Hvad du skal gøre, hvis du ønsker at vågne op tidligt om morgenen

Vågne tidligt har vist sig at ikke kun være produktiv, men godt for følelsesmæssige og fysiske velbefindende. Theres noget mystisk ved stigende ved crack af daggry og starte din dag lige højre. Du kommer til at passe i en meget mere tid, gøre mere, og med den tid 8 am strejker, bliver du varmet op og klar til at møde dagen. Og videnskaben har at sige, at hvordan du starter dagen skærer ud den måde resten af ​​din dag ser ud. Lader udforske mere om, hvorfor du skal vågne op tidligt nedenfor.

Hvorfor er det godt at vågne op tidligt?

Har du fundet dig selv strapped for tiden eller altid kører med uret? Måske har du altid ønsket at arbejde ud og komme i form, men finder ingen tid, da du vågner sent og hoved lige til at arbejde. Med vores liv bliver mere travlt med de dage, det er en god idé at vågne op tidligt, da det lader dig få nogle personlige tid.

Tænk på det som alene tid med dig selv for refleksion, kreativ tænkning, og bliver mere produktive. Desværre, skabe nye vaner er ikke let. Det kræver arbejde og engagement. Men vi kan hjælpe dig med tips og teknikker, som vil gøre din overgang til en tidlig fugl lettere.

Bedste måder at vågne op tidligt om morgenen

Her er nogle af de bedste måder at vågne op tidligt i morgen-

1. Komme af gardiner og Blindfolds

Hvis du sover med et vindue i nærheden du i dit soveværelse, eller det er tæt på dit hoved, den bedste måde at vågne op tidligt er at begynde at komme af gardinerne. Dette lyder måske kliché, men det virker hver gang. Så snart dagslys rammer din krop i morgen, det signalerer du at vågne op. Stå op og komme ud, så snart du åbner dine øjne, ingen undskyldninger.

2. Praksis QiGong

Qi Gong er kunsten at dyrke og cirkulerende Chi i din krop. Hvis du tager et kig på Morning Qi Gong øvelser, vil du bemærke, at de forynge og opdatere dig. det er meget bedre end koffein og slipper af morgenen crankiness. ikke ramte gym, næste gang du vågner op. Lave noget Qi gong, og du vil finde dig selv frygter mindre og vågne op tidligt hver dag.

3. Start med noget sjovt

Hvis du ønsker at vågne op tidligt og ikke føler sig træt, er du nødt til at starte dagen med noget sjovt. Dette kunne være journalisering i en notesbog, lave kunst, lytte til noget musik, eller krammer med din kæreste i sengen. Nye vaner er bygget på fundamentet af lykke og nydelse. Efter alt, hvorfor skulle du holde fast i noget hvis det efficient sjovt i det lange løb? Det samme gælder for vågne tidligt op.

4. indstille to alarmer

Indstil en alarm på din Fitbit eller i nærheden af ​​din seng inden for våben nå og en anden lidt langt væk. Sørg for, at theres 15 minutters mellemrum mellem de to af dem. Hvad det betyder er det hjælper du vågne op blidt og ikke står over den morgen omtågethed. Når du vågner op på den første alarm, starte med at gøre noget sjovt som at læse eller strække i sengen. Når den anden alarmen lyder, vågne op, vaske dit ansigt, og gør dig klar til at starte din dag. Du behøver ikke føle sig skyldig enten, og det er let at holde sig til. Med praksis, vil du vågne op tidligt uden en alarm.

5. Have A Hvorfor

Din hvorfor er din væsentligste årsag til at vågne tidligt uden en alarm op. Har en årsag bag hvorfor du gør dette. Er det fordi du ønsker at tilbringe mere tid sammen med din familie eller lære en ny færdighed? Eller fordi du ønsker at udvikle dig selv og vokse din karriere ved at lære mere? Et skib uden en destination går ingen steder. Samme gælder for mastering hvordan at vågne op tidligt og følelse forfrisket.

6. Planlæg din fritid

Nogle af jer måske allerede være produktiv på hverdage og kan spørge: Nyheder punkt for at vågne op tidligt i weekenden? Nå, det er her fritiden kommer i. Tænk på dine foretrukne hobbyer eller hvad du ønsker at blive bedre til. Det er det i weekenderne er designet til. Tænk over det et øjeblik og planlægge dine weekender til det punkt, du har travlt og ikke venstre spørger.

7. Arbejde om detaljerne

Når du er ved at vågne op tidligt, og du står tilbage med så meget fritid, kan det få skræmmende. Du kan endda få fristet til at ramme snooze-knappen. Det er derfor, vi talte om din store hvorfor. Men i denne sammenhæng, talte om dine små whys. Start med at tænke, hvad du vil gøre, når du vågner op.

Vil du børster tænder, træne et par minutter og hovedet over til kontoret? Eller tilbringe tid til at læse og et par øjeblikke med din familie og derefter arbejde. Planlæg tidsinterval eller hvor meget tid du gerne vil bruge på disse mikro-opgaver og komme til det, indtil det føles lettere hver dag.

8. Opbevar væk Elektronik

Brug ikke dine Smartphones, bærbare computere, eller tabletter en time før sengetid. Giv dem væk til en anden, og ikke gider lede efter dem. ikke slå dem og holde dem langt væk, uden for rækkevidde af dit soveværelse.

9. Det er også Mental

At vågne op tidligt er vores naturlige design som mennesker, men med alle de rygter i verden, kan noget så intuitivt føler unaturligt. Mind dig selv om fordelene ved at vågne tidligt, og hvordan det er din naturlige tilstand. Rewire dit sind med positive tanker, handle på dem, og at gentage dette trin for at ændre dit liv.

10. Stol på dit kæledyr

Hvis du elsker at tage dit kæledyr på ture, er det tid til at tage deres hjælp med at vågne tidligt op. Feed dit kæledyr tidligt om morgenen og minde dem om, at hver dag. Hvis du går glip af en enkelt dag eller ikke vågner op tidligt, kan du være sikker på at de vil være på dig som dem sikkerhedsbrud udløser.

11. Få et ansvarlighed partner

At finde nye venner, der vågner op tidligt eller bo tæt på dit hjem er en glimrende måde at få bolden op. Gå ud for tidlige træning eller gåture med denne ven og bede ham / hende til at banke på døren, hvis det nogensinde ligner Du kommer til at gå glip af en dag. Dette fungerer som en charme.

12. Prøv polyfasisk Sleeping

Dette er for dem, der ønsker at vågne op tidligt plus sover mindre, uden at ofre kvaliteten selvfølgelig. Normalt verden sover i 8 timer om dagen. Du har fire stadier af søvn og to termer kendt som Slow Wave Sleep (SWS) og Rapid Eye Movement (REM). Din kvalitet søvn ligger i REM fase. Du kan prøve segmenteret din søvn eller dividere din 8-timers cyklus i tre dele. Seks timer om natten, og fire 30-minutters power naps i løbet af dagen. Bare se op udtryk som bifasisk eller Everyman søvn cykler, og du vil få den idé.

13. ikke tage en kold tyrker

Har realistiske forventninger, hvor ændre din søvn tidsplan er berørt. ikke går kold tyrker fra dag 1. Det tager normalt en fuld 4 til 5 dage at vænne sig til den nye rutine, men går igennem, at forandring er en helt anden historie. Giv dig selv tid, være tålmodig, og ændre din tidsplan ved at skubbe tilbage din wake up tid i intervaller på 10 minutter hver par dage (indtil du når dit mål vækketidspunkt).

14. Optimer hvad du spiser

Din kost påvirker hvordan du føler inden jeg skal sove og efter at vågne op. Spring koffein og gå til urtete. Spis mere frugt, grøntsager, nødder og frø, og få din protein fra magert kød. Økologiske fødevarer er også gode. Den renere du spiser, jo mere disciplineret Du vil blive. Og jo mere disciplin og viljestyrke du dyrker, jo lettere vil det være at skabe nye vaner – som at vågne tidligt op. det er en positiv kædereaktion slags.

15. Vær konsekvent

Når du begynder at vågne tidligt, være konsekvente og holde sig til det. Ingen undskyldninger. Det betyder ikke noget, hvis det er en ferie, ferie, eller særlige begivenhed. Du har arbejdet for det, og nu har du ikke lyst til at skylle det ud i toilettet. Husk hvorfor du begyndte at vågne op tidligt i første omgang og bo engageret i dine grunde. Dit sind og krop vil takke dig i det lange løb. Du kan satse på det.

At vågne op tidligt er ligesom at bygge en ny vane. det handler om at være tro mod dig selv og være ærlig og engageret. Selv om de ovennævnte tips og teknikker vil hjælpe, skal du have en trang til at ændre. Eller viljen til at bevæge sig fremad. Når du har lyst brænder inde du, er disse værktøjer og teknikker så udnyttes optimalt. Og husk – det tager tid. Det plejer ske natten så giv dig selv lidt spillerum og være forsigtig, når du først er begyndt. Og glem ikke at lade os vide, hvordan det går.