Hvordan å drikke grønn te for vekttap

Hvis du liker te, og du liker sunn drikke, du har sluttet seg til rekkene av de andre 158 millioner mennesker som nyter en kopp på en gitt dag. Det er anslått at i fjor, mer enn 80 milliard serveringer av te ble fortært av te-elskere over hele verden. Som oversetter til omtrent 3,60 milliarder liter.

Selv om sort te er den mest populære (det står for omtrent 84 prosent av all te konsumert), grønn te rapportert å være økende på et mye høyere volum enn svart. Vår gjetning er at det er på grunn av grønn te potensielle rolle i vekttap. Vi bestemte oss for å ta en nærmere titt på hvordan du kan drikke grønn te for vekttap.

Hvordan du kan drikke grønn te for vekttap

Nedenfor er noen tips du bør følge for å drikke grønn te for vekttap:

Grønn te kan hjelpe deg å miste vekt

Flere studier har antydet at flavonoider og koffein i grønn te kan hjelpe heve metabolic rate, øke forbrenningen og med forbedre insulin aktivitet. En studie viste at de som spiste grønn te og koffein mistet et gjennomsnitt på 2,9 pounds i løpet av en 12-ukers periode, mens stikker til sitt vanlige kosthold. En annen studie foreslått økning i kalori produksjonen var lik ca 100 kalorier i løpet av en 24-timers periode.

Du trenger ikke å drikke mye grønn te for å hjelpe deg å miste vekt

Mens vekttap fordeler variere basert på forskjellige dynamikk, de har blitt funnet ved å drikke så lite som 2,5 kopper grønn te per dag.

Noen grønn te varianter er bedre for vekttap enn andre

Hvis du alt om at grønn og på et vekttap oppdrag, kan det være lurt å velge Matcha grønn te (den rikeste grønn te kilde til næringsstoffer og antioksidanter). Registrert kostholdsekspert Isabel K Smith forklarer hvorfor: “Hele bladet er bakken og inntas som en del av drikke, i motsetning til andre (de fleste) typer grønn te der bladene er gjennomsyret og te er fortært.”

Det er en rett og galt måte å brygge grønn te

Når brygget grønn te, ta litt ekstra omsorg, som kokende vann er dårlig for de dyrebare katekiner (te sunne kjemikalier). Må ta med vann til å koke, men la den hvile i ca ti minutter. Deretter helle vann over te og brygge i omtrent ett minutt før servering. Selvfølgelig kan brygge tid gjøres kortere eller lengre, avhengig av din smak.

Grønn te har mange helsemessige fordeler

“Den inneholder mange næringsstoffer, inkludert antioksidanter og anti-kreft og hjerne sunn forbindelser,” Smith minner oss. En ting er sikkert: uansett om du vil kaste pounds med grønn te, drikke det likevel. “Alle te inneholder mange sunne næringsstoffer, det er en av de sunnere valg for en drikke!” Smith sier. Men bare være forsiktig med å stable på honning eller sukker!