Hva bør du gjøre hvis du ønsker å våkne opp tidlig om morgenen

Våkne opp tidlig har vist seg å ikke bare være produktiv, men bra for emosjonelle og fysiske velvære. Theres noe mystisk stiger ved daggry, og starter dagen akkurat. Du kommer til å få plass i en mye mer tid, gjøre mer, og etter den tid 8 am streik, blir du varmet opp og klar til å møte dagen. Og vitenskapen ikke si at hvordan du starter dagen skjærer ut hvordan resten av dagen ser ut. Lar utforske mer om hvorfor du bør våkne opp tidlig under.

Hvorfor er det godt å våkne opp tidlig?

Har du funnet deg selv strapped for tid eller alltid kjører på klokken? Kanskje du har alltid ønsket å trene og komme i form, men finner ingen tid siden du våkner opp sent og hodet rett til å arbeide. Med våre liv blir travlere av de dagene, er det en god idé å våkne opp tidlig fordi det lar deg få litt personlig tid.

Tenk på det som alene tid med deg selv for refleksjon, kreativ tenkning, og bli mer produktiv. Dessverre, skape nye vaner er ikke lett. Det krever arbeid og engasjement. Men vi kan hjelpe deg med tips og teknikker som vil gjøre overgangen til en morgenfugl enklere.

Beste måtene å våkne opp tidlig om morgenen

Her er noen av de beste måtene å våkne opp tidlig i morgen

1. Bli kvitt den Gardiner og Blindfolds

Hvis du sover med et vindu i nærheten du på soverommet, eller det er tett inntil hodet, den beste måten å våkne opp tidlig er å begynne å bli kvitt gardinene. Dette kan høres klisjé, men det fungerer hver gang. Så snart dagslyset treffer kroppen i morgen, signaliserer den deg til å våkne. Stå opp og få ut så snart du åpner øynene, ingen unnskyldninger.

2. øve qigong

Qi Gong er kunsten å dyrke og sirkulerende Chi i kroppen din. Hvis du tar en titt på Morning Qi Gong øvelser, vil du legge merke til at de forynge og oppdatere deg. det er mye bedre enn koffein og blir kvitt morgen crankiness. ikke treffer gym neste gang du våkner. Gjør noen Qi gong, og du vil finne deg selv gruer mindre og våkne opp tidlig hver dag.

3. Start med noe morsomt

Hvis du ønsker å våkne opp tidlig og ikke føler deg sliten, må du starte dagen med noe morsomt. Dette kan være journalføring i en notatbok, lage kunst, lytte til musikk, eller kosing med kjæresten din i sengen. Nye vaner er bygget på fundamentet av lykke og glede. Tross alt, hvorfor ville du feste med noe hvis det var ikke morsomt i det lange løp? Det samme gjelder for å våkne opp tidlig.

4. Sett To alarmer

Angi en alarm av Fitbit eller i nærheten av sengen i armene nå og en annen litt langt unna. Sørg for at det fortsatt finnes en 15-minutters gap mellom to av dem. Hva dette er det hjelper du våkner opp forsiktig og ikke møte den morgenen grogginess. Når du våkner opp på den første alarmen, start ved å gjøre noe morsomt som å lese eller strekke i sengen. Når den andre alarmen går av, våkn opp, vaske ansiktet, og gjør deg klar til å starte dagen. Du føler ikke skyldig heller, og det er lett å holde seg til. Med praksis, vil du våkne opp tidlig uten en alarm.

5. Ha en Hvorfor

Din hvorfor er din viktigste grunnen til å våkne opp tidlig uten en alarm. Har en grunn bak hvorfor du gjør dette. Er det fordi du ønsker å tilbringe mer tid med familien eller lære en ny ferdighet? Eller fordi du ønsker å utvikle deg selv og vokse din karriere ved å lære mer? Et skip uten en destinasjon går ingensteds. Samme gjelder for mestring hvordan å våkne opp tidlig og føler seg uthvilte.

6. Planlegg din fritid

Noen av dere kanskje allerede være produktiv på hverdager og kan spørre: Hva er poenget med å våkne tidlig i helgene? Vel, dette er hvor fritid kommer i. Tenk om din favoritt hobbyer eller hva du ønsker å bli bedre på. Det er det i helgene er konstruert for. Tenk at for et øyeblikk og planlegge helgene til det punktet du er opptatt og ikke igjen lurer.

7. Arbeid ned detaljene

Når du våkner opp tidlig, og du sitter igjen med så mye ledig tid, kan det bli vanskelig. Du kan også bli fristet til å trykke på snooze-knappen. Dette er grunnen til at vi snakket om den store hvorfor. Men i denne sammenheng snakker om dine små hvorfor. Begynn med å tenke hva du vil gjøre etter at du våkner.

Vil du pusser tennene, trene et par minutter og gå over til kontoret? Eller tilbringe tid til å lese og noen øyeblikk med familie og deretter arbeide. Planlegg tidsluke eller hvor mye tid youd liker å bruke på disse mikro-oppgaver og få til det før det føles lettere hver dag.

8. Lagre bort Electronics

ikke bruke smarttelefoner, bærbare datamaskiner, eller tabletter en time før du går til sengs. Gi dem bort til noen andre, og ikke bry leter etter dem. ikke slå dem på og holde dem langt unna, utenfor rekkevidden av soverommet.

9. Det er også Mental

Våkne opp tidlig er vår naturlige utforming som mennesker, men med alle buzz i verden, kan noe så intuitivt føler unaturlig. Minn deg selv på fordelene med å våkne opp tidlig og hvordan det er din naturlige tilstand. ReWire ditt sinn med positive tanker, handle på dem, og terpe dette trinnet for å endre livet ditt.

10. Stol på din Pet

Hvis du elsker å ta med kjæledyret på turer, er det på tide å ta deres hjelp med å våkne tidlig. Mate kjæledyret tidlig på morgenen, og minne dem om at hver dag. Hvis du går glipp av en eneste dag eller ikke våkne opp tidlig, kan du være trygg på at de vil være på deg som de sikkerhetsbrudd utløser.

11. Få en ansvarlighet partner

Å finne nye venner som våkner tidlig eller bo nær hjemmet ditt er en utmerket måte å få ballen til å rulle. Gå ut for tidlig trening eller turer med den vennen og be ham / henne til å banke på døren din hvis det noen gang ser ut som du kommer til å gå glipp av en dag. Dette fungerer som en sjarm.

12. Prøv polyphasic Sleeping

Dette er for de som ønsker å våkne opp tidlig pluss sover mindre, uten å ofre kvaliteten på kurset. Vanligvis sover verden i 8 timer i døgnet. Du har fire stadier av søvn og to vilkår som kalles Slow Wave Sleep (SWS) og Rapid Eye Movement (REM). Din søvnkvalitet ligger i REM fase. Du kan prøve chunking søvnen din eller dele din 8-timers syklus i tre deler. Seks timer om natten, og fire 30-minutters power naps i løpet av dagen. Bare se opp begreper som bifasisk eller Everyman søvn sykluser, og du vil få ideen.

13. Ikke gå kaldt Tyrkia

Ha realistiske forventninger, hvor skiftende tidsplanen søvn er bekymret. ikke gå cold turkey fra dag 1. Det tar vanligvis en full 4 til 5 dager å venne seg til den nye rutinen, men går gjennom at forandring er en helt annen historie. Gi deg selv tid, være tålmodig, og endre tidsplanen ved å skyve ryggen alarmtiden i trinn på 10 minutter hver få dager (til du når målet ditt våkne opp tid).

14. Optimaliser hva du spiser

Ditt kosthold påvirker hvordan du føler deg før du sovner, og etter å ha våknet opp. Hopp koffein og gå for urtete. Spis mer frukt, grønnsaker, nøtter og frø, og få protein fra magert kjøtt. Økologisk mat er også god. Den renere du spiser, jo mer disiplinert vil du bli. Og jo mer disiplin og viljestyrke du dyrke, jo lettere vil det være å skape nye vaner – som å våkne opp tidlig. det er en positiv kjedereaksjon av former.

15. Vær konsekvent

Når du begynner å våkne opp tidlig, være konsekvent og hold deg til den. Ingen unnskyldninger. Det spiller ingen rolle om det er en ferie, ferie, eller spesielle arrangement. Du jobbet for det, og nå er du ikke ønsker å skylle det ned i toalettet. Husk at du begynte å våkne tidlig i første omgang og opphold forpliktet til dine grunner. Ditt sinn og kropp vil takke deg i det lange løp. Du kan satse på det.

Våkne opp tidlig er som å bygge en ny vane. det handler om å være tro mot deg selv og være ærlig og engasjert. Selv om de ovennevnte tips og teknikker vil hjelpe, må du ha en trang til å forandre seg. Eller vilje til å gå videre. Når du har lyst til å brenne inni deg, er disse verktøyene og teknikkene deretter ta i bruk beste. Og husk – det tar tid. Det vil ikke skje over natten, så gi deg selv et lite rom og være forsiktig når du først starter. Og ikke glem å fortelle oss hvordan det går.