Hogyan természetesen elhajt patkányok és egér otthonról

Ha botlás után a patkányok és egerek otthonában, tudod, lesz pánik üzemmódba. Ha látni őket, akkor ez a probléma, és ha nem, akkor ez egy nagyobb probléma – sosem lehet tudni, hol lehet bujkál a házban. Patkányok és egerek fertőzöttség teheti életét szerencsétlen. Továbbá, ezek a lények is kockázatát hordozzák a fertőző betegségek. Nem akarod, igaz? Szóval, ez a legjobb, ha valami hamarosan megszabadulni ezektől a kártevők. Számos módja van annak, hogy megszabaduljunk a kártevők otthonról, de van néhány hazai jogorvoslati is, hogy próbálja – egyszerű és hatékony.

Home Jogorvoslat megszabadulni a patkányok és egerek

A jelenléte a patkányok és egerek lehet érteni a különböző jelek. Ők gyakran elhagyják több ürüléket a házban. Ők is rágja el a dobozokon és a ruhák, vagy bármely ehető, ha nyitva maradt. Ezért nagyon fontos, hogy azonosítani ezeket a kártevőket és kiűzni őket. Olvasson tovább, hogy az alábbi néhány jogorvoslatok, hogy megtanuljuk, hogyan lehet megszabadulni az egerek természetes.

1. borsmenta olaj

A patkányokat nem szeretik a szaga borsmentaolaj. Találunk az illata borsmenta frissítő, de a patkányok nem – így használja borsmenta olaj vezetni őket, amikor nincs otthon. Helyezzük borsmenta olaj mártott vattával előtt néhány apró nyílást otthonában tartani patkányok sakkban.

2. alabásiromgipszet és kakaópor

Gipsz Párizs és kakaóport is működik, hogy megöli patkányok és egerek. Keverjünk össze 1 evőkanál kakaópor gipszből és megszórjuk körül a standard nyomvonal a patkányok és egerek. Például a kakaópor vonzza ezeket a kártevők, hajlamosak enni ezt a keveréket, és hamarosan úgy érzik, dehidratált és megfulladt. Menteni magukat, rohannak ki a lakások és meghal.

3. Hagyma

Forgalomba hagyma körül a kis lyukak és nyílások, miközben biztosítja, hogy ezek a hagymák helyébe minden második nap, lehet folyamatosan patkányokat távol otthonról. A szúrós szaga hagymát hamarosan vezetni őket.

4. Fokhagyma

A patkányok nem szeretik az erős szag, meg kell tenni a teljes ezzel a tulajdonság a patkányok vezetni őket. Keverés apróra vágott fokhagymát vízzel és megszórásának körül otthon, vagy akár elterjedésének gerezd fokhagyma játszana a rendszeres nyomvonal vezetheti el őket.

5. burgonya por

Használata instant burgonya por is működik vezetni patkányoknál és egereknél el. Ahogy megszórjuk ezt a port az otthoni, patkányok és egerek majd körbejárja, nyomában és táplálkozó ezen finom csemege. Mivel a por belép a teste, azok burgonyapehely majd megduzzadnak a bél és megölik őket végül.

6. A szegfűszeg

Wrap gerezd muszlin kendő, és helyezze közel a patkány lyukak. Az illata a szegfűszeg lesz elég ahhoz, hogy megszabaduljon tőlük otthonról nem sok erőfeszítést.

7. Ammónia Spray

Készítsünk egy könnyen használható ammónia spray. Spray ammónia kis pamut golyó, és tegyük őket közelében patkány lyukak, autóbeálló, és más sarkában a ház. Az ammónia szaga teszi őket érezni megfulladt, és hamarosan megszökött otthonról, hogy megmentsék életüket.

8. Hot paprika pehely

Csípős paprika pehely nem csak, hogy az emberek tüsszentés hanem tartsa a patkányok és egerek el. Megszórjuk erős paprika mentén ajtók és más sarkát a ház, hogy megszabaduljon a Vermins.

9. babérlevél

Az illat a babérlevél vonzzák patkányok és hajlamosak azt hinni, hogy azok az élelmiszer. Azonban, ha próbát táplálkozni, ők maguk fojtó, és végül elpusztulnak. Tehát, néhány helyen babérlevél körül a sarkokban a ház, és megöli ezeket a bosszantó rovarok.

10. Rés vezérlés

A patkányok viszonylag nagyobb méretűek, míg egerekben is elfér hasadékok olyan kicsi, mint egy hüvelyk széles. Ezért nagyon fontos, hogy keresse meg ezeket a kis nyílások, és zárjuk őket. Nem hagynak zegzugát lezáratlan. Azt, hogy minden hasadékok blokkolva van egy jó módja, hogy megakadályozzák invázió.

11. Rattraps

Egy ősrégi módszer, hogy megszabaduljunk a patkányok helyezi rattraps a házban. Állítsa be a nyomvonal őket tartja a csalit, és vezeti ezek a kártevők jobb az otthonon kívül. Patkány csapdák és egér csapdák elég hatékony módja annak, hogy teljesen megszabaduljon az ilyen kártevők.

12. Törölje a rendetlenség

Kártevők, rovarokat és baktériumokat hajlamosak kell előállítani, és vonzódnak területek por és piszok. A tároló területeken, valamint a sok poggyász / doboz összebújva fel együtt, egerek és patkányok vannak kötve settenkedik, és szaporodnak folyamatosan. Ezért, törölje a rendetlenséget. Tartsa házát szép, tiszta és rendezett, nem engedve teret bármilyen fertőzés.

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran tenyésztését a fertőzött területeken, patkányok és egerek általában továbbítja a szalmonella és az E. coli, ezért meg kell akció hamarosan, hogy megöli őket, vagy elűzni őket otthonról. Sokan különböző kérdése kártevők. Tehát megpróbáltuk, hogy válaszoljon néhány.

1. Vannak patkányok és egerek Megijedt a kutyák?

Természetesen. Patkányok és egerek félek a kutyák és macskák. A kedvtelésből tartott kutya tudta tartani a patkány-probléma sakkban. A kutyák vad és általában megijeszteni egerekben található. Azonban néhány kutyafajták, mint például az agár fajtájú kutyák vadász kutyák és ismert, hogy etetni a kis állatok, mint a patkányok és egerek. Azonban ezek a kártevők lehetnek mérgezőek és nyelési vagy lehetővé teszi a kisállat-dog ünnepe rájuk nem ajánlott.

2. Do Rats jön ki a fény vagy nem, hogy fénykerülő?

A patkányok nagyon szereti a sötét sarkokban, hasadékok és tároló területek, amelyek nem hívja fényt. Ezek zug és repedések otthonában, jár a kényelmes otthont ezek a kártevők, és átadja helyét egy nagy táptalaja. Ezért azt javasoljuk, hogy rendszeresen a por, a tiszta és vegye ki szemetet haza, hogy ne hagyja, hogy ezek a kártevők elrejt és tenyészteni.

Ezekkel hazai jogorvoslati végezhet kártevő a házban saját. Próbálja ki ezeket a trükköket, és nézni ezeket a kártevőket elszökött otthonában.