Hvordan at slippe af depression nemt og effektivt

Depression er blandt de mest oversete problemer, da dens tegn er mindre indlysende forhold til de fleste andre psykiske lidelser. Der er omkring 300 millioner mennesker i verden lider af depression, og de fleste af dem Arent selv klar over det, selv. Nogle af de almindelige symptomer omfatter vedvarende følelser af sorg, koncentrationsbesvær, nedsat energi niveauer, og mangel på entusiasme i almindelighed. Hvis du har disse symptomer og mistanke depression, her er, hvordan du kan helbrede depression naturligt at se, om det forbedrer din sindstilstand.

Naturlige måder at bekæmpe depression

Der er mange måder at slippe af depression symptomer naturligt, og nogle af dem kan kombineres med den behandling, som du kan være under for tilstanden.

1. Øvelse

Motion er en af ​​de bedste depression behandlinger i hjemmet, hvilket forbedrer din fysiske og mentale velbefindende, på samme tid. er det bedst at forsøge og motion i 20 minutter hver dag, 5 dage om ugen. Det kan være en hvilken som helst form for motion, som du nyder, såsom løb, vægtløftning, pilates, yoga mv

Motion virker som en stemning-booster, ved at frigive endorfiner i kroppen. Disse smertestillende stoffer forbedre stemningen og skabe en følelse af velvære at slå depression, især når de kombineres med terapi, som vist med forskning . Derfor er motion er en naturlig behandling for depression og regelmæssig motion vil gøre du føler dig bedre.

2. At få tilstrækkelig søvn

Mangel på søvn kan forværre mange problemer, herunder depression; Det sker ofte, at depression er kombineret med søvnproblemer. Voksne har brug for omkring 6-9 timers søvn for fuldstændig hvile, afslapning og reparation.

Sleep sætter vores biologiske ure, som påvirker kirtel funktion og styrer energi niveau og humør hele dagen. Indstilling af en bestemt tid til at gå til søvn er især vigtigt at forbedre søvnmønstre. Sovende er, hvordan vores immunsystem producerer cytokiner, et protein, essentielt for kroppen at opretholde en god immunitet og afværge depression.

3. prikbladet perikon

St. Johns Wort er blandt de bedste urter til depression, hvis du ikke allerede er på medicin for det. Det har været et populært husråd i Europa og Afrika til bekymring, sorg, angst og dårlig søvn. Det er blevet vist i nogle kliniske forsøg for at reducere mild depression.

Urten indeholder forbindelser såsom hypericin og hyperforin, der virker ved at blokere genoptagelsen af ​​serotonin, svarende til antidepressiva. Dette væsentlige øger serotonin-niveauet i hjernen. Serotonin er en neurotransmitter forbundet med vores velvære og viser sig at være lav i mennesker med depression. Derfor denne urt er en naturlig depression relief medicin. Men tale med en læge, før du tager nogen form for medicin, selv om det er naturligt.

4. Lysterapi

Mørkere måneder, såsom regntiden eller lange vintre, hvor man ofte ikke se solskin i lange perioder kan forårsage årstidens humørsvingninger og depression. Hos nogle mennesker, det fører til et fald i serotonin-niveauet, hvilket gør dem modtagelige for sæsonmæssige affektiv lidelse.

Lysterapi indebærer udsættelse for sollys om morgenen eller ved hjælp af en kunstig kilde til skarpt lys (3.000 til 10.000 lux) i 20- 30 minutter hver dag. Lys terapi hjælper i reguleringen af ​​serotonin i hjernen og nulstille kroppens søvn / vågen-cyklus til normal.

5. Sunde kost

At have en ordentlig kost er kuren for en række sygdomme. En dårlig kost mangler vitale næringsstoffer, og i stedet, fyldt med raffineret sukker og fedt, kan gøre depression værre. Nogle af de fødevarer mod depression skal være fedtfattig og rig på vitamin B6, magnesium, B-12, og folinsyre. Fødevarer rige på omega-3 fedtsyrer og folinsyre hjælpe med at lette humørsvingninger og reducere symptomer på depression. Fødevarer, såsom popcorn, nødder, havregryn, jordnøddesmør og æggehvider er serotonin-styrke og godt for folk med depression.

6. Bygning Sund og stærke relationer

Social isolation og følelse af ensomhed kan forårsage depression eller gøre tilstanden værre. Have venner og et nært betroede netværk kan hjælpe opfordre dig til at fokusere på den positive side af livet og sætte mål, som kan forbedre dit velvære. Undersøgelser har vist betydningen af kvalitet af relationer, som en af de vigtigste faktorer, der bidrager til depression. Dem med større sociale stammer og manglende social støtte har den højeste risiko for depression. Forholdet statusser også bidrage væsentligt til velvære og depression.

7. Kognitiv adfærdsterapi

Kognitiv adfærdsterapi (CBT) er processen med at tale og analysere dine egne tankemønstre, der holder dig fanget i depression. Det giver dig mulighed for at vurdere, hvordan du tænker og forstå tingene, især når dine tanker er urealistiske, pessimistisk, og hypercritical. CBT hjælper med at rydde sindet af uønskede tankemønstre og hjælper dig med at udvikle en mere optimistisk livssyn. Udtrykke dine tanker og følelser foran terapeuten hjælper du føler afslappet og medfører positive forandringer i dine tanker og adfærd.

8. Meditation

Meditation og praksis af mindfulness kan gå langt i at sætte tonen for din dag. Start din dag med en lille samling i åndedrætsøvelser og meditation kan hjælpe med at rette dit sind mod at blive positiv. Denne praksis med mindfulness hjælper med at holde dine tanker i skak hele dagen.

Depressive følelser har ofte udløser i form af tanker, der hurtigt komme ud af kontrol og resultere i at du føler lav og besejret. Meditation og mindfulness hjælper du ophold i nuet og fokusere på opgaven ved hånden, i stedet for at glide i uønskede tanker.

9. Grøn te

Drikke grøn te i formiddag med morgenmad, er kendt for at hjælpe med at lette depression. En af ingredienserne i grøn te kaldet L-theanine har stærke humør-styrke effekter, der kan reducere depression. Drikke grøn te reducerer også efter slagtilfælde depression og reducerer oxidativ stress.

10. Fiskeolie

Fiskeolie er en fantastisk kilde til omega-3 fedtsyrer. Disse er de væsentlige type fedtstoffer er nødvendige for hjernen. Da vores kroppe er i stand til at gøre omega-3-fedtsyrer, skal det være fremstillet af vores kost. Mange undersøgelser har knyttet lavt indtag af omega-3 fedtsyrer med depression og har også fundet, at lande med højere niveauer af forbrug fisk, såsom Japan, har lavere depression satser.

Omega-3 fedtstoffer er nødvendige for funktionen af vores neurotransmittere, som går langt i at bestemme fysiologiske og følelsesmæssige hjerne balance. I én undersøgelse sammenligning af resultaterne af de tre andre omfattende undersøgelser blev det set, at omega-3-fedtsyrer viste signifikante resultater i forbedre depression.

11. Probiotika

Probiotiske kosttilskud er bevist ved forskning til markant at forbedre mentale udsigter, som er på grund af forbindelsen mellem tarmen og hjernen. Probiotika fremme absorptionen af ernæring og støtte i glykæmisk kontrol, som forhindrer pigge og dråber i blodsukkeret. Forskningen viser også, at der er stærke kommunikationslinjer mellem hjernen og tarmen, som kan påvirke vores humør og hjernens kemi.

12. adaptogen Urter

Adaptogen urter er en form for medicinsk plante, som påvirker nervesystemet til at reducere stress, ved at handle på kroppens kortisolniveau. To kendte adaptogener omfatter Ashwagandha og Rhodiola. Ashwagandha fungerer ved at reducere angst og depression og bekæmper hormonelle ubalancer og stress. Rhodiola øger følsomheden af ​​neuroner til neurotransmittere, dopamin og serotonin.

13. Folinsyre

Folat er et essentielt B-vitamin findes i bønner, frugt, grønne bladgrøntsager, og berigede korn. Folinsyre-mangel er almindelig på grund af dårlig kost og brug af visse medikamenter, såsom p-piller og aspirin. Det konstateres, at mennesker med depression, der også har folatmangel ikke reagerer godt på antidepressiva. Derfor er det vigtigt at forbruge folat-rige fødevarer.

Depression kan styres gennem en kombination af ændringer i valg af livsstil, såsom god motion, kost og hvile vaner, og vedtage nye måder at tænke og gøre tingene. Personer med svær depression har brug for at fortsætte medicin som anvist af deres læge og bede deres mening, før du bruger naturlægemidler.