Hur kan man förhindra mot kyla och influensa Naturligtvis

Influensasäsongen är i full gång, och det finns massor av frågor om hur man undviker influensa och bo bra i vinter. Detta är en viktig fråga, som blir sjuka kan betona ditt immunförsvar, vilket ökar risken för ett uppblossande i en autoimmun sjukdom, sköldkörtelrubbningar eller annan kronisk sjukdom. Att få en förkylning eller influensa kan också ofta leda till tar antibiotika som vanligtvis onödiga (eftersom förkylning och influensa är båda orsakas av virus) och kan skada tarmen. Säkerställa en stark grund för hälsa och följa enkla bästa praxis kommer att gå långt för att minska risken för att få influensa. Här är tio tips för att hålla sig frisk den här influensasäsong.

Tvätta händerna ofta och noggrant

Detta är det nummer ett sätt att förhindra influensa och andra luftvägsinfektioner. Du måste skrubba händerna noggrant med tvål och vatten i minst 20 sekunder för att döda virus. Tjugo sekunder handlar om hur lång tid det tar att sjunga ABC en gång igenom. Rör inte dina ögon, näsa eller mun utan att först tvätta händerna.

Läka din Gut

Din gut är din inkörsport till hälsa, är 80% av ditt immunförsvar finns i tarmen. Se till att din gut i toppform, och ta en hög kvalitet, multi-stam probiotiska med minst 25 miljarder enheter. Detta kommer att hålla dina nivåer av bra tarmbakterier för att hjälpa bekämpa infektioner.

Minska alkohol och konsumtionen av socker

Även måttlig alkoholkonsumtion dämpar det centrala nervsystemet, och därmed immunförsvaret. Konsumerar för mycket socker kan hämma immunförsvaret och gör det svårare för kroppen att bekämpa infektioner som influensa. Det lämnar också öppna för gut infektioner såsom Candida och SIBO, som undertrycker immunförsvaret och orsaka läckande tarm.

Med det överflöd av semester behandlar denna tid på året, kan sockersug vara en riktig björn. Det är därför jag älskar mitt blodsocker Support tillägg. Det är en blandning av örter och vitaminer som hjälper stödja en sund glukosmetabolismen att övervinna sockersug lättare.

Minska din stress

Stress är känt för att undertrycka vårt immunförsvar. Överväg meditation, yoga eller akupunktur.

Få 7-9 timmars sömn varje natt

Din kropp är beroende av sömn för att återhämta sig från daglig exponering för gifter. Kronisk sömnbrist kan minska immunförsvaret.

Ta en Immune Booster

Ge immunförsvaret en extra uppsving med ett kosttillskott som innehåller immunglobuliner och protein, såsom immun boost pulvret. Detta tillägg är en renad form av colostrum, som är den första mjölk efter födseln utformad för att stärka immunsystemet. De immunoglobuliner i råmjölk kommer att öka din IgA-antikroppar som är din kropp första försvarslinjen. Dessa IgA-antikroppar produceras av immunceller i tarmen och kan inaktivera och eliminera även skadliga patogener och toxiner, såsom de som kommer med säsongs sjukdom och bakteriella obalanser. Detta innebär immun uppsving kommer att stärka, inte öka ditt immunförsvar, vilket är avgörande för vem som helst med autoimmunitet.

Jag rekommenderar detta tillägg till alla som vill vidta förebyggande åtgärder med sin hälsa och undvika säsongs sjukdomar. Det kommer från mejeriprodukter, dock är det gratis kasein (proteinet i mejeri att de flesta människor är känsliga för), och innehåller en sådan minimal mejeri att det inte kommer att orsaka en reaktion för en vanlig människa.

Komplettera med glutation, gurkmeja, och C-vitamin

Antioxidanter är mycket viktigt för din immunförsvar. Glutation är den främsta antioxidant i kroppen, som ansvarar för att förbättra ditt immunförsvar och hjälpa din lever med avgiftning. Curcumin är den orange pigmentet i gurkmeja och en potent antioxidant som förbättrar gemensamma hälsa och kardiovaskulär funktion. C-vitamin skyddar potent antioxidant och stöder optimal immunförsvar

Optimera Vitamin D

Vitamin D är ett kraftfullt immunförsvar modulator, vilket betyder att det är nyckeln till att bekämpa infektioner och reglering av autoimmunitet. Optimala nivåer varierar från 50 till 70 ng / ml, så jag rekommenderar att 5000 IU av hög kvalitet D-vitamin per dag och arbetar med en läkare att regelbundet övervaka dina nivåer. Du kommer också vill vara säker på att D-vitamin är ihopkopplad med vitamin K för att säkerställa att det är säkert absorberas och inte leder till artär förkalkningar.

Tänk dig en zinktillskott

Zink är en annan kraftfull antioxidant som spelar en avgörande roll i immunhälsa. Inom immunsystemet, behövs zink för genreglering och drift av neutrofiler, naturliga mördarceller och lymfocyter, vilka är alla typer av vita blodkroppar.

Få massor av övningar

Motion kan stärka immunförsvaret genom att öka cirkulationen och lindra stress. Ökad cirkulation gör antikroppar resa runt blodet snabbare, vilket gör det lättare för immunförsvaret att kämpa mot en sjukdom. Motion kan också förbättra ditt immunförsvar genom att lindra stress och bromsa frisättningen av stresshormoner i kroppen.