Hvad din fitness instruktør ønsker du at vide, men måske ikke fortælle dig

Hver personlig træner eller fitness instruktør har en historie om noget, de ønsker en klient eller klasse deltager ville gøre anderledes, såsom brug deodorant, børste tænder, eller bære en mere støttende bh.

Personlig hygiejne og garderobe funktionsfejl til side, kunne et sundheds-og fitness professionel insider perspektiv hjælpe dig med at udføre bedre og få flere resultater og nydelse ud af din træning. Her er fire oplysninger, som din personlige træner eller fitness instruktør ønsker du at vide, men måske ikke komme lige ud og sige.

Må ikke være for sent, hvis du kan hjælpe det

Du tror måske, at stolene i et fitnesscenter klasse 10 eller 15 minutter efter den er startet, eller ankommer til en træningssession godt forsinket, er nogen big deal, fordi kun du går glip af, ikke? Det handler ikke kun om dig, selv om.

Din langsommelighed i gruppe øvelse er forstyrrende for de andre mennesker i klassen og distraherende til instruktøren. Plus du ikke får ordentligt varme op, hvilket kan hæmme din præstation og øge din risiko for skader. Dette er, hvad der foregår gennem din instruktør tankerne, som du glide i slutningen.

Selvom du stadig komme til at varme op, når du er sent til en personlig-træning, er det ikke ideelt. Din træner sandsynligvis havde et program kortlagt uanset tildelte tid, du skulle være sammen. Når du uventet dukke op sent, din træner skal enten finde ud af om flyve hvordan de skal dække programmet på kortere tid eller mentalt kapløbet at komme op med en ændret plan.

Din ansigtsudtryk siger det hele

Krævende mere ud af din krop, end den er vant til at gøre, kan føle sig utilpas, men det er, hvordan du fremskridt med fitness. Stadig, nogle gange klienter og fitness deltagere forsøge at undgå ubehag af kraftig motion ved at gå gennem beslutningsforslag af en bevægelse uden egentlig at skubbe sig selv. Gæt hvad? Undervisere og instruktører er godt klar over.

Heldigvis mange klienter / deltagere vise en klar og umiddelbar fortælle om deres sande indsats: ansigtsudtryk. Når folk arbejder hårdt og er fokuseret på en øvelse, kan du se det på deres ansigter: de ligner de koncentrerer sig, og de kunne grimasse eller grus deres tænder. Trænere / instruktører søge efter signaler som disse til at afgøre, om du går efter det, faking det eller bare har brug for mere af en udfordring.

Hvis det ikke føles rigtigt, sige op

Med ovenstående er sagt, ingen træner eller instruktør vil have dig til at grine og bære det, når noget ikke føles rigtigt, eller er bare almindelig smertefuld. Der er en forskel mellem at udfordre sig selv og såre dig selv. Hvis en træner beder dig om at gøre en øvelse, der føles forkert for din krop eller som om du kommer til at gøre skade, siger noget. I et fitness klasse, ændre efter behov, og derefter lade instruktøren vide efter klasse, så du kan diskutere alternativer til næste gang.

Energi flyder begge veje

Som en klient eller klasse deltager, du sandsynligvis sætte pris på en personlig træner eller fitness instruktør med god energi – det hjælper dig med at få motiveret til træning! Men strømmen af ​​energi går begge veje, og det er det, sundhed og fitness fordele ønsker du at vide.

En kunde, der klager konstant eller altid mopes omkring gymnastiksalen i sidste ende vil zappe en træner energi. Fitness klasse deltagere, der vises helt unenthused gøre det samme for en instruktør. Selv om det er et sundheds-og fitness professionel opgave at indstille en optimistisk tone for træning, en klient holdning kan enten øge eller hindre den samlede oplevelse.