Hogyan kell inni a zöld tea fogyás

Ha tetszik teát, és tetszik az egészséges italokkal, már csatlakozott a soraiban a másik 158 millió ember, aki élvezi egy csésze az adott napon. Becslések szerint az elmúlt évben több mint 80 milliárd adag teát fogyasztottak a tea szerelmeseinek szerte a világon. Ez a fordított mintegy 3,60 milliárd liter.

Bár a fekete tea a legnépszerűbb (a számlák mintegy 84 százaléka az összes tea fogyasztása), zöld tea tűnik, hogy egyre sokkal nagyobb térfogatú, mint a fekete. Feltételezésünk az, hogy azért van, mert a zöld tea lehetséges szerepe a fogyás. Úgy döntöttünk, hogy egy közelebbi pillantást, hogyan lehet inni a zöld tea fogyás.

Hogyan lehet inni a zöld tea fogyás

Az alábbiakban néhány tipp követnie kell inni a zöld tea fogyás:

A zöld tea segít a fogyásban

Számos tanulmány azt javasolta, hogy a flavonoidok és a koffein, zöld tea segíthet emelheti anyagcserét, növeli a zsír oxidációját és még javítani az inzulin aktivitását. Egy tanulmány kimutatta, hogy azok, akik fogyasztanak zöld tea és a koffein elveszett átlagosan 2,9 font egy 12 hetes időszak alatt, amíg kitart a rendszeres táplálkozás. Egy másik tanulmány szerint a megnövekedett kalória kimenet egyenként mintegy 100 kalóriát egy 24 órás időszakban.

Nem kell, hogy igyunk sok zöld tea segít a fogyásban

Míg a fogyás előnyöket függ a különböző dinamika, úgy találták, iszik, mindössze 2,5 csésze zöld tea naponta.

Néhány zöld tea fajták jobbak a fogyás, mint mások

Ha minden a, hogy a zöld és a súlycsökkentő küldetés, akkor érdemes választani Matcha zöld tea (a leggazdagabb zöld tea tápanyagforrás és antioxidánsok). Dietetikus Isabel K Smith elmagyarázza, hogy miért: „A teljes levél talaj és annak részeként fogyasztják őket az ital, ellentétben a többi (a legtöbb) típusú zöld tea, ahol a levelek átitatott, majd a teát fogyasztunk.”

Van egy jó és rossz módon, hogy sört zöld tea

Amikor sör zöld tea, egy kis extra ellátást, forrásban lévő vízben, az rossz a drága katekin (tea egészséges vegyszereket). Ne vigye el a víz forrni, de hagyjuk pihenni körülbelül tíz percig. Ezután öntsük a vizet a teát és sört körülbelül egy percig tálalás előtt. Természetesen a főzés ideje lehet rövidebb vagy hosszabb, attól függően, hogy az ízlése.

A zöld tea számos egészségügyi előny

„Ez számos olyan tápanyagot tartalmaz, többek között az antioxidánsok és rákellenes és az agy egészséges vegyületek” Smith emlékeztet bennünket. Egy dolog biztos: függetlenül attól, hogy nem lesz istállót fontot, zöld tea, ital egyébként. „Minden teák tartalmaznak sok egészséges tápanyagokat, ez az egyik egészségesebb választás egy ital!” Smith azt mondja. De, csak legyen óvatos, ne halmozzuk a mézet vagy cukrot!