Hvordan gå ned i vekt bare ved å gå hver dag

Du kan gå ned i vekt bare ved å gå. Høres fantastisk, men umulig? Vel, det er veldig mye mulig hvis du bare huske på denne steg-for-steg guide til å gå for vekttap. Opptatt moms og treningsøkter ikke ofte gå sammen. Hvis du er i stand til å presse treningen tid i timeplanen – congrats. Men hvis ikke, sjekk ut denne gang trening plan som vil hjelpe deg å starte 2016 med et smell. Alt du trenger å gjøre er å holde på den religiøst og ikke miste motet midtveis. Hva venter du på? Lar lære å gå av vekten.

Viktige Tips om hvordan å miste vekt ved å gå

Lurer på om du kan gå ned i vekt ved å gå? Selvfølgelig kan du. Det er en av de enkleste cardio øvelser. Men hvis du er i ferd med å begynne å gå for vekttap, her er noen viktige ting du må huske på for det å faktisk jobbe for deg.

1. Varm opp før du begynner å vandre

Start daglige vandring med en varm-up session på 5 til 10 minutter. Dette vil la musklene dine vet at de trenger å bruke fettreservene og gi energi til den kommende turen. Mer fett brent, mer makt til deg.

2. Gå til en bestemt Pace

Turgåing for kondisjon og vekttap er forskjellig fra for eksempel å gå til butikken. En av de viktigste faktorene er i hvilket tempo du går. Når du puster hardt (og hørbart), men ikke pese, er det en indikator på at du går til et godt tempo. Gå i et tempo som utøver ditt hjerte samt muskler. Husk: rask, med lem bevegelse, og uten huffing og puffing.

3. Gå i 30 minutter hver dag

Hvor mye vandre nødvendig for vekttap? Betraktelig. Det er ingen escaping dette. Hvis du ønsker å gå ned i vekt bare ved å gå hver dag, må du holde på det og sørge for at du går i 30 minutter hver dag. Du kan også ta to små turer på 15 minutter hver i morgen og kveld.

4. Hydrate før og etter Walking

Ikke bare er dette avgjørende for å avverge dehydrering og utmattelse, men også noe som bidrar til å øke flyten av antioksidanter i kroppen din. Dette øker vekttap enda mer.

5. Ikke overdriv for fort

Hvorfor er dette viktig for vekttap? er ikke mer intens jo bedre? Nei, ikke med mindre du ønsker å avbestille din walking treningen på grunn av sårhet og skader. Du må gradvis bygge opp fart og varighet fra moderat til kraftig.

6. Hvor fort kan du gå ned i vekt ved å gå?

Ganske fort. Rask gange er mer effektive for vekttap enn du tror. Eksperter har antydet at regelmessig, rask gange på 30 minutter kan hjelpe deg å miste opptil 200 kalorier i en uke. Multiplisert med 7 dager, utgjør dette 1,6 pounds eller kilo på fire uker.

7. Hva ellers kan du få fra Walking?

Mens vekttap er trolig den største perk, er det andre store fordeler av å gå 30 minutter om dagen også. Walking hverdagen bidrar til å kontrollere diabetes, psykisk helse, kolesterolnivået og med kreft. Muskler og ledd opphold i topp form, og du føler deg friskere også.

Så det er hvordan rask gange bidrar til å miste vekt. Kom damer, kan gå vår vei til fitness. Har du begynt å gå ennå?