Hogyan lehet nyugodt az elméd stressz és a szorongás

Mivel az életünket, hogy elfoglaltabb és termelékenyebb, a test és az elme kezd tapasztalni stressz. Stressz felületek formájában betegségek, betegség, egészségtelen táplálkozás, és még sok más. Tény, hogy mindannyian tudjuk, hogy a stressz rossz nekünk, de a legtöbben nem csinál semmit. De ma, jól végig egy sor tippeket és trükköket, hogy nyugodt az elméd szorongás.

10 Ways to Make Your Mind nyugodt és békés

Íme 10 módon lehet a vonat magad, hogy nyugodt az elméd a stressz és a szorongás. Mindegy, hogy van egy pánikroham, vagy szükség van egy egyszerű pick-me-up rutin a nagy forgalmú órákat a nap, ezek segítenek.

1. nem csinál semmit

Nem csinál semmit alapvetően meditál. Indítsa el a kis blokkolásával fel, mindössze 5 perc naponta meditál, vagy egyszerűen nem csinál semmit. megéri. Ha nem tudja, hogyan kell csinálni semmit, itt van egy gyakorlat – kimegy egy félreeső helyen, és nézni, ahogy az emberek mozognak anélkül, hogy beszélne velük. Vannak is éberséget apps ott a Google Play Store, amely biztosítanak vezetett meditáció ülés. Nézd meg őket, ha azt szeretné, extra segítséget.

2. Gyakorlat hála

Eltolása az energiákat pozitív irányba indul hála. Készíts egy listát az öt jó dolog történt veled a végén minden nap, vagy lefekvés előtt. Tükrözze az adott és élvezze az érzést tapasztal. Mosolyogj a tükör előtt ébredés után és lefekvés is. A törvény a mosolygó megerősíti, hogy hogyan érzi magát magáról, és a nap.

3. Győződjön pozitivitás egy szokás

Csakúgy, mint a negatív viselkedést meghatározott negatív rutinok, akkor a gyakorlatban nyugtató fejedben létrehozásával pozitív rutinok. Blokkolja ki időben szórakozást és kikapcsolódást biztosít a rutin, hogy a legtöbbet hozza ki ezt. Nem akarom, hogy csak dolgozni, a munka és a munka. Legyen ideje, hogy menjen vásárolni, lógni a barátokkal, dolgozzon, meditálni, és nem a dolgokat, tetszik. És, hogy ez egy megszokott, mert ez az, amit regenerálja Önnek.

4. Gyakorlat Mindennapi

Testmozgás minden nap segít elengedni ezeket az endorfinok, vagy úgy érzi, jó hormonok. Attól lesz érzel él, és kapsz energiát. Plusz, amellett, hogy hasznot az elme, a testmozgás tart nagy alakja is. Mindössze 10 perc nagy intenzitású intervallum edzés (HIIT) vagy a szív egy nap egy jó kezdet aratás járnak. Ha nem érzed intenzív gyakorlatokat, akkor próbálja feliratkozik Qi Gong és jógaórákon. Ezek jellemzője mozgó meditációk, és nagyon terápiás saját módon is.

5. Ne szedje a gondolatait Személyesen

A gondolatok, mint a felhők felett lebeg, hogy az elméd. Akkor vigye személyesen, vagy nem kívánja. Ha úgy érzi, túl zaklatott, akkor jelölésére gondolatok érzel érzelem. Például egyes címkék lenne ítélve, aggasztó, illetve kritizálja. Címke, és hagyjuk őket, hogy. Ez segít abban, hogy nem kap szívja be a tartalmát a gondolatokat, és lehetővé teszi számukra, hogy egyszerűen át.

6. egészségesen étkezni

Mit eszik befolyásolja, hogyan érzi magát. Ha eszik szemetet, és a feldolgozott élelmiszerek, Fogsz hányingere előbb vagy utóbb. A legjobb módja annak, hogy orvosolja, hogy a friss gyümölcsök és zöldségek. Ide szerves fűvel táplált húsok és sovány húsokat és ne felejtsük el, hogy a halhús omega-3 zsírsavak.

7. Draw és Doodle

Vannak különböző éberség vagy művészeti terápiás gyakorlatok odakinn nyugtató az elme. Az egyik ilyen gyakorlat rajz zectangles. Még mintákat, mint Mandala segít. Bármi is van, próbáld rajz és firka. És akkor nem kell, hogy a legjobb művész sem. Csak felhívni, hogy olvad a stressz el a papírt. Ki tudja? Ahogy javíthatja képességeit, lehet, hogy valami, hogy várom – mint mutatja ki a szakember a barátok és a család.

8. Kezdje naplózás

Journal a gondolatok és érzelmek papírra. Még ha volt egy unalmas nap, és semmi érdekes, írd le. Az egyszerű cselekmény leírom majd terápiás hatása van a fejedben, kiváltva a relaxációs válasz a szervezetben, és nyugtató.

9. sétálni

Semmi sem fogható a természet, amikor nyújtjuk a napi pihenést. Menj sétálni, élvezni a friss levegő és a napsütés, és egyszerűen elengedte. Ügyeljen arra, hogy a környezetet és jegyezd meg a látványait megfigyelni. Youd kivédeni mennyire veszi a dolgokat le a fejében, és nem kerül semmibe egyáltalán.

10. új barátokat

Negatív emberek akkor azt jelenti, hogy Ön nagyobb valószínűséggel, hogy vegye fel az érzelmeiket, és úgy érzi, a blues. Távolság magát a mérgező az emberek, és próbálja, hogy új barátokat. Ismerje fel az emberek, akik pozitív és kész szembenézni a világ minden nap egy mosollyal. Ezek a típusok felemelje te, nyugodt az elméd, és kellemes kószál. Azt lehet mondani, csak egy dolog itt- működik, akkor új barátokat, akik egy életre, és a gond elolvad.

Ez nem kerül pénzbe, vagy bármi pazar, hogy nyugodt az elméd egy pillanat alatt. Minden úgy van csak 5-10 percig tart egy nap, és ha folyamatosan rajta, akkor észrevehetjük, a pozitív hatások hógolyó és legyen valami nagy. Tény, hogy a szellem és a lélek is köszönöm azt. Kezdetnek, próbálja ki tippeket és trükköket felett, hogy ez egy vagy két hét, és nézni, ahogy az elméd rewires vagy változások a jobb. A szorongás olvad el lesz egy hatalmas bónusz oldalán.