Hogyan kell akadályozni a hideg és az influenza természetesen

Influenza szezon jól halad, és rengeteg kérdés, hogyan lehet elkerülni az influenza, és marad is ezen a télen. Ez egy fontos kérdés, mint hogy beteg is hangsúlyozni az immunrendszert, növeli a kockázatát, hogy a fellángolás egy autoimmun állapot, pajzsmirigy diszfunkció, vagy más krónikus betegség. Kezd megfázás vagy influenza is gyakran vezet antibiotikumot szed, amelyek rendszerint szükségtelen (mert a hideg és az influenza egyaránt vírusok által okozott), és károsíthatja a bélben. Biztosítása egy erős alapot az egészségügyi és a következő egyszerű legjobb gyakorlatokat fog menni hosszú utat -kal csökken a kockázata, hogy az influenza. Íme tíz tipp egészséges marad ez az influenza szezon.

Gyakran mosson kezet, és alaposan

Ez a szám az egyik módja, hogy megakadályozzák az influenza és más légúti fertőzések. Meg kell súrolja a kezét alaposan szappannal és vízzel legalább 20 másodpercig, hogy elpusztítják a vírusokat. Húsz másodperccel körülbelül meddig tart énekelni az ABC egy alkalommal át. Ne érintse a szemét, orrát vagy száját anélkül, hogy először kézmosás.

Heal Your Gut

A bélben az átjáró az egészségre, 80% -a az immunrendszer található a belekben. Győződjön meg arról, hogy a belekben van tip-top formában, és hogy egy magas színvonalú, több törzs probiotikus legalább 25 milliárd darabot. Ez fogja tartani a szintet a jó, hogy a bélbaktériumok, hogy segítsen harcolni a fertőzések.

Csökkenti az alkohol és a cukor fogyasztás

Még a mérsékelt alkoholfogyasztás gátolja a központi idegrendszer, ezért az immunrendszert. Fogyaszt túl sok cukor elnyomja az immunrendszert, és megnehezítik a harcot a szervezetben ki fertőzések, mint az influenza. Azt is hagyja megnyitja a bél fertőzések, így például Candida SIBO, amelyek elnyomják az immunrendszert, ami lyukas bél.

A rengeteg üdülési kezeli ki ebben az évszakban, a cukor utáni sóvárgás lehet egy igazi medve. Ezért szeretem a Blood Sugar támogatás kiegészítése. Ez a keverék a gyógynövények és vitaminok, amelyek segítenek az egészséges glükóz metabolizmusát, hogy leküzdésében édesség utáni vágyat könnyebb.

Csökkenteni a stressz

A stressz ismert, hogy elnyomják az immunrendszert. Tekintsük a meditáció, jóga, vagy az akupunktúra.

Get 7-9 óra alvás minden éjjel

A tested támaszkodik alvás, hogy meggyógyul a napi mérgek. A krónikus alváshiány jelentősen csökkenti az immunrendszer működését.

Vegyünk egy immunerősítő

Adjon az immunrendszert hozzáadott lökést egy kiegészítő, amely immunglobulinok és a fehérje, mint például az immunrendszer boost port. Ez a kiegészítés egy tisztított formája kolosztrum, amely az első tejet a szülés után tervezték, hogy támogassa az immunrendszert. Az immunglobulinok kolosztrum fokozni fogja az IgA antitestek, amelyek a szervezet első védelmi vonalat. Ezek az IgA antitestek termelődnek az immunsejtek a bélben, és ki lehet kapcsolni, és még a káros kórokozók és toxinok, például, hogy jön a szezonális betegség és bakteriális egyensúlyhiány. Ez azt jelenti, immun boost fogja erősíteni, és nem növeli az immunrendszert, ami kulcsfontosságú, hogy bárki az autoimmunitás.

Azt javasoljuk ezt a kiegészítést, hogy valaki keres, hogy megelőző intézkedéseket az egészségre, és ne szezonális betegségek. Úgy származik tejtermékek, azonban mentes kazein (a fehérje tejelő, hogy a legtöbb ember érzékeny), és tartalmaz olyan minimális tejtermékek, hogy ez nem okoz reakciót az átlagember.

Kiegészítés glutation, kurkuma és C-vitamin

Az antioxidánsok olyan nagyon fontos a immunrendszer működését. A glutation a legfőbb antioxidáns a szervezetben, felelős fokozza az immunrendszert, és segít a máj méregtelenítését. A kurkumin a narancssárga pigment és a kurkuma egy erős antioxidáns, amely javítja az ízületek egészségét és kardiovaszkuláris funkciót. A C-vitamin hatékony antioxidáns védelmet biztosít, és támogatja az optimális immunrendszer működését

Optimalizálja a D-vitamin

A D-vitamin egy erőteljes immunrendszermodulátorral, ami azt jelenti elleni küzdelemben kulcsfontosságú a fertőzések és szabályozó autoimmunitás. Optimális szint tartomány 50-70 ng / ml, ezért azt javasoljuk, hogy 5000 NE minőségi D-vitamin kiegészítő, naponta dolgozik egy orvos rendszeresen ellenőrzi a szintet. Azt is biztos akar lenni abban, hogy a D-vitamin kiegészítő párosítva K-vitamin annak érdekében, hogy biztonságosan felszívódik, és nem vezet artéria meszesedést.

Vegyünk egy cink kiegészítés

A cink másik erőteljes antioxidáns, amely döntő szerepet játszik az immunrendszer egészségét. Belül az immunrendszert, cink szükséges a gén szabályozása és működését a neutrofilek, a természetes killer-sejtek, és a limfociták, amelyek minden típusú fehérvérsejtek.

Get Rengeteg Gyakorlatok

Gyakorlat fokozhatja az immunrendszert azáltal, hogy növeli a vérkeringést és enyhíti a stresszt. Fokozott keringési lehetővé antitestek utazni az egész véráramba gyorsabb, megkönnyítve az immunrendszert, hogy harcolni ki a betegség. Gyakorlat is fokozza az immunrendszert, mivel enyhíti a stresszt és lassítja a kibocsátás a stressz hormonok a szervezetben.