Hvad du bør overveje, før de beslutter, at kaffe er godt eller dårligt

Er det godt? Er det dårligt? Jeg mener, det er tid til at sætte denne kaffe debat, fordi det er at rode med nogle reelle følelser her. For dem, der ikke kan gøre morgener med en dejlig varm kop te, du ved, hvad vi mener, ikke? Mens theres en kategori af fødevarer mægtige burgere og hotdogs, de perfekte pizzaer og brownies og forudsætningen for hver part set ned på af ernæringseksperter, theres en anden kategori disse smarte folk blev født til at formere sig.

Dette omfatter salater, frugtjuice, bladgrøntsager, skummetmælk, magert kød. Theres endnu en kategori, der er altid efterladt ude i det fri og drøftet på. Det er den kategori af dårlig kaffe. I årevis har mange uddannede mennesker argumenteret for eller imod sølle krus java. Alligevel er der uskyldige sjæle venter på de endeløse modargumenter at give en konklusion. Lad os pantsætningen ikke kigge efter, er kaffe godt eller skidt for dig? i vores søgemaskiner længere. Lad os søge efter det rigtige svar og lader begynde lige her.

1. Mådehold er nøglen

Ekstrem af alt er dårligt. Når du, meget ofte, hengive sig noget som koffein, er du forpligtet til at lægge mærke til en øjeblikkelig boost af energi, både fysisk og mentalt. Men overdrive det vil kun resultere i at du bliver hyperaktiv i første omgang, derefter gradvist føle din energi løbe ud som effekten forsvinder. Men, vent lige lidt. Der er disse små kirtler kaldes binyrerne der bliver ramt, hver gang du tøffer ned en kop te joe.

Kroppens kamp eller flugt reaktion bliver aktiveret, hver gang du drikker en kop kaffe. Det betyder, at i stedet for at frigive adrenalin, begynder binyrerne frigive et hormon som svar på den kaffe, som du spiser. Over tid, binyrerne begynder at brænde ud fra overforbrug. Dybest set, undgå kaffe eller holde forbruget til et absolut minimum.

2. Cup-Size Matters

Med tanke på mængden af ​​indtaget i en enkelt gang er lige så vigtig som at holde en fane på, hvor ofte du indtager din kaffe. Du kan begynde at svede mere end normalt eller har en øget hjerterytme, bortset fra rastløshed og blabbering på næsten alt.

3. Hver krop er anderledes

Vi kan alle nævne mindst én person, der spiser som en gris og stadig ser underernæret. Metabolisme spiller sin rolle her. Da kunne tendensen af ​​kroppen til at reagere mod et bestemt fødeemne variere meget fra et individ til et andet, kan en given mængde kaffe være den helt rigtige mængde til at låne en glød til ét ansigt, mens skærpende udbrud til en person, hvis hud er tilbøjelig til at acne. Hvis kaffen er så vigtigt for dig (som meget vel antage at det er), får en ernæringsekspert til at måle, hvor meget er okay for dig, eller hvis det er i orden overhovedet.

4. veje dine Krav i øjeblikket

Kaffe er en velsignelse for nogen, der forsøger hårdt på at holde sig vågen hele natten for at studere. På den anden side, vil for en person, der har behov for en sund søvn til at vågne op tidligt næste morgen, tage en kop kaffe sent på aftenen kun gøre ham skylden koffein for søvnløshed. Hvis du har en relativt normal rutine, 2 kopper kaffe havde gennem dagen, men begrænset til 3 timer før sengetid er okay.

5. Vejret at have det eller ej

Sidder ved et vindue, ser regndråber løb ned ad ruden og nyder en kop dine foretrukne kaffe lyder som den perfekte kombination; så gør læser en god bog med et krus kaffe i den ene hånd, mens det sner udenfor. Men, billede nogen gør det samme, når det er 40 grader udenfor.

Selvfølgelig ville en anstændig mængde kølet kaffe være god til at søge pusterum fra den brændende varme, men da den naturlige tendens til kaffe er at varme op din krop, ville det være bedre at overveje køligere muligheder. Dette argument er baseret udelukkende på ubehag / komfort så godt lade dig vælge det oplagte valg.

6. Når din krop har desperat brug for det

Fra at være en god start på din morgen når du har fået en præsentation eller en perfekt måde at afværge trætheden fra den hektiske dag på arbejdet for at lette ud disse menstruationskramper, kunne denne kop rystelse være din frelser på mange dage. Bare ikke lade din krop blevet så vant til det, at du har en dårlig tid at trække dig selv til at arbejde på dage, hvor du ikke får det.

Men, kaffe afhængighed er en ægte vare, gutter. Koffein molekyle er vandopløseligt og fedtopløselige. Det betyder, at den kan passere gennem blod-hjerne-barrieren og gælder ændrer vore hjerner. It også kurser gennem vores årer og påvirker blod og cellemembraner. Det er her, afhængighed begynder.

7. Hvordan synes du din kaffe, sir?

Mens debattere gode og dårlige kaffe, hvordan kan du ikke overveje mængden af ​​sukker eller den ekstra fed creme, der går ind i din Latte? Du tør ikke bebrejde dårlig kaffe til den tykke tæppe af fedt omkring maven. Hvis Du er alt for bekymrede om at få dem inches, vælge sort kaffe. Ja, rigelige mængder af sort kaffe er også dårligt for dig, men du kan roligt drikke en kop om dagen.

Er det kommer til at være nu, Im uddannet og kan fortsætte med at drikke min kaffe igen. eller Dude, Im vil sparke denne vane? Det ser ud som, mens kaffe har været knyttet til vægttab, længere levetid og mindre depression, er det nemt vanedannende og kan være farlige i overskud. Hvad er overskydende? Op til 400 mg koffein er sikkert for en fuldt udvokset voksen på en dag. Dette beløb er omkring 4 kopper kaffe. Var okay med det. Alt er bedre end at miste kaffe evigt.