Hogyan felmelegedni edzés előtt könnyen

Amíg izgatott a fitness kihívás és már kezd a hangulat az edzés, ne felejtsük el, egy jó bemelegítés rutin. Ez segít nyúlik, hogy sokkal tovább edzés közben. Búvárkodás egyenesen szigorú rutin sérülést okozhat. Különösen fontos a bemelegítés gyakorlatok komoly üzlet. Egy erő edzés, akkor biztosítani kell, hogy az izmok lazák ahhoz, hogy kezelni a szigor. Próbálja ki ezeket a nagyszerű bemelegítő gyakorlatokat, mielőtt elkezdi a nap fitness menetrend teljes gázt.

Hogyan könnyedén Warm Up előtt edzés

1. Dinamikus mozog

Az edzés előtti rutin dinamikusnak kell lennie, és hatékony. Egy jó bemelegítés ülés, próbálja egyszerű test felmelegedjen gyakorlatok, mint az előre kitörés, kéz séta, kar körök vagy akár egy oldalsó zömök. Akkor is próbálja 3 sorozat 15-yardos lineáris ugrik. Egy kis nyújtás általában működik a trükk.

2. ugrás körül

Fitness szakértők azt javasolják, 5 perc ugráló kötél kissé élénk tempóban, hogy felmelegedjen az ízületek. nem érzik annak szükségességét, hogy túlzásba vinni. Visszatartó fontos. Ha késésben dobni a kislány iskolába, egy ugrókötél munkamenet segít, hogy a pulzusszám és a testhőmérséklet egy lökést. Ha 5 percig még mindig túl sok neked, kezdje 3 perc, majd folytassa felfelé. Hogyan felmelegedni edzés előtt? Nem olyan nehéz, amit látsz.

3. Fokozza a tempó

A edzés előtti tánc ülésén néhány bemelegítő dallamokat is segíthetek. Egy ilyen tánc rutin segít beállítani a lépést egy nagy edzés után a bemelegítés. Akkor mindig támaszkodhat a régi slágerek a 1990-es, vagy választhatják a néhány újabb RandB és hip-hop dallamok, hogy nagy szükség lendületet. Ez az egyik a sok alap bemelegítés gyakorlatokat akkor feltétlenül ad egy lövés. Is részt vesznek a kicsik a tánc.

4. Jumping jack

Jumping jack segíteni dolgozni a lábak, a szív és a mag egyszerre. Ugrás álló helyzetben vannak a karok és a lábak kifelé mutassanak. Ez segít lazítani téged egy edzés ülésén, és segít izzad egy kicsit munka nélkül, hogy a csont. elengedhetetlen mentse el energiát az intenzív edzés, amely a következőképpen következő. Ez az egyik legjobb bemelegítő gyakorlatok has, láb és a szív.

Jó bemelegítés gyakorlatokat edzés előtt is segít abban, hogy a groove gyorsabb. Azt is ad a szervezet az időt, hogy alkalmazkodni tudjanak a megterhelés később. Akkor is, ha késésben vagy nem a hangulat, hogy ideje egy kis bemelegítés. Hogy meg fog tenni az izmokat egy csomó jó. Rá fogsz jönni, hogy fontos a bemelegítés gyakorlatot, ha úgy találja, a napi cél sokkal megvalósítható.