Hogyan támogatja valaki, akit szeretsz, aki a depresszió

A depresszió olyan mentális betegség, amely előírja, ellátás és kezelés. Ha szeretteit szenved ettől a mentális állapot, van néhány dolog, amit tehetünk, hogy segítsen nekik legyőzni ezt megpróbáltatás egy jobb út. Olvasd el ezt a bejegyzést, és megtanulják, hogyan kell segíteni valaki közel foglalkozik a depresszió.

Hogyan állapítható meg, ha egy személy szenved depresszióban?

Néha azok, akik depresszióban szenvednek, vagy az emberek közel ilyen ember nem veszi észre, hogy küzd a depresszióval. A legtöbb ember figyelmen kívül hagyja, vagy utasítsa el a depresszió gondolkodás, hogy legyen egy normális feltör a harag vagy szomorúság. Ez általában történik, mert van egy hatalmas társadalmi megbélyegzés azokra, akik a mentális zavarok. Azonban néhány a következő tünetek segíthet létrehozásában, ha valaki szenved ebben a betegségben:

  • Ha egy személy tapasztalatok ingerlékenység vagy hirtelen féieíemkitöréseket.
  • Ha egy személy tapasztalatok probléma, hogy a szokásos mindennapi döntések, koncentrálási nehézség, vagy arcok probléma gondolkodás.
  • Ha egy személy elnyeli a gondolat, öngyilkossági vagy végződő életét rendszeresen, mert a depresszió és az öngyilkossági gondolatok szorosan összefügg.
  • Ha valaki nem érzi motivált vagy feszültség tenni a napi házimunkát.
  • Ha egy személy tapasztalatok hirtelen súlygyarapodás vagy súlyvesztés miatt megváltozott étvágy.
  • Ha egy személy tapasztalatok bármilyen alvászavarok, például aluszékonyság vagy álmatlanság.
  • Ha egy személy tapasztalatok iránti érdeklődés elvesztése az élet, mint a szokásos házimunkát, a szexuális aktivitás, sport, stb
  • Ha egy személy szociális és foglalkozási működése lesz hatással.

Ha néhány vagy az összes ilyen tünetek figyelhetők meg hosszabb ideig, akkor lehet nevezni, mint a depresszió. Nagyon fontos, hogy azonnali pszichológiai figyelmet kért, mert a depresszió ritkán jobb lesz saját. Antidepresszív gyógyszert együtt kognitív terápia segíthet abban, hogy az a személy, jobban érzi magát.

Hatékony módja, hogy segítsen valaki jöjjön ki a depresszió

Eltekintve a szakmai segítséget, akik szoros kapcsolatban vannak a depressziós személy is tehet néhány lépést abban, hogy a személy jön ki belőle. Íme néhány hatékony módja, hogy segítsen valaki küzd a depresszió vagy intézkedéseket segítő valaki leküzdeni a depresszió:

1. Próbálja meg magad a helyüket

Ez nagyon egyszerű, hogy segítsen valaki, ha érti, hogy a fájdalom és a szenvedés. Tudni, hogy a helyzet részletes így empatikusak, és segít a személy foglalkozik vele.

2. Készüljön fel

Hogyan fogja segíteni valakinek, ha szokás elképzelése arról, amit a másik személy is foglalkozik. Sok online honlapok, könyvek és más eszközök, amelyek segítségével megismerhetik a depresszió. Lehet még találkozni egy pszichiáter és nevelés magad jobban.

3. Csak ott lenni Them

Néha csak hallgatta a gond, félelem vagy szorongás segíthet nekik jobban érzi magát. Lehet, hogy nem kell megoldást kínálni, csak kölcsön egy fül, és tudja, pontosan hogyan is érzi, és mi lehet zavarja őket annyira.

4. Tartsa a érzelmek megtekintése

Mivel közel valaki, aki foglalkozik a depresszió néha autópályadíjhoz te is. Kétségtelen, hogy a negatív érzések kaphat ragályos is. Kiköltözik a házból, kölcsönhatásba pozitív emberek, vagy lógni a barátaival, hogy a pozitivitás vissza a pályára.

5. nyugodjon

Ellen, akik folyamatosan küzdenek lehet egy nagyon nehéz helyzet kezelésére. Lehet érezni, csalódott, dühös, és tapasztalatokat is más, mint az érzelmek. Ez teljesen normális, hogy így van. Csatlakozzon egy támogató csoport, lógni a barátokkal, vagy egyéb dolgokat, amelyek boldoggá tesz.

6. Vegye fel a házimunkát

Csak az utat, ha valaki lázas nehéznek találja felkelni, és nem a napi házimunkát, egy személy foglalkozik depresszió vitorlázás ugyanazon a hajón. Fokozzák és segítik őket ügyelve a napi feladatokat. Úgy tűnhet, normális, de előfordulhat, hogy egy hatalmas zűrzavar lesz bennük.

7. ne vegye a dolgokat személyesen

A művelet közben a személy, akinél a depresszió, fontos megjegyezni, hogy ez nem rólad szól nekik. Ők harcolnak a belső démonok, és ha úgy viselkednek, vagy cselekszik egy bizonyos módon magával, ez mind azért, mert a betegség, és semmi mást.

8. feltétel nélküli szeretet és támogatás

Nincs semmi az életben, hogy nem lehet jobban szeretettel és gondossággal. Ha valaki, aki közel áll szemben ez komoly egészségügyi probléma, hitelezési nekik a feltétel nélküli szeretet és támogatás segít nekik jön ki hamarosan. Mivel ott őket a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy segítsen.

9. Az ajánlat Hope

Fontos, hogy emlékeztesse őket a pozitív dolog az életükben rendszeresen, függetlenül attól, hogy azok a gyermekek, a szenvedély, az életben, vagy bármit, ami segíthet nekik tartani fog. Nagyon fontos, hogy az ilyen emberek, megtalálod a reményt, mert ez lehet az egyik dolog, amit lehet támaszkodva a leginkább.

10. segítsen nekik a terápia és gyógyszerek

Az összes fenti módon fog működni, ha ők veszik a gyógyszert, és a terápiás ülések vallásilag. Ügyeljen arra, hogy ülés nem történik meg, és a gyógyszereket vett időt is.

Mikor kell hívjon sürgős segítség

Ha egy személy szenved depresszióban jelentkeznek öngyilkossági gondolatok túl gyakran, vagy megpróbál megsérteni magát, azt javasoljuk, hogy sürgős segítséget kell kérni. Az ilyen esetek általában akkor jelentkeznek, amikor az érintett személy elveszíti remélem, hogy élni és úgy gondolja, a halál csökkenti mind a szenvedését. Ha valaki a családban befolyásolja a depresszió, kövesse ezeket a javaslatokat, és segít neki, hogy jobb.