Hur gå ner i vikt bara genom att gå varje dag

Du kan gå ner i vikt bara genom att gå. Låter fantastiskt men omöjligt? Tja, det är mycket möjligt om du bara tänka på detta steg-för-steg guide om att gå för viktminskning. Upptagen mammor och träning ofta inte går ihop. Om du har möjlighet att pressa träningstid i schemat – grattis. Men om inte, kolla in denna walking workout plan som kommer att hjälpa dig att starta 2016 med en smäll. Allt du behöver göra är att hålla det religiöst och inte tappa modet halvvägs. Vad väntar du på? Låter lära sig att gå utanför vikt.

Viktiga tips om hur man kan gå ner i vikt genom att gå

Undrar om du kan gå ner i vikt genom att gå? Såklart du kan. Det är ett av de enklaste konditionsträning. Men om du är på väg att börja gå för viktminskning, här är några viktiga saker du behöver tänka på för att det ska faktiskt fungera för dig.

1. Värm upp innan du börja gå

Starta din dagliga promenad med en varm-up session 5 till 10 minuter. Detta kommer att låta dina muskler vet att de måste använda fettreserver och ger energi för den kommande promenad. Mer fett brända, mer makt till dig.

2. Gå till ett Determined Pace

Walking för fitness och viktminskning skiljer sig från, säg, gå till mataffären. En av de viktigaste faktorerna är i vilken takt du går. När du andas hårt (och hörbart), men inte flämtande, är det ett tecken på att du går i god takt. Gå i en takt som utövar ditt hjärta liksom muskler. Kom ihåg: rask, med lem rörelse och utan huffing och blåsa.

3. Gå till 30 minuter varje dag

Hur mycket walking behövs för viktminskning? Betydande. Det finns ingen fly detta. Om du vill gå ner i vikt bara genom att gå varje dag, måste du hålla på det och se till att du gå i 30 minuter varje dag. Du kan också ta två små promenader på 15 minuter vardera i morgon och kväll.

4. Hydrat före och efter Walking

Inte bara är detta viktigt för att avvärja uttorkning och utmattning, men också något som bidrar till att öka flödet av antioxidanter i kroppen. Detta ökar viktminskning ännu mer.

5. Överdriv inte alltför snabbt

Varför är detta viktigt för viktminskning? är inte mer intensiv desto bättre? Nej, inte om du vill avbryta din vandring träning på grund av ömhet och skador. Du måste successivt bygga upp din hastighet och varaktighet av måttlig till kraftig.

6. Hur snabbt kan du gå ner i vikt genom att gå?

Ganska snabbt. Rask promenad är mer effektivt för viktminskning än du tror. Experter har föreslagit att regelbunden, rask promenad på 30 minuter kan hjälpa dig att förlora upp till 200 kalorier i en vecka. Multiplicerat med 7 dagar, uppgår detta till 1,6 pounds eller ett kilo i fyra veckor.

7. Vad annars kan du få från Walking?

Även viktminskning är förmodligen den största perk, det finns andra stora fördelar med att gå 30 minuter om dagen samt. Walking varje dag hjälper till att kontrollera diabetes, psykisk hälsa, kolesterolnivåer och även cancer. Dina muskler och gemensam vistelse i top notch form och du känner dig fräschare också.

Så det är hur rask promenad hjälper till att gå ner i vikt. Kom damer, kan gå vår väg till fitness. Har du började gå ännu?