Hvad er virkningerne af oversleeping for dit helbred?

Rammer seng efter en lang trættende dag er en af ​​de mest salige følelser i verden. Du ønsker måske at bruge så meget tid på at sove, puttede op i din varme, hyggelig seng som om der er nogen i morgen. Hvis du sove over en gang imellem kan det ikke være så stor en aftale; men hvis det bliver en vane, så kan det påvirke dit helbred på mere end én måde. Hvis dette vækker bekymring, foreslår vi, at du læser følgende artikel og forstå, hvordan oversleeping kan påvirke dig.

Hvad er den ideelle mængde søvn en person har brug?

Vi har alle brug for at sove godt til at være rask og rørig. Søvn er den bedste måde vores krop hviler og Frigør. Dog kan mere søvn ikke være så god en idé. Så hvad er den ideelle mængde søvn, at en person har brug for? Nå, kan følgende tabel hjælpe dig med at få en rimelig idé. Værdierne ovennævnte tilstand den anslåede mængde søvn forskellige aldersgrupper kræver. Dog kan de sove varierer fra én person til en anden.

Hvad er de mulige årsager til oversleeping?

Oversleeping er, når du sover mere end din krop har brug. Derfor kan en person sover i mere end 10 til 12 timer om dagen falder ind under kategorien af ​​hypersomni. Mange årsager kan føre til oversleeping. Nogle af de fælles oversleeping årsager er som følger.

  • Hvis du lider af depression eller angst, kan du sove i mange timer.
  • Hvis du har søvnapnø, kan komme ud af sengen synes som en vanskelig opgave.
  • Hvis du har skjoldbruskkirtlen problemer, kan det resultere i overdreven sove.
  • Hvis du lider af hjertesygdomme, kan det resultere i oversleeping.
  • Sommetider ekstrem træthed kan få dig til sove over.
  • Hvis du tager visse medikamenter, kan det gøre dig sove mere end normalt.

Hvordan Diagnose af oversleeping Udført?

Hvis din oversleeping mønster strækker sig op til seks uger og videre, kan det være en indikation af en underliggende medicinsk problem, der kan foretage sådanne ændringer i dit sovende mønster. Det er afgørende, at du får dig grundigt undersøgt for at fastslå den egentlige årsag til oversleeping. Din læge kan anbefale nogle tests, og kan endda bede dig om at gå ind for en søvn undersøgelse. Hvis der ikke er tydelige medicinske spørgsmål i forbindelse med oversleeping, kan lægen foreslå følgende diagnose teknikker:

1. polysomnogram Test

Du vil blive bedt om at forblive i klinikken eller sove center, og forskellige instrumenter vil overvåge din puls, hjerneaktivitet, benbevægelser, øjenbevægelser mv

2. Epworth Sleepiness Scale

Din læge kan måle din søvnighed på denne skala at fastslå, hvordan din søvn kan påvirke din daglige funktion.

3. Flere Sleep Latency Test

Ud over eller efter din polysomnogram test, kan din læge anbefale flere søvn latenstid tests for at få en mere omfattende billede af dit søvnmønster og hvordan du lur i løbet af dagen.

4. Oprethold en Dairy

Din læge kan endda bede dig om at opretholde en dagbog af din sovende mønster, der er, når du sover, når du står op, hvor mange lure på en dag, du tager, osv

Hvad er de bivirkninger af oversleeping?

Ligesom den måde, vores krop tager næring fra mad, søvn nærer sanserne i vores krop. Vi føler afslappet og forynget efter fangst op på nogle fredelige søvn. Men sove mere end, hvad der kræves af vores krop kan ikke være godt for os, og det kan føre til forskellige fysiske og psykiske komplikationer. Følgende er nogle fysiske og mentale oversleeping risici, der kan opstå.

Fysiske effekter

Hvis du spekulerer på, hvordan din krop kan reagere negativt på for meget shut-eye, ja, her er nogle grunde, der kan gøre dig genoverveje, om du skal snooze væk til herlighed eller ej.

1. det kan øge dine chancer for at udvikle diabetes

Døse hen i mere end 9 timer om dagen kunne sætte dig på en øget risiko for at udvikle diabetes. Så hvis du troede, at sove for et par ekstra timer kan ikke så stor en besvær; godt, kan det være, og det kan forårsage diabetes. Det er fordi det er blevet bevist i en af ​​undersøgelserne, at folk, der sov i 9 eller flere timer om dagen, havde en 50 procent større chance for at få diabetes end dem, der sov i mindre timer på daglig basis.

2. Det kan gøre dig Hefty

Du indtager mad til at give energi til din krop, og din krop forbrænder kalorier, når du gør dine grundlæggende gøremål i løbet af dagen. Men når du bruger det meste af tiden med at sove, kan din krop holde hober på de ekstra kalorier, som på sigt vil føre til vægtøgning. Ifølge en undersøgelse, folk der sov til 9 eller flere timer om dagen på regelmæssig basis var mere tilbøjelige til at blive overvægtige i en spændvidde på seks år, end folk, der ikke gør det.

3. Det kan forårsage hovedpine

Hvis du oplever konstante anfald af hovedpine, der er en god mængde af muligheden for, at du kan hengive sig for meget søvn. Dette sker, fordi overdreven søvn krænker neurotransmittere i hjernen, hvilket igen kan føre til problemer såsom hovedpine og smerter.

4. Det kan forårsage Rygsmerter

Det lyder måske lidt malplaceret, men sover i længere varigheder kan forårsage backaches og smerter. Dette er fordi din krop ikke er lavet til at være i en om stilling i lang tid, snarere det formodes at være i bevægelse. Liggende på sengen for længe, ​​kan føre til arbejdsstillinger problemer og rygsmerter.

5. Det kan blande sig med din fertilitet

Snoozing og frugtbarhed, har de nogen forbindelse? Tja, hvis du har planer om at blive gravid, kan det være en klog ting at overveje, hvor meget tid du bruger sove fordi at sove i længere varigheder kan hæmme din fertilitet ved at forstyrre hormonbalancen og påvirker døgnrytmen. I en af ​​undersøgelserne blev det observeret, at kvinder, der sov i 9 til 11 timer om dagen var mindre frugtbar i forhold til kvinder, der døsede i otte eller færre timer om dagen.

6. Det kan forårsage hjerte Strokes

Ifølge en undersøgelse, var det blevet observeret, at folk, der sover i mere end 8 timer om dagen er på ca. 50 procent højere risiko for at lide et slagtilfælde end folk, der sov i 8 eller færre timer om dagen. Derfor kan længere sovende timer sætte dig i risiko for et slagtilfælde. Udsæt mindre at holde hjerte slagtilfælde i skak.

Mental effekter

Bortset fra at påvirke dit fysiske velbefindende, oversleeping kan få negativ indflydelse på din mentale velvære også. Her er nogle måder oversleeping kan påvirke din mentale sundhed:

1. Det kan gøre dig angst eller forårsage angst

Angst er når du bekymre dig mere om ting og situationer end der kræves. Nogle gange kan det gøre dig sove berøvet, men nogle gange kan det gøre lige det modsatte. Det kan gøre dig mere søvnig og groggy, fordi du måske ønsker at vige tilbage fra virkeligheden og bruge tid på at sove.

2. Det kan forårsage depression

Oversleeping kan påvirke din serotonin niveauer, som igen kan føre til symptomer på depression eller andre sådanne mentale tilstande. Derfor sover de ekstra timer er måske ikke gøre noget rart at få dit humør skyhøje, men det kan gøre du føler alle dyster eller dømt, så holde styr på din snooze-tid.

3. Det kan forårsage Problemer med hukommelse

Oversleeping kan rode med din hukommelse eller de måder, du kan huske ting. Dette skyldes, at mange timers søvn på en regelmæssig basis kan påvirke dine kroppens neurotransmittere, hvilket gør dig glemsom.

4. Det kan forårsage Sleep Hangover

Når du sover mere, kan du opleve fogginess eller træghed. Disse følelser er også kaldet en søvn tømmermænd. Når du oplever sådanne symptomer, kan det påvirke, hvordan du tænker eller handler. Derfor, for at være mere opmærksomme og aktive, til at sove i moderate mængder undgå oversleeping kvalme og andre sådanne følelser.

5. Det kan forårsage bipolar lidelse

Kan du tro, at oversleeping kan føre til bipolare lidelser også? Nå, ifølge en undersøgelse, er det blevet observeret, at folk, der havde bipolare lidelser sov i lange varigheder end hvem ikke.

6. Det kan medføre irritabilitet og andre følelsesmæssige problemer

Så du troede, at ekstra snooze timer ville give dig en glad sindstilstand, men du finde dig selv hele gnaven og irritabel. Nå, kan oversleeping blande sig med din hormonbalance gør dig uberegnelige og mærkelig.

Sådan Stop dig selv fra oversleeping?

Hvis du har sovet væk til herlighed eller oversleeping, der er foranstaltninger, som du kan tage for at stoppe det. Her er nogle oversleeping retsmidler, der kan virkelig hjælpe.

  • Lav en tidsplan for din søvn og forsøge at tilslutte sig det.
  • Få et vækkeur til undsætning og sætte et wake-up alarm til at overvinde din oversleeping uorden.
  • Udsætte sig selv for mere naturligt lys, og sørg for dit værelse har klart lys også fordi klare lys er meget effektiv i behandlingen af ​​oversleeping symptomer.
  • Undertiden er en række medicin recepter kan forårsage dette problem også. Du kan spørge din læge at ændre din recept.

Disse tips kan hjælpe dig med at beskæftige sig med oversleeping spørgsmål og også hjælpe med at holde dem i skak. Selvom oversleeping måske ikke være så almindelig hos mennesker, og denne tilstand kan forekomme i kun 2 pct mennesker, hvis du tror, ​​du har at gøre med denne betingelse, skal du handle hurtigt og træffe korrigerende foranstaltninger. Spørg din læge hjælpe for det samme.