Hvad er æteriske olier, der kan holde brysterne sundt og fast

Graviditet og amning kan påvirke størrelsen og formen på dine bryster. Når du amme dit barn, strømmen af ​​mælk strækker huden på brystet, som forskyder fedtvæv og bindevæv i dine bryster. Dette er et almindeligt kosmetisk problem, efter at du amme et barn; det er ikke en medicinsk bekymring. Det er også selve grunden kvinder ender med løse, slappe bryster efter amning.

Der er en god chance for, at dine bryster ikke kunne vende tilbage til deres før-amning form eller størrelse, men det betyder ikke, at de ikke kan være fast og sundt. I stedet for at søge kirurgiske løsninger til smukke bryster, kigge efter naturlige måder at have fastere bryster efter amning.

Den godhed af æteriske olier kan gøre underværker for brystkræft sundhed, og kan virkelig forvandle dine bryster til at se fast og sundt. Kvinder, har især ammende mødre bliver ekstra forsigtig med deres bryst sundhed, og naturlige olie massage er lige, hvad de har brug for at støtte deres bekymringer.

Æteriske olier til Breast Health

Heres en liste af æteriske olier til faste og sunde bryster. Forskellige olier siges at lette symptomerne på forskellige hudsygdomme. Bemærk, at visse olier ikke passer til enhver hudtype. Så vælge den rigtige olie til dine bryster kun efter samråd med din læge.

1. Olivenolie

Vidste du, at denne sunde køkken ingrediens er lige så sundt for dine bryster? Rig på antioxidanter og fedtsyrer, olivenolie fungerer undere i healing sagging bryster. Det hjælper med at forbedre konsistensen og tonen i din hud, hvilket gør brysterne firma. For at bruge olivenolie til bryst opstrammende, tage en lille mængde af olien, gnide håndfladerne sammen for at varme dem, og massere dine bryster. Start med at massere det ene bryst ad gangen i cirkler – både med uret og mod uret. Gentag dette for det andet bryst og massage i fem til ti minutter hver dag.

2. Coconut Oil

Fordelene ved kokosolie til huden og håret er utallige. Når det bruges til at massere, det styrker bryst væv og hjælper slippe af graviditet strækmærker. Den milde duft af kokosolie hjælper med at berolige nerverne og afbalancere hormoner. Fordelen ved kokosolie er, at det er mindre fedtet i forhold til andre olier, så du nemt kan massere dine bryster med kokosolie og lad det sidde uden at bekymre sig om farvning din bh. Massere dine bryster en gang om dagen for de bedste resultater.

3. Almond Oil

Bryst hud har tendens til at miste sin fugt, når vævene strække ud – det er her mandelolie kommer til undsætning. Dette vitamin-rige olie nærer brysterne og giver dem fugt, de har brug for. Det helbreder væv, hvilket gør dine bryster ser større og fastere. Plus, du føler dig frisk efter masserer dine bryster med mandelolie, fordi dens søde duft dvæler på din krop. Desuden kan mandelolie øge kop størrelse som det øger cellevækst, og regelmæssig masserer kan hjælpe med at forbedre strømmen af ​​blod, og dermed behandle sagging bryster.

4. sojaolie

Olien ekstraheret fra sojabønnefrø er fremragende til brystforstørrelse. Sojabønneolie kan øge østrogen niveauer i kroppen og dermed styrke størrelse af brysterne. Det understøtter brystvæv vækst, og dermed healing sagging bryster og gøre dem ser -firmer. Massere dine bryster hver dag med to spiseskefulde sojaolie, og du vil se ændringen hurtigt nok. Det menes også, at indtagelse af soja-produkter kan bidrage til at øge størrelsen på brysterne, men du skal forbruge dem i moderate mængder.

5. Bukkehorn Oil

Dette er en anden effektiv bryst stramning olie. Massere brystet område med bukkehorn olie hjælper udvide bryst væv, og dermed helbrede dem og gøre dine bryster fastere. Bukkehorn olie blandet med ingefær olie fungerer undere i naturligt stramme brystskindet. Anvend denne kombination til dine bryster og blidt massage i cirkulære bevægelser i ti minutter. Lad det natten over. I et par uger, vil du have bløde og faste bryster.

6. Primrose Oil

Primrose olie er almindeligt anvendt til behandling af en lang række hudsygdomme. Denne olie er stærkt anbefales til kvinder, der oplever smerter i brysterne. Rig på fedtsyrer, det letter betændelse i huden, forynger huden og holder den sund og smidig. Massere dine bryster med primula olie kan øge blodcirkulationen i brystet området, og naturligvis øge størrelsen på brysterne. Kvinder med løse bryster rådes til at bruge primula olie, men hvis din hud er følsom, ikke anvender denne olie direkte på overfladen. Sørg for at du blander det med mandel-eller olivenolie.

7. emu olie

Emu olie er ikke som nogen anden olie, fordi den ekstraheres fra en fugl i stedet for et frø eller en blomst. Denne olie er unik, fordi fedtsyrerne i det efterligne cellerne i den menneskelige krop. Grund af dens tætte lighed med humane hudceller, er det hurtigt absorberes af kroppen og trænger inden hudlag, nå væv og celler. Emu olie kan faktisk trænge syv lag af huden, og nærer huden omkring brystet området. Det virker vidundere til at reducere strækmærker omkring brystet, tykkere lag af celler, og øger størrelsen på dine bryster.

Disse essentielle olier trænge ind i huden dybe at nære og helbrede huden væv. For fastere og sundere bryster, bør du begynder at massere dine bryster med en hvilken som helst af disse olier, der passer til din hud.

Massage Tips til faste bryster

Her er et par tips, som du bør huske på, mens masserer dine bryster:

  • Før masserer dit bryst, gnid håndfladerne sammen for at varme op olien.
  • Må ikke være barske på dine bryster. De er sarte organer, og de skal masseres blidt.
  • Massage i en cirkulær bevægelse samt opad. Dette vil bidrage til at øge blodcirkulationen i brysterne.
  • Massere dine bryster enten før badning om morgenen eller før de går i seng om aftenen. Vælg en tid som pr din komfort.
  • Begræns din massage tid til 15 minutter.
  • Sammenhæng er nøglen. Massage regelmæssigt for de bedste resultater.

Ingen tvivl om, at der er kirurgiske løsninger til større og fastere bryster. Men hvorfor bruge en formue, når æteriske olier kan gøre det trick for dig naturligt? Giv disse olier en prøve, og du er forpligtet til at lægge mærke til en forandring hurtigt nok.