Hvordan at kontrollere vrede og gøre dig selv ro

Der er så mange ting, der kan udløse vrede og vi alle kan blive ked af og vred over forskellige ting. Vrede er en normal følelse, og det er okay at udtrykke det en gang imellem. Men hvis du har observeret, at du får vred på trivielle sager eller uden grund overhovedet, så har du brug for hjælp. Det er vigtigt at kontrollere denne følelse i tid, før det manifesterer ind i nogle medicinske tilstand.

Hvorfor du bør kontrollere din vrede

Hvor nogle mennesker kan ikke udstille deres vrede andre kan blive ekstremt voldelig og vise intense følelser. Men uanset hvordan du reagerer, er det vigtigt at slippe af med denne følelse på grund af følgende årsager:

  • Kom vred på en regelmæssig basis kan tage en vejafgift på dit helbred og det kan endda føre til helbredsproblemer. Du kan opleve fordøjelse problemer, søvnløshed, hovedpine, depression og andre sådanne spørgsmål.
  • At overvinde vrede er vigtigt, da det kan ødelægge eller stamme dine relationer. Vrede kan gøre dig gøre irrationelle ting, siger sårende ord, eller gøre andre sådanne ting, der påvirker dit forhold til den anden person. Når folk er vrede, kunne de sige visse ting til en person, der kan forstyrre dem, og det kan påvirke deres forhold. Derfor er det vigtigt at kontrollere vrede og tænke to gange, før du taler, når du er ked eller vred.
  • Vrede kan gøre du mister dit fokus, som kan påvirke dit arbejde.
  • Aldring er en naturlig proces, men at være vred det meste af tiden kan tage væk år fra dit ansigt og gøre dig ser ældre end din alder. Glad og munter udseende gør en person ser yngre og en grimasse i ansigtet gør du ser mere end din alder.
  • Vrede kan tage en vejafgift på dit billede også. Hvis du ikke give slip på din vane, kan du blive stemplet som vred fugl ved dine kolleger, venner eller endda vores familiemedlemmer.

Vrede kan have fysiologiske, følelsesmæssige, sociale og fysiske effekter på dig. Derfor er det vigtigt at tæmme dit temperament på det rigtige tidspunkt. I det følgende afsnit vil vi diskutere nogle effektive tips om, hvordan man håndterer denne følelse på den bedst mulige måde.

Tips til at styre din vrede

Nedenfor er nogle effektive anger management tips, som du kan prøve, hvis du bliver vred på trivielle spørgsmål.

1. Vis din vrede

Hvis der er noget, der gør dig gal, bør du udtrykke det, fordi aftapning op dine følelser kan skade dit helbred. Det er meget normalt at være ked af det eller vred over noget, men hvad der er mere vigtigt, er at channelize disse følelser på en positiv måde. Dette kan hjælpe dig i at føle bedre og ikke skyde skylden på andre for dine følelser.

2. Sweat it Out

En af de bedste måder at styre din vrede er ved at arbejde ud. Hengive sig nogle fysiske aktivitet er en af ​​de mest effektive måder at lufte ud negative følelser fra dit system. Når du blive ked over noget, så prøv nogle strækøvelser, praksis yoga, eller køre.

3. Tænk før du taler

Sårende ord kan gøre mere skade på en person, end nogen form for fysisk overlast. Derfor, uanset hvor gal eller vred du er, skal du sørge for at indsamle dine tanker og tænke, før du siger noget dårligt. Dette kan hjælpe dig med at kontrollere din vrede og ikke mister det ud på nogen.

4. Optælling Till 10

Hvis noget eller nogen har forstyrret dig, uden tvivl, vil du være vred. Bu dette udbrud af vrede varer normalt op til kun to sekunder. Hvis du ikke ønsker at vise din vrede, tæller indtil 10. Det kan faktisk lægge din vrede og kan hjælpe dig tænke sanely og gøre tingene rationelt. Dette er en fantastisk måde for ikke at gøre tingene i varmen i det øjeblik. Du kan undervise i denne vane til dine børn så godt at hjælpe dem med at styre deres vrede.

5. Træk vejret

Når du er vred din puls stiger. Men hvis du styre din vejrtrækning eller få det tilbage til normale niveauer, vil du være i stand til at styre din vrede godt. Dybe åndedrætsøvelser er fantastisk til beroligende ned, fordi de kan hjælpe dig med at få din vejrtrækning tilbage til normale niveauer. Fokus på vejrtrækning hjælper også i kanaliserings- den energi, som igen kan hjælpe dig med at slappe af.

6. Tilbring lidt tid alene

Sommetider livet bliver så stressende, at vores frustration bliver til vrede. Men hvis du tager nogle stille stunder til at være på egen hånd eller at slappe af, kan det hjælpe dig en hel del i at styre din vrede spørgsmål og stress. Tag et stykke tid, tænke over, hvad du skal gøre derefter planlægge det i overensstemmelse hermed. Her tager en pause betyder at tage noget tid væk fra situationen og tænke, hvad du kan gøre ved det. Gå væk fra det scenarie og tænkning eller sæsons over det kan hjælpe dig med at genvinde dit perspektiv og behandle, hvad der må lægge dig ud tidligere.

7. Find en løsning

De fleste af de gange vrede kan resultere i en mangel på en sandsynlig løsning. Derfor er den bedste måde at give slip off denne følelse er ved at etablere mulige løsninger på de problemer, der kan være dukker op vreden i første omgang. Hvis et rodet værelse er, hvad der forårsager dig til at gå amok, rense dit værelse eller spørge nogen til at gøre det for dig.

8. slippe Grudge

Når nogen sårer dig eller har gjort forkert for dig, ingen tvivl om du vil være vred. Chancerne er, at du plejer engang tale med denne person. Men hvis du tror sanely, vil du indse, at ikke at tale med denne person måske ikke være at gøre dig glad. Du vil blive forstyrret. Så lad gå væk fra nag eller nogen dårligt-følelser, fordi disse følelser gør ingen skade på den person, du er vred på snarere påvirker dig. Derfor er den bedste ting at gøre, er at tilgive og glemme.

9. Må ikke bebrejde andre

Næsten alle af os har en tendens til at kritisere eller bebrejde andre for vores egne fejl og rette vores vrede mod dem. Det betyder dog ikke løse problemet, men snarere forværrer det. Så lære at acceptere dine ulemper eller fejl. Ophøre med at være vred eller råben på andre for dine egne fejltagelser. Vær på din egen i nogen tid og lede efter løsninger.

10. Try afslapning metoder

Alle føler rolige eller afslappede gør visse aktiviteter. Find ud af, hvad der gør dig glad, og når vreden slår dig, så prøv og investere din tid på at gøre din favorit aktivitet.

11. snak om din vrede

det er okay, hvis du bliver vred. Du behøver ikke at føle sig skyldig over det. Det er en normal menneskelig følelse, der undertiden kan komme ud af kontrol. For at styre denne følelse, er det vigtigt at acceptere det først. Accepter din vrede og i stedet for råben på en person, være stille et øjeblik og dele dine følelser med dine kære.

12. Sleep

Få rigelig søvn gennem natten og resten i løbet af dagen, hvis det er muligt. Nogle gange mangel på søvn og hvile kan gøre dine følelser gå skuddermudder, hvilket også kan føre til vrede spørgsmål. At få nok søvn er et af de oplagte måder at håndtere vrede i graviditeten.