Hogyan lehet fogyni csak gyalog mindennapi

Akkor fogyni csak gyalog. Fantasztikusan hangzik, de lehetetlen? Nos, ez nagyon lehetséges, ha csak szem előtt tartani ezt lépésről-lépésre útmutató gyalogos fogyás. Elfoglalt anyukák és edzést gyakran nem jár együtt. Ha képesek szorítani edzés időt a menetrend – gratula. De ha nem, nézd meg ezt a walking edzés terv, amely segít elindítani 2016 bumm. Mindössze annyit kell tennie, hogy tartsa meg, vallásilag és nem veszít szív félúton. Mire vársz? Lehetővé teszi, hogy megtanulják, hogyan kell járni ki a tömeg.

Fontos Tippek, hogyan kell lefogyni Walking

Vajon lehet fogyni gyalog? Természetesen lehet. Ez az egyik legegyszerűbb cardio gyakorlatokat. Azonban, ha hamarosan elindulnak a fogyás, itt van néhány fontos dolgot kell szem előtt tartani, mert a ténylegesen dolgoznak.

1. felmelegedni, mielőtt el járni

Kezdje a napi séta a bemelegítés 5 és 10 perc alatt. Ez lehetővé teszi az izmokat tudják, hogy kell használni a zsír tartalékok és energiát biztosítanak a közelgő séta. Több zsírt égetett, még nagyobb hatalma van.

2. Sétáljon szándékkal Pace

Séta a fitness és fogyás eltér, mondjuk, séta a boltba. Az egyik legfontosabb tényező az a tempó, amit járni. Ha nehezen lélegzik (és hallhatóan), de nem lihegett, ez azt jelzi, hogy ha sétál jó ütemben. Séta olyan ütemben, amely gyakorolja a szívet, valamint az izmok. Ne feledje: fürge, a végtag mozgását, anélkül, dúlt-fúlt.

3. Séta 30 percig naponta

Mennyi séta szükséges a fogyás? Számottevő. Nincs menekülés ezt. Ha azt szeretnénk, hogy lefogy csak elsétál a mindennapi, meg kell, hogy tartsa meg, és biztosítja, hogy gyalog 30 perc alatt minden nap. Azt is, hogy két kis séta 15 percig, reggel és este.

4. hidrát előtt és után Walking

Nem csak ez a fontos, hogy kivédjék a kiszáradás és a fáradtság, hanem valami, ami segít növelni az áramlás az antioxidánsok a szervezetben. Ez növeli a fogyás még.

5. Ne vigyük túlzásba túl gyorsan

Miért fontos ez a fogyás? nem annál intenzívebb a jobb? Nem, nem, hacsak nem akarja, hogy megszünteti a gyalogos edzés miatt fájdalmat és sérülést okozhat. Meg kell fokozatosan felépíteni a sebességét és időtartamát a mérsékelt-erős.

6. Milyen gyorsan tud lefogyni Walking?

Elég gyors. Tempós séta hatékonyabb a fogyás, mint gondolná. A szakértők úgy vélik, hogy a rendszeres, tempós séta 30 perc segítségével elveszíti Akár 200 kalóriát egy héten. Szorozva 7 nap, ez az összeg 1,6 font vagy egy kilogramm négy hét alatt.

7. Mit tud kap a Walking?

Míg a fogyás valószínűleg a legnagyobb előnye, vannak más nagy előnye séta napi 30 perc is. Séta a mindennapi segít szabályozni a cukorbetegség, a mentális egészség, a koleszterinszintet, és még a rák. Az izmok és ízületi itt remek alakja és úgy érzi, frissebb is.

Szóval így tempós séta segít a fogyásban. Gyere hölgyek, lehetővé teszi, séta utunkat a fitness. Előfordult elindult még?