Hrana pravila, ki jih je treba upoštevati za optimalno zdravje

Naj vas nekaj vprašanj:

1. Se počutite preobremenjeni in uničen s poskuša odkriti resnico za katero so živila in prehranska dopolnila zdrava in koristna?

2. Ali ste zmedeni, s katerim si optimalno zdravje prehrana zagotoviti? Slišite vegan je pot, še jogurt ima koristi za zdravje. Si prebral, kako je lososa Superfood, potem pa tvoj najboljši prijatelj pove njeno polno živega srebra. Vi ste resno o tem, da poči, kot ste dobili preobremenjeni z vsemi podatki in zdravja pranje v. Ste levi zmeden in težko držijo nič, ker je vaš um nenehno spreminja. Zveni znano?

3. kupite v vseh superfoods, dodatkov in zdravstvenih modnih muhah na, ne moreš pomagati, ampak se vprašajte, Ali res potrebujem?

Sem bil nekoč, da je dekle, ki je jedel veliko beljakovin, malo ogljikovih hidratov in prehrane z nizko vsebnostjo maščob. Nato sem dabbled v hrani združuje, veganstva, surovi in ​​precej vsak drugi prehrambeni pojavov, ki je prizadel novice. Prav tako sem preživel celo premoženje vsak mesec dopolnil in tako imenovanih superfoods, kot so goji jagode, noni sok, ribje olje, Spirulina, klorofila in sem se potrudil. In potem nekega dne, ko sem bil ob mojem deset različnih dodatkov, srkanje na moji kokosovo vodo in načrtuje svoj dnevni obrok, ne morem pomagati, ampak se sprašujem, Ali sem res potrebujejo, da se delaš vse to? Skupaj s čemer smešno drago in zamudno, je bilo kar me malo duševno. Jaz bi porabili ure obseden nad tem, kaj bi in ne bi jedli, izgubljamo pomembne ur na dan, v samo-sovraštva, ker sem caved v kadi jogurta na moje novo pridobljeno vegansko prehrano.

Odgovor, ki je prišel do mene je bila to: ljudje preživeli v redu tisoč let nazaj, ne da bi vse zdravstvene dolar izdelkov več milijard. Kot veliko drugih ljudi, sem postal zapeljati zdrava pamet več milijonov dolarjev podjetja kupiti v najnovejše trende hrane. In bodimo pošteni, so le trenutni trend.

Jaz vsekakor verjamem v dopolnilih in superfoods, kot so čas in prostor za njih vse, ampak da je realno in cenovno dostopne. Vprašajte se: Sem že dobili to hranilo iz skromnega brokoli in korenje, da sem jedel vsak drugi dan? In, če se po pregledu vaše prehrane, ste ugotovili, da so premalo vitaminov, nato pa z vsemi sredstvi, kupiti nekaj dodatkov! Bodite krvni test, da se zagotovi vse svoje vrednosti vitamina so normalni.

Iskanje svojo zdravilno prehrano je potovanje življenjska doba. Kot ste raziskati vse različne možnosti tam, ne poudarjajo o tem. Preprosto gre za vožnjo in se učijo, rastejo in se razvijajo. Nihče prehrana ali hrana načelo je skrivnost večne zdravje; res je drugačna za vsakogar. Ni ena dieta, ki se je boril z rakom; obstaja veliko diet, ki so se borili proti raku. In skupna vez, da imajo ti raku borijo diete je, da se marmelada polna polnovrednih živil. Cela živila pa kombinacija sveže sadje, zelenjavo, žita, oreški, mesa in mlečnih izdelkov.

Najboljša prehrana lahko greš na je tista, ki je polna polnovrednih živil in se držijo zelo preprosto načelo pravilo 80/20 . Jejte popolno 80 odstotkov, nato pa pustite, ostalih 20 odstotkov vaši krivi užitkov. To vam daje popolno ravnotežje harmonijo med svojo dušo in telo.

Ko gre za izbiro, kaj polnovrednih živil, ki jih želite jesti, ne dobijo obtičali v vseh novih hrane fenomenom. Drži se kaj počuti prav za vas. Ne pozabite, vsak je zgrajena drugačna, tako da ni prav ali narobe prehrana, samo poslušati svojega telesa, saj bo povedal, kaj bi morali jesti. Vse, kar je treba jedli v ravnotežju in ne norih obsesij. Sprosti se, prisluhnite svojemu telesu in pustite, da vas na lastno zdravilno potovanje. Če Obuzimati preveč o tem, kaj lahko in ne more jesti, postanejo ti mentalno izsušena in slabo počutje. Resnica je vaša prehrana mora biti nenehno razvija; bi morali biti učenje in poskušam nove stvari ves čas.

10 stvari, ki jih boste dobili na poti do optimalnega zdravja v ne-obsesivno način:

Naslednjič, ko se počutiš krivega, ker si niso to jedo, ali ste bili jeste, da se spomniš tega: podjetja so vedno cashing na potrebe in želje, da bi postala bolj zdravi družbe, s prodajo nove zdravstvene traparij, prehrane in dodatkov. Hladno Kruta resnica je, da vaše telo ve, kaj hoče, naučiti poslušati in krme, kar potrebuje.

In ko gre za zdravje pranje izdelkov, obdržati odprt um, vendar nikoli ne izgubi svoje perspektive. Izobraževati sebe, jesti tisto, kar verjameš, v poslušanje lastnega telesa, in najti svojo zdravilno prehrano. In kar je najpomembnejše, vaše telo je čudež v svojem lastnem imenu, se naučijo zaupati, čast in jo spoštovati.