Hur göra Sit up hemma korrekt

Sit up är en integrerad del av att arbeta ut och din bästa vän när du vill platt abs. Om du har arbetat med dem, men känner att gå är väldigt långsam, kanske du kan använda en guide som gör dem mer effektiva. Det korrekta sättet att göra Sit up kan vara din felande länken i fitness utmaning.

Sit up är en bra träning för magmusklerna. Theyre också utmärkt för höfterna. Göra dem religiöst, kombinera dem med crunches, benlyft och plankor, liksom att äta rätt kan få dig en plattare mage. Matcha din procedur med stegen nedan för att se till att du är på god väg.

Hur göra Sit up hemma på rätt sätt?

Steg 1

Ligg ner. Men aldrig på sängen. Ett golv eller en hård yta är bäst eftersom det ger bättre stöd. Använd en yogamatta eller en stor handduk för att dämpa den.

Steg 2

I nästa steg i din sit-up träning rutin, se till att din hals är så rak som du kan hålla den. Huvudet ska vara helt avslappnad. Placera händerna under huvudet och halsen för att stabilisera dem, men inte stödja dem helt. Om du är nybörjare, kan du finna att korsa händerna över bröstet lättare än att placera dem under huvudet. Som din kärna stärker och få dig bättre på att göra buken Sit up Kan du så småningom utvecklas.

Steg 3

Den tredje sit-up träning steg är att böja knäna till en 90-graders vinkel, hålla bollar och klackar av fötterna på golvet. Låt ingenting förankra fötterna eftersom det kommer att ta bort det arbete som din abs behöver göra. Ryggen ska aldrig vara välvd utan bibehålla den naturliga kurvan.

steg 4

Spänn magmusklerna med djupt utandning. Detta kommer att dra din mage till rygg, så att du kan köra det korrekta sättet att göra Sit up . Inandning när de utför övningen kommer bara anstränga ryggmusklerna. Därefter försiktigt lyfta huvudet, följt av skulderbladen. Håll flytta upp tills du är i 90 graders position eller när armbågarna över knäna.

steg 5

Nu när ni har tagit upp din torso, hålla positionen i några sekunder och spända dina abs. Långsamt ta med tillbaka till golvet men försök att inte låta dig gå tillbaka till din viloläge. När du har bemästrat det rätta sättet att göra Sit up Kan du gå vidare till nästa nivå.

steg 6

Fortsätt med de nödvändiga reps för dagen. Håll din nedre delen av ryggen och botten av fötterna mot golvet hela. Var medveten om hur magmuskulaturen är upphandlande att se till att theyre som gör allt arbete. Detta är det rätta sättet att göra en sit-up, och du kan träna varje dag för att fullända den.

Om du inte har utövat på länge, överväga att göra en halv Sit up . Sit-up övningar för kvinnor fungerar bäst när du också bo hydrerad, äta en balanserad kost och stanna motiverad. Skål till en plattare mage.