Hvordan Calm Your Mind fra stress og angst

Som våre liv blir travlere og mer produktiv, vår kropp og sinn begynner å oppleve stress. Stress overflater i form av sykdommer, sykdom, usunn spise, og mye mer. Faktisk, vi alle vet at stress er dårlig for oss, men de fleste av oss ikke gjøre noe med det. Men i dag, vel gå gjennom en rekke tips og triks for å roe ned sinnet av angst.

10 måter å gjøre ditt sinn rolig og fredelig

Her er 10 måter du kan trene deg selv til å roe ned sinnet fra stress og angst. Enten du har et panikkanfall eller trenger en enkel pick-me-up rutine for den travle timer av dagen, vil disse hjelpe.

1. Ikke gjør noe

Gjør ingenting er i utgangspunktet meditere. Begynn i det små ved å blokkere opp bare fem minutter om dagen for å meditere eller bare gjøre ingenting. det er verdt det. Hvis du ikke vet hvordan du gjør noe, heres en øvelse – gå ut til en bortgjemt sted og se hvordan folk flytte om uten å snakke med dem. Det er også mindfulness apps der ute i Google Play Store som tilbyr guidede meditasjon økter. Sjekk dem ut hvis du vil ha ekstra hjelp.

2. Øv Takknemlighet

Skiftende dine energier i en positiv retning starter med takknemlighet. Lag en liste over fem gode ting som skjedde med deg på slutten av hver dag, eller før du går til sengs. Reflektere over det og nyte følelsen du opplever. Smile foran speilet etter å ha våknet opp og går til sengs også. Loven av smilende forsterker hvordan du føler om deg selv og dagene.

3. Gjør Positivitet en vane

Akkurat som negativ atferd satt på med negative rutiner, kan du øve beroligende sinnet ditt ved å sette opp positive rutiner. Blokkere ut tid for moro og avslapning i rutinen for å få mest mulig ut av dette. Du ønsker ikke å bare jobbe, jobbe, og arbeid. Få tid til å shoppe, henge med venner, tegne, meditere, og gjøre de tingene du liker. Og gjøre det til en fast rutine fordi det er hva forynger deg.

4. Øvelse Everyday

Trene hver dag vil hjelpe deg å frigjøre disse endorfiner eller feel-good hormoner. De er det som gjør at du føler deg i live og gi deg energi. Plus, foruten å ha fordeler for sinnet, holder trening du i god form også. Bare 10 minutter med høy intensitet intervalltrening (HIIT) eller cardio om dagen er en god start for å høste disse fordelene. Hvis du ikke føler for å gjøre intense øvelser, kan du prøve å registrere deg for Qi Gong og Yoga klasser. Disse har bevegelige meditasjoner og er svært terapeutisk i sine egne måter også.

5. Ikke ta dine tanker Personlig

Tanker er som skyer som svever over hodet. Du kan ta dem selv eller velger å ikke. Hvis du føler deg altfor distrahert, kan du merke tanker du føler med følelser. For eksempel vil noen etiketter skal dømme, foruroligende, eller kritisere. Merke og la dem på det. Dette hjelper deg til å ikke bli sugd inn i innholdet i tankene og tillate dem å bare passere.

6. spise sunt

Hva du spiser vil påvirke hvordan du føler deg. Hvis du spiser junk og bearbeidet mat, du kommer til å føle seg syk før eller senere. Den beste måten å starte å avhjelpe det er ved å spise frisk frukt og grønnsaker. Gå for økologisk gress-matet kjøtt og magert kjøtt, og ikke glem å ta fisk for Omega-3 fettsyrer.

7. Trekk og Doodle

Det finnes ulike mindfulness eller kunst terapi øvelser der ute for å roe sinnet. En slik øvelse er å tegne zectangles. Selv mønstre som Mandala vil hjelpe deg. Uansett hva det er, prøve å tegne og kruseduller. Og du trenger ikke å være den beste artisten heller. Bare trekke å smelte stress bort inn i papiret. Hvem vet? Som du forbedre dine ferdigheter, kanskje du har noe mer å se frem til – som viser frem kunsten til venner og familie.

8. Start Journaling

Journal dine tanker og følelser på papir. Selv om du har hatt en kjedelig dag og ikke noe interessant, skriv det ned. Den enkle handling å skrive ned vil ha en terapeutisk effekt på hjertet, utløser avslapning respons i kroppen og roe deg.

9. Gå en tur

Ingenting slår naturen når det kommer til å gi deg din daglige dose av velvære. Gå ut en tur, nyte den friske luften og solskinn og bare la gå. Vær oppmerksom på dine omgivelser og gjør et mentalt notat av severdighetene du observerer. Youd bli overrasket over hvordan det tar ting av ditt sinn og ikke koster noe i det hele tatt.

10. få nye venner

Å ha negative folk rundt deg som betyr at du er mer sannsynlig å plukke opp på sine følelser og føle blues. Distansere deg fra giftige mennesker og prøve å få nye venner. Møte opp med folk som er positive og klar til å møte verden hver dag med et smil. De er typer som tar vare på deg, roe ned sinnet, og er behagelig å henge rundt med. Vi kan si bare én ting her-det fungerer, du få nye venner som varer livet ut, og dine bekymringer smelte bort.

Det koster ikke penger eller noe overdådig å roe ned sinnet på et øyeblikk. Alt som trengs er bare 5 til 10 minutter av din tid om dagen, og når du holder på det, vil du legge merke til de positive effektene snøball og bli noe stort. Faktisk vil ditt sinn og sjel takke deg for det. Først og fremst prøve ut våre tips og triks ovenfor, gi det en uke eller to og se hvordan hjernen din rewires eller endringer til det bedre. Angsten smelter bort vil være en stor bonus på siden.