Hva din fitness instruktør vil at du skal vite, men kanskje ikke fortelle deg

Hver personlig trener eller treningsinstruktør har en historie om noe de ønsker en klient eller klasse deltaker ville gjøre annerledes slik som bruk deodorant, børste tennene, eller ha på seg en mer støttende BH.

Personlig hygiene og garderobe funksjonsfeil til side, kan en helse og fitness profesjonell insider perspektiv hjelpe deg å utføre bedre og få flere resultater og glede ut av treningsøktene. Her er fire opplysninger som din personlige trener eller treningsveileder vil at du skal vite, men kanskje ikke kommer rett ut og si.

Ikke kom for sent hvis du kan hjelpe det

Du tenker kanskje at dukker opp trenings klasse 10 eller 15 minutter etter at den er startet, eller kommer til en treningsøkt godt bak skjema, er det ikke så farlig fordi bare du går glipp av, ikke sant? Det handler ikke bare om deg, though.

Din tardiness i gruppetrening er forstyrrende for de andre i klassen og distraherende til instruktøren. Pluss at du ikke får skikkelig varme opp, noe som kan hemme din ytelse og øke risikoen for skader. Dette er hva som skjer gjennom din instruktør bakhodet når du skli inn sent.

Selv om du fortsatt komme til å varme opp når du er sent for en personlig-treningsøkt, er det ikke ideelt. Din trener hadde sannsynligvis et program kartlagt uansett avsatte tiden du var ment å være sammen. Når du uventet dukker opp for sent, har trener enten finne ut på direkten hvordan å dekke programmet på kortere tid eller mentalt rykke ut for å komme opp med en modifisert plan.

Ansiktsuttrykk sier alt

Krever mer fra kroppen enn det er vant til å gjøre kan føles ubehagelig, men det er hvordan du fremgang med fitness. Likevel, noen ganger kunder og fitness deltakerne prøve å unngå ubehag av kraftig mosjon ved å gå gjennom bevegelser av en bevegelse uten virkelig presser seg selv. Gjett hva? Trenere og instruktører er godt kjent.

Heldigvis, mange kunder / deltakere viser en klar og umiddelbar fortelle om deres sanne innsats: ansiktsuttrykk. Når folk jobber hardt og er fokusert på en øvelse, kan du se det på ansiktene deres: de ser ut som de konsentrerer seg, og de kan grimase eller grus sine tenner. Trenere / instruktører søke etter stikkord som disse for å finne ut om du går for det, falsk det eller rett og slett trenger mer av en utfordring.

Hvis det ikke føles riktig, si opp

Med ovennevnte sa, ingen trener eller instruktør ønsker du å glise og bærer det når noe ikke føles riktig, eller er rett og slett smertefullt. Det er en forskjell mellom å utfordre deg selv og skade deg selv. Hvis en trener ber deg om å gjøre en øvelse som føles galt for kroppen din, eller som om du kommer til å gjøre skade, sier noe. I en treningstime, modifisere etter behov og deretter la instruktøren vet etter klasse slik at du kan diskutere alternativer for neste gang.

Energien flyter begge veier

Som en klient eller klasse deltaker, du sannsynligvis sette pris på en personlig trener eller treningsinstruktør med god energi – det hjelper deg å få motivert for trening! Men flyten av energien går begge veier, og dette er hva helse og fitness fordeler Vil du vite.

En klient som klager hele tiden eller alltid mopes rundt gym vil til slutt zappe en trener energi. Fitness klassen deltakere som vises helt unenthused gjøre det samme med en instruktør. Selv om det er et helse og fitness profesjonell jobb å sette en positive tonen for trening, en klient holdning kan enten øke eller hindre den totale opplevelsen.