Hvad du bør vide om fedme og diabetes

Forskning Undersøgelsen anbefaler, at du kan vende diabetes for evigt, hvis du opretholde passende vægt. Diabetes mellitus er afhængig af dit forbrug af sukker samt den deraf fedt gemt i bugspytkirtlen. En fed pancreas kaster sin evne til at skabe nok insulin, som forårsager en diabetisk profil. At kaste lagret kropsfedt, er du nødt til at re-træne din krop til at gøre brug af fedt i modsætning til kulhydrater som anbefalede krop brændstof. Vi har vist, som har vores medicinske fagfolk, at vægtøgning tyder diabetes. Tillad os tage et kig på den egentlige forskning, men først, lad os tjekke nogle grundlæggende realiteter vedrørende diabetes mellitus samt overdreven vægt.

5 vigtige fakta om diabetes

  1. Diabetes mellitus er ikke en sygdom, det er en tegn og symptom.
  2. Diabetes kan, faktisk, vendes. Det er ikke en livslang, downhill proces.
  3. En af de mest effektive lægemidler, med hver eneste af deres farer, der er baseret på at adskille stoffer fra naturlige urter og fremstilling af dem (medicinalindustrien kan ikke tjene penge på den ægte punkt).
  4. Kind 2-diabetes mellitus er ikke en livstidsdom. Ny undersøgelse har fundet, at det er et symptom, der kan vendes, og også du kan være blottet for det resten af ​​dit liv, hvis du holder din vægt nede.
  5. Kind 2 diabetes faktisk har en række grunde, som er grunden til de fleste overvægtige mennesker ikke har diabetes.

Hvad er årsagen Diabetes?

Der er en række grunde til diabetiker konto. Har du nogensinde set det antal personer, der er slank har diabetes! Diabetes kan være udløst af:

  • Forskellige former for infektioner eller adrenal overbelastning.
  • Alt for meget sukker i kosten planen eller spise for flere fødevarer, der hurtigt bliver sukker.
  • Høj sukkerindtag (eller forbruget gamle), der skaber AGEs i kroppen. AGEs er Advanced glykeringsslutprodukter udløses, når der er overdreven sukker samt sukker begynder inkorporering med fedtstoffer eller sunde proteiner uden en kemisk proces. Disse AGEs er langt ekstra skadeligt i forhold til frie radikaler, som de opretter forbindelse til celler, i hele kroppen, og også forårsage uorden, kræftceller eller død af cellen.
  • Lever dysfunktion eller problemer fordøjelseskanalen (dvs. afvigelse eller nedbrydning af mikrobiota).
  • En række forskellige slags hormon uligheder.

Vægt og diabetes mellitus

Over 70% af overvægtige personer ikke har diabetes. Forbindelsen mellem vægt samt diabetes mellitus opererer i overensstemmelse med mode:

Hvis din vægt er primært på grund af sukker indtag, har du en stor mulighed for at udvikle diabetes. Når din krop ser ud til at udnytte blot sukker til gas; det stopper hjælp fedt til brændstof. Enhver med en grundlæggende forståelse af brændstoffet beslutningsproces i cellerne erkender, at der er 5 forskellige veje, der indfører den glukoneogenese eller glycolyse veje, Krebs cyklus og ETC (Electron transportkæde), der producerer ATP (adenosintriphosphat).

Når du stopper at gøre brug af fedt til gas, du holde på fedt. Du er nødt til at re-træne din krop til at gøre brug af fedtstoffer i stedet i forhold til sukker og også voila, og derfor vil du helt sikkert begynde at miste fedtceller. Lærer Roy Taylor, professor i medicin og også Metabolic Rate ved Newcastle University præciseres, at “Dette understøtter vores opfattelse af en personlig tærskel fedt. Hvis en person får endnu mere vægt, end de direkte kan tåle, så diabetes er sat ud, men hvis de efter at kaste, at mængden af ​​vægt, så de går tilbage til regelmæssig”.

Hvorfor Er dette den instans?

Det ser ud til at afhænge af, hvor meget fedt er gemt i bugspytkirtlen. Hvis du har en fed bugspytkirtel, det forbyder bugspytkirtlen fra at gøre insulin, som naturligt er blot en af ​​de mange ende problemer skaber en diabetiker personprofil. Længe før bugspytkirtlen, er vi nødt til at beskæftige sig med tarmen, leveren, samt binyrerne. Professor Taylor erkendte, at også varige diabetes mellitus kunne fjernes.

Den beklagelige komponent af problemet er, at personer, der tager Metformin (en anti-diabetisk lægemiddel baseret på den kunstige forbindelse placeret i en lang række urter) mindske deres organer CoQ10 (i lighed med statin narkotika gør, og de fleste antidepressive midler gør), som forårsager kaos i hele kroppen, da celler kræver CoQ10 at tjene brændstof. Men den gode del af problemet er, at enhver herbalist, læge af alle naturlige medicin, biopat, etc, anerkender denne fundamentale ting og også hvad urter til at give op, hvad dosis at vende rundt diabetes mellitus.

På den anden side, normalt din kost plan behov for at operere i kombination med proceduren, selv om kost plan kunne være meget forskellig afhængig af netop det, der skaber diabetikere spørgsmål. For eksempel kunne kost regime har forskellige komponenter, hvis diabetes er resultatet af leverdysfunktion versus adrenalindysfunktion. En enkel løsning på dette er opdage en stor sundhed praktiserende læge, der faktisk gør deres undersøgelse, og kan genkende årsagen og løse det underliggende problem.