Hvordan forhindre kroppslukt effektivt

Svette er en naturlig mekanisme av kroppen som ikke kan unngås. Men hvis svette bringer med seg dårlig lukt, er det definitivt et spørsmål om bekymring. Det er ulike årsaker til dårlig kroppslukt hos kvinner og menn. Hold en sjekk på dem og lære å eliminere problemet. Har du lagt merke til folk å distansere seg bort fra deg uten noen spesiell grunn i det hele tatt? Kan du muligens ha en kroppslukt problem? Hvis du gjør det, er det ikke nødvendig å slite over det. Det er noen enkle måter å takle kroppslukt og hindre dem.

Hvordan redusere kroppslukt uten mye oppstyr

1. Gjør endringer i kostholdet ditt

Visste du at det du spiser påvirker hvordan du lukter? Ja, du hørte riktig. Siden svette er kroppens måte å skylle ut giftstoffer, endre din diett kan faktisk hjelpe i å bli kvitt kroppslukt. Den karri og krydret mat som du sluke kan være en årsak til kroppslukt. Redusere inntaket av løk og hvitløk kan også redusere kroppslukt.

2. Si Ja til løstsittende klær og naturlige fibre

Hvis du lider av kroppslukt, er det en god idé å droppe klær laget av syntetiske fibre og velge klær laget av bomull, lin og silke i stedet. Du vil bli overrasket over hvor mindre du svetter i dem. Du kan også være lurt å gå for løstsittende klær som de tillater luften å passere og holde kroppen ventilert.

3. Pat selv Tørr

Hvis du ikke håndkle selv riktig, kan de resterende fuktighet blitt en yngleplass for bakterier. Dette er en annen årsak til dårlig kroppslukt hos kvinner og menn. Bruk et absorberende håndkle og tørk av all fuktigheten fra kroppen din, spesielt under armene og private deler.

4. Gå antiperspirant Way

ikke forveksle deodoranter med antiperspiranter. Deodoranter er velduftende, men ikke redusere svette. På den annen side, de fleste antiperspiranter er duftende og inneholder aluminiumklorid som bidrar til å hindre overdreven svetting. Spray eller gni på to ganger om dagen for å hjelpe deg å redusere kvinnelige luktproblemer.

5. barbere armhulene

Hvis du trodde at du trenger å kvitte seg med hår under armene bare fordi du vil ha ermeløse klær, tro om igjen. Svette kan bli fanget i håret og kan øke bakterievekst, noe som resulterer i kroppslukt hos både kvinner og menn. Regelmessig voksing eller barbering kan bidra til å redusere risikoen for å utvikle kroppslukt.

Naturlig rettsmidler for kroppslukt

Påfør eddik på armhulene når du svetter for mye eller snus begynnelsen av kroppslukt. Hoppe i dusjen to ganger om dagen. Rubbing naturlige aromatiske oljer og saften av sitrusfrukter som sitron er en annen måte å hindre kroppslukt. Bare gni en skive sitron i armhulene; du kan til slutt lysne huden din også.

Kunnskap er makt, og det samme gjelder når det kommer til kroppslukt. Når du er bevæpnet med kroppslukt fakta, du er et skritt nærmere å håndtere dette problemet. Del tipsene du har lært med dine venner og kjære som kan stå overfor det samme problemet. Bud farvel til kroppslukt og si hei til en friskere, mer selvsikker deg.