Hva du bør vite om fedme og diabetes

Forskningsstudie anbefaler at du kan snu diabetes alltid hvis du opprettholde passende vekt. Diabetes mellitus er avhengig av sukker forbruk samt den resulterende fett lagret i bukspyttkjertelen. En fett bukspyttkjertel kaster dens evne til å skape nok insulin som fører til en diabetiker profil. Å kaste lagret kroppsfett, må du re-trene kroppen til å gjøre bruk av fett i motsetning til karbohydrater som anbefales kroppen drivstoff. Vi har vist, så har våre leger, tyder på at vektøkning diabetes. La oss ta en titt på selve forskningen, men først, la oss sjekke ut noen grunnleggende realiteter om diabetes mellitus samt overdreven vekt.

5 viktige fakta om diabetes

  1. Diabetes mellitus er en sykdom ikke at det er et tegn og symptom.
  2. Diabetes kan, faktisk, bli snudd. Det er ikke en livslang, downhill prosessen.
  3. En av de mest effektive medikamenter, med hver og en av sine farer, er basert på å skille stoffer fra naturlige urter og produksjon dem (legemiddelindustrien ikke kan tjene penger på ekte punkt).
  4. Kind to diabetes mellitus er ikke en livstidsdom. Ny studie har funnet at det er et symptom som kan reverseres, og også du kan være blottet for det for resten av livet ditt hvis du holder vekten nede.
  5. Kind to diabetes faktisk har en rekke årsaker som er grunnen til at de fleste overvektige mennesker ikke har diabetes.

Hva er årsaken til diabetes?

Det er en rekke årsaker til diabetiker person konto. Har du noen gang sett antall personer som er slank har diabetes! Diabetes kan utløses av:

  • Ulike typer infeksjoner eller adrenal overbelastning.
  • Altfor mye sukker i kosten plan eller spise for flere matvarer som raskt blir sukker.
  • Høyt sukkerinntak (eller forbruk gamle) som skaper AGEs i kroppen. AGEs er avanserte glykerte Endproducts utløses når det er overdreven av sukker, så vel som sukker begynner å innlemme med fett eller proteiner uten en kjemisk prosess. Disse AGEs er langt ekstra skadelig i forhold til frie radikaler som de kobler til cellene, i hele kroppen, og også føre til lidelse, kreftceller eller død av cellen.
  • Leversvikt eller fordøyelseskanal problemer (dvs. avviks eller utarming av bakterieflora).
  • En rekke ulike typer hormon ulikheter.

Vekt og diabetes mellitus

Over 70% av overvektige personer ikke har diabetes. Forbindelsen mellom vekt så vel som diabetes mellitus operere i samsvar med mote:

Hvis vekten er hovedsakelig på grunn av sukkerinntak, har du en stor mulighet for å utvikle diabetes. Når kroppen din ser ut til å utnytte bare sukker for gass; det slutter å bruke fett som brensel. Alle med en grunnleggende forståelse av drivstoff prosessen i cellene erkjenner at det er 5 ulike baner som introduserer glukoneogenesen eller glykolyse veier, Krebs syklus og ETC (elektrontransportkjeden) som produserer ATP (adenosin trifosfat).

Når du slutter å bruke fett for gass, hold deg på fett. Du må re-trene kroppen til å gjøre bruk av fett i stedet i forhold til sukker og også voila, og derfor vil du sikkert begynne å miste fettcellene. Lærer Roy Taylor, professor i medisin og også Metabolic Rate ved Newcastle University spesifisert at “Dette støtter vårt konsept for en personlig fett terskel. Hvis en person gevinster enda mer vekt enn de direkte kan tåle, så diabetes er satt av, men hvis de etter at skur at mengden av vekt, så går de tilbake til vanlig”.

Hvorfor er dette den Instance?

Det ser ut til å være avhengig av hvor mye fett lagres i bukspyttkjertelen. Hvis du har en fet bukspyttkjertelen, forbyr det bukspyttkjertelen fra å lage insulin som naturligvis er bare ett av mange slutt problemer med å opprette en diabetiker person profil. Lenge før bukspyttkjertelen, må vi håndtere tarmen, leveren, samt binyrene. Professor Taylor erkjent at også varig diabetes mellitus kunne fjernes.

Den beklagelig komponent av problemet er at individer som tar Metformin (et anti-diabetisk legemiddel basert på den kunstige sammensatte ligger i en rekke urter) forringer sine legemer av CoQ10 (lignende statin stoffene gjør, og de fleste anti-depressiva do) som forårsaker kaos i hele kroppen siden celler krever CoQ10 å tjene drivstoff. Men god del av problemet er at enhver herbalist, medisinsk faglig av naturlig medisin, naturlege, etc, erkjenner dette grunnleggende ting, og også hva urter til å gi opp det dose å snu diabetes mellitus.

På den annen side, normalt trenger din diett plan for å operere i kombinasjon med prosedyren selv om diett plan kan være svært forskjellig avhengig av akkurat hva som skaper diabetikere problemer. For eksempel kan det diett diett ha forskjellige komponenter hvis diabetes er resultat av leverdysfunksjon versus adrenal dysfunksjon. En enkel løsning på dette er å finne en god helse utøveren som faktisk gjør sin studie, og kan gjenkjenne årsaken og løse det underliggende problemet.