trening for magemusklene. De er også utmerket for hoftene. Gjør dem religiøst, og kombinerer dem med crunches, leg heiser og planker, samt spise riktig kan få deg en flatere mage. Match din prosedyre med trinnene nedenfor for å sikre at du er godt på vei.

Hvordan å gjøre Sit up hjemme den riktige veien?

Trinn 1

Legg deg ned. Men aldri på sengen. Et gulv eller en hard overflate er best som det gir bedre støtte. Bruk en yoga matte eller et stort håndkle å kvele den.

Steg 2

I neste trinn av sit-up trening rutine, sørg for at halsen er så rett som du kan beholde den. Hodet skal være helt avslappet. Plasser hendene under hodet og nakken til jevn dem, men ikke støtte dem helt. Hvis du er en nybegynner, kan du finne krysset hendene over brystet enklere enn å plassere dem under hodet. Som din kjerne styrker og du får bedre på å gjøre mage Sit up Du kan gradvis fremgang.

Trinn 3

Den tredje sit-up øvelsen trinnet er å bøye knærne til en 90-graders vinkel, holde ballene og hælene på føttene flatt på gulvet. ikke la noe anker føttene som det vil ta bort det arbeidet som magemusklene trenger å gjøre. Ryggen bør aldri være buet, men opprettholde den naturlige kurven.

Trinn 4

Stram magemusklene ved dypt pust ut. Dette vil trekke magen til ryggraden, slik at du kan utføre den riktige måten å gjøre Sit up . Inhalering mens du utfører øvelsen vil bare belastningen ryggen muskler. Deretter forsiktig løfte hodet, etterfulgt av skulderbladene. Holde flytte opp til du er på en 90-graders posisjon eller når albuene krysse knærne.

Trinn 5

Nå som du har hevet din torso, hold posisjonen i noen sekunder og spent på abs. Sakte bringe tilbake til gulvet, men prøv å ikke la deg gå tilbake til hvilestilling. Når du har mestret den riktige måten å gjøre Sit up , Kan du gå videre til neste nivå.

Trinn 6

Fortsett med de nødvendige representanter for dagen. Hold korsryggen og bunnen av føttene flatt mot gulvet hele. Vær oppmerksom på hvordan magemusklene er kontrahering å sørge for at de er å gjøre alt arbeidet. Dette er den riktige måten å gjøre en sit-up, og du kan øve hver dag for å perfeksjonere det.

Hvis du har ikke utøvd i lang tid, vurdere å gjøre halv Sit up . Sit-up øvelser for kvinner fungerer best når du også holde deg hydrert, spise en balansert diett og holde motivasjonen oppe. Hurra for en flatere mage.