Hva er essensielle oljer som kan holde brystene sunn og fast

Graviditet og amming kan påvirke størrelsen og formen på brystene. Når du amme babyen, flyten av melk strekker bryst hud, som skifter fettvev og bindevev i brystene. Dette er en vanlig kosmetisk problem etter at du amme et barn; det er ikke et medisinsk problem. Det er også svært grunnen til at kvinner ender opp med løs, hengende bryster etter amming.

Det er en god sjanse for at brystene ikke kan vende tilbake til sine pre-amming form eller størrelse, men det betyr ikke at de ikke kan være fast og sunn. I stedet for å søke kirurgiske løsninger for flotte bryster, se etter naturlige måter å ha fastere bryster etter amming.

Den godhet av essensielle oljer kan gjøre underverker for bryst helse, og kan virkelig forandre brystene til å se fast og sunn. Kvinner har spesielt ammende mødre blir ekstra forsiktig om deres bryst helse og naturlig olje massasje er akkurat det de trenger for å hjelpe sine bekymringer.

Eteriske oljer for Breast Health

Her er en liste over essensielle oljer for fast og sunne brystene. Ulike oljer er sagt å lette symptomene på ulike hudsykdommer. Legg merke til at enkelte oljer ikke passer til enhver hudtype. Så velg riktig olje for brystene kun etter avtale med legen din.

1. Olive Oil

Visste du at denne sunne kjøkken ingrediensen er like sunt for brystene dine? Rik på antioksidanter og fettsyrer, olivenolje gjør underverker i healing sagging brystene. Det bidrar til å forbedre tekstur og tone på huden din, slik at brystene fast. For å bruke olivenolje for brystkreft oppstramming, ta en liten mengde av oljen, gni håndflatene sammen for å varme dem, og massere brystene dine. Begynn med å massere ett bryst av gangen i sirkler – både høyre- og venstre. Gjenta dette for det andre brystet og massasje i fem til ti minutter hver dag.

2. Coconut Oil

Fordelene med kokos olje for hud og hår er utallige. Når den brukes for masserer, styrker det brystvev og bidrar til å kvitte seg med graviditet strekkmerker. Den milde duften av kokos olje hjelper roe nervene og balansere hormoner. Fordelen med kokos olje er at det er mindre fett i forhold til andre oljer, slik at du enkelt kan massere brystene med kokosolje og la den på uten å bekymre flekker BH. Masser brystene en gang om dagen for best resultat.

3. Almond Oil

Bryst hud har en tendens til å miste sin fuktighet når vev strekke ut – dette er hvor mandelolje kommer til unnsetning. Dette vitamin-rik olje gir næring brystene og gir dem den fuktigheten de trenger. Det gror vev, noe som gjør brystene ser større og fastere. Pluss, du føler deg frisk etter masserer brystene med mandelolje, fordi dens søt duft henger på kroppen din. Dessuten kan mandelolje øke koppen størrelse som det øker cellevekst, og regelmessig masser kan bidra til å forbedre strømmen av blod, og dermed behandle sagging brystene.

4. soyaolje

Oljen ekstraheres fra soyabønnefrø er utmerket for brystforstørrelse. Soyaolje kan øke østrogennivået i kroppen, og således å øke størrelsen av brystene. Den støtter vev vekst bryst, og dermed healing sagging brystene og gjøre dem ser -firmer. Masser brystene hver dag med to spiseskjeer soyaolje, og du vil se endringen snart nok. Det er også antatt at inntak av soya-produkter kan bidra til å øke størrelsen på brystene, men du må forbruke dem i moderasjon.

5. Bukkehornkløver Oil

Det er en effektiv bryst stramme olje. Masserer brystene med bukkehornkløver oljen hjelper utvide brystvev, og dermed helbrede dem og gjøre brystene fastere. Bukkehornkløver olje blandet med ingefær olje gjør underverker i naturlig stramme bryst hud. Bruk denne kombinasjonen til brystene og forsiktig massasje i sirkulære bevegelser i ti minutter. La den stå over natten. I et par uker, vil du ha myke og faste bryster.

6. Primrose Oil

Primrose olje blir mye brukt til å behandle en rekke hudsykdommer. Denne oljen er sterkt anbefalt for kvinner som opplever smerter i brystene. Rik på fettsyrer, letter det hudbetennelse, forynger huden og holder den frisk og smidig. Masserer brystene med Primrose olje kan øke blodsirkulasjonen i brystet området, og naturligvis, øke størrelsen på brystene. Kvinner med løse bryster rådes til å bruke primrose olje, men hvis huden din er sensitiv, gjelder ikke denne oljen direkte på overflaten. Sørg for at du blander det med mandel eller olivenolje.

7. Emu Oil

Emu olje er ikke som alle andre olje, fordi det er hentet fra en fugl i stedet for et frø eller en blomst. Denne oljen er unik fordi fettsyrene som er tilstede i det etterligne cellene i menneskekroppen. På grunn av sin nære likhet med humane hudceller, blir det raskt absorbert av kroppen og trenger inn i hudlag, og nådde vev og celler. Emu olje kan faktisk trenge syv lag av huden, og næring til huden rundt brystene. Det gjør underverker i å redusere strekkmerker rundt brystet, tykkere lag av celler, og forbedrer størrelsen på brystene dine.

Disse essensielle oljer trenge hud-dyp for å gi næring og helbrede huden vev. For fastere og sunnere bryster, bør du begynne å massere brystene med noen av disse oljene som passer din hud.

Massasje Tips for faste bryster

Her er noen tips som du bør huske på når du masserer brystene dine:

  • Før masserer brystet, gni håndflatene sammen for å varme opp oljen.
  • Ikke være harde på brystene dine. De er delikate organer, og de bør bli massert forsiktig.
  • Massasje i en sirkulær bevegelse, samt oppover. Dette vil bidra til å øke blodsirkulasjonen i brystene.
  • Massere brystene enten før bading i morgen eller før du går til sengs om kvelden. Velg et tidspunkt som per din komfort.
  • Begrens massasje tid til 15 minutter.
  • Konsistens er nøkkelen. Masser regelmessig for best resultat.

Ingen tvil, det er kirurgiske løsninger for større og fastere bryster. Men hvorfor bruke en formue når essensielle oljer kan gjøre utslaget for deg naturlig? Gi disse oljene en prøve, og du er nødt til å legge merke til en endring snart nok.