Hogyan előzzük meg a testszag hatékonyan

Izzadás egy természetes mechanizmusát a szervezetben, hogy nem lehet elkerülni. De ha izzadás hoz magával a rossz szagot, ez határozottan aggodalomra ad okot. Vannak különböző okai a rossz testszagot a nők és a férfiak. Kísérni őket, és megtanulják, hogyan kell megszüntetni a problémát. Észrevetted emberek távol tartják magukat tőled minden különösebb ok nélkül egyáltalán? Tudna van testszag probléma? Ha igen, akkor nincs szükség bosszankodni rajta. Van néhány egyszerű módja, hogy kezeljék a testszagot, és megakadályozzák őket.

Hogyan csökkentse a testszag nélkül nagy felhajtás

1. Győződjön Változások a diéta

Tudtad, hogy mit eszik, hogyan befolyásolja érzel? Igen, jól hallották. Mivel izzadás a test utat pirul ki méreg, megváltoztatva a diéta valóban segít abban, hogy megszabaduljon a testszagot. A curry és fűszeres étel, amit felfalják lehet oka a testszagot. Csökkentve a bevitt hagymát és a fokhagymát is csökkentheti a testszagot.

2. Mondja Igen bő ruházat és természetes rostok

Ha szenved testszag, ez egy jó ötlet, hogy az árok ruhák, műszálból, és válasszák készült ruhák pamut, len és selyem helyett. Meg fog lepődni, hogy a kevésbé izzad benne. Azt is szeretnénk menni bő ruhákat, ahogy levegőt enged, és tartsa a testet szellőztetni.

3. Pat Yourself Dry

Ha nem törülközőt magad rendesen, a maradék nedvesség válhat táptalaja a baktériumoknak. Ez egy másik oka a rossz testszagot a nők és a férfiak. Használjon nedvszívó törülközőt, és törölje le a nedvességet a test, főleg a karok és a privát részeit.

4. Menj az izzadásgátló Way

ne keverjük össze a dezodorok és izzadásgátlók. Dezodorok illatos, de nem csökkentik a verejtékezés. Másrészt, a legtöbb izzadásgátlók illatos és tartalmaznak alumínium-klorid, amely segít megelőzni a túlzott izzadás. Spray vagy dörzsölje naponta kétszer, hogy segítsen csökkenteni a női szag probléma.

5. borotválja meg Hónalj

Ha azt hitted, hogy meg kell, hogy megszabaduljon a hónaljszőrzetet csak azért, mert azt szeretnénk, hogy viseljen ujjatlan ruhát, gondold át újra. Izzadság becsípődés haj és növelheti a baktériumok növekedését, ami a testszag a nők és a férfiak. Rendszeres gyantázás vagy borotválás segíthet csökkenteni a kockázatot a fejlődő testszagot.

Természetes Jogorvoslat testszag

Alkalmazza ecet a hónalj, amikor izzad túl sok vagy szippantás a kezdetektől a testszagot. Ugorj be a zuhany naponta kétszer. Dörzsölés természetes illóolajok és a lé a citrusfélék mint a citrom egy másik módja, hogy megakadályozzák a testszagot. Egyszerűen dörzsölje egy szelet citrommal a hónalj; akkor végül világosítani a bőrt is.

A tudás hatalom, és ugyanez igaz, amikor a testszagot. Miután Ön fegyveres testszag tények Te egy lépéssel közelebb foglalkozik ezzel a problémával. Megosztani a tippeket megtanultuk barátaival és szeretteivel, akik esetleg szembe ugyanezzel a problémával. Elbúcsúztatják a testszag és köszönjön a frissebb, annál megbízhatóbbak.