Hogyan ellenőrzik a harag, és magad nyugodt

Vannak olyan sok dolog, amelyek hatására a düh és mindannyian idegesek, és dühös felett különböző dolog. A harag egy normális érzés és ez rendben van, hogy kifejezzék azt, ha egy darabig. De ha már megfigyelhető, hogy egyre több mérges jelentéktelen dolgokra, vagy minden ok nélkül, akkor segítségre van szüksége. Fontos, hogy ellenőrizzék a érzelmek előtt nyilvánul be néhány betegségével.

Miért kellene Control Anger

Ahol néhány ember nem mutatnak a düh mások válhat rendkívül erőszakos és mutassa intenzív érzelmeket. Nem számít azonban, hogyan reagál, fontos, hogy megszabaduljon ez az érzés, mert a következő okok miatt:

  • Kezd mérges rendszeresen hozhat áldozatot az egészségre és azt is egészségügyi problémákhoz vezethet. Előfordulhat, emésztési probléma, álmatlanság, fejfájás, depresszió, és más hasonló problémák.
  • Legyőzése harag fontos, mivel ez tönkreteheti vagy törzs a kapcsolatokat. Anger teheti meg ezt irracionális dolgokat, mondjuk bántó szavakat, vagy nem más, mint a dolgok, amelyek befolyásolják a kapcsolatot a többi ember. Amikor az emberek dühösek, mondhatnánk, hogy bizonyos dolgok, hogy valaki megzavarhatják őket, és ez befolyásolhatja a kapcsolatukat. Ezért fontos, hogy ellenőrizzék a düh és kétszer is meggondolják, mielőtt beszél, ha ideges vagy mérges.
  • Anger teheti elveszíti a fókuszt, ami hátrányosan befolyásolhatja a munkát.
  • Az öregedés természetes folyamat, de hogy dühös a legtöbb időt vehet el évig az arcát, és úgy nézel ki, mint az idősebb korban. Boldog és vidám megjelenést teszi a személy néz fiatalabb és egy ránc az arcon teszi nézel több mint az életkor.
  • Anger vehet károkat okoz a kép is. Ha nem elengedni a szokás, akkor lehet címkézni dühös madarak által a kollégák, barátok, vagy akár a családtagok.

Anger lehet fiziológiai, érzelmi, szociális és fizikai hatásai rád. Ezért fontos, hogy megszelídíteni az indulat, a megfelelő időben. A következő részben fogjuk tárgyalni néhány hatékony tipp, hogy hogyan kell kezelni ezt az érzelem a lehető legjobb módon.

Tippek, hogy ellenőrizzék a Anger

Az alábbiakban néhány hatékony dühkezelés tipp, hogy próbálja meg, ha mérges felett triviális kérdéseket.

1. Mutassa meg Anger

Ha van valami, ami így haragszol, akkor ki kell fejeznie, mert a palackozás fel érzéseit egészségkárosító hatású lehet. Nagyon rendes, hogy ideges vagy mérges valami miatt, de ami még fontosabb, hogy channelize ezeket az érzelmeket pozitív módon. Ez segíthet jobban érzi magát, és nem másokat hibáztatnak az érzéseidet.

2. izzad ki

Az egyik legjobb módja, hogy ellenőrizzék a harag dolgozunk ki. Elkényezteti néhány fizikai aktivitás az egyik leghatékonyabb módja, hogy szellőző ki negatív érzelmek a rendszer. Amikor idegesek, valamin, próbálja nyújtó gyakorlatokat, tornázni, vagy futni.

3. Szerintem mielőtt beszélsz

Bántó szavakat is többet árt, hogy egy személy, mint bármilyen fizikai kárt. Ezért nem számít, mennyire őrült vagy dühös vagy, győződjön meg róla, összeszedjük a gondolatainkat, és úgy gondolja, mielőtt teljes valami rossz. Ez segíthet irányítani a düh, és ne veszítse el azt a valakit.

4. szám 10-ig

Ha valami vagy valaki bosszant, nem kétséges, akkor mérges lesz. Bu ezt kitörő harag tart általában legfeljebb két másodpercig csak. Ha nem szeretné megjeleníteni a düh, gróf évig 10. valójában félretenni düh és segítségével gondolja józanul és racionálisan dolgokat. Ez egy nagyszerű módja nem a dolgok a pillanat hevében. Meg lehet tanítani ezt a szokást, hogy a gyerekek is, hogy segítsen nekik ellenőrizzék a haragjukat.

5. Lélegezz

Ha mérges a szívverését növekszik. Azonban, ha te irányítod a légzés vagy kap vissza a normális szintre, akkor képes lesz kezelni a harag is. Mély légzőgyakorlatok nagy megnyugodjon, mert segít abban, hogy a légzés vissza a normális szintre. Összpontosítva légzés is segít csatornákra az energia, ami segít ellazulni.

6. egyedül maradni egy kicsit

Néha az élet lesz olyan stresszes, hogy a frusztráció alakul harag. Azonban, ha veszel ki néhány csendes pillanatokban, hogy a saját, vagy pihenni, ez segíthet sokat az irányító a harag kérdéseket és a stressz. Vegyünk ki egy kis időt, gondoljon, amit meg kell csinálni, akkor tervezni ki megfelelően. Itt egy kis szünetet jelent, hogy egy ideig le a helyzetet, és úgy gondolja, hogy mit tehet róla. Elindult a forgatókönyv és a gondolkodás vagy rágódott ez segít visszanyerni a perspektíva és foglalkozik azzal, ami lehet elhelyezés akkor ki korábban.

7. megoldást találni

A legtöbb alkalommal a harag vezethet ínség valószínű megoldás. Ezért a legjobb módja annak, hogy elengedni ki ez az érzés létrehozásával lehetséges megoldásokat a problémákra, amelyek felbukkannak a harag az első helyen. Ha egy rendetlen szobában, mi okozza, hogy megbolondul, tiszta a szoba, vagy kérjen meg valakit, hogy ez az Ön számára.

8. elengedte a Grudge

Ha valaki megbánt, vagy rosszat tett veled, nem kétséges, mérges lesz. Esélye van, hogy szokás még beszélni az adott személynek. De ha úgy gondolja, józanul, akkor rájönnek, hogy nem beszélnék esetleg nem teszi boldoggá. Lesz ideges. Tehát elengedni ki az ellenszenv, vagy bármilyen rossz érzéseit, mert ezeket az érzéseket ne okozzunk kárt a személy haragszol inkább érintő te. Ezért a legjobb dolog, megbocsátani és elfelejteni.

9. Ne hibáztasd társai

Szinte mindannyian hajlamosak kritizálni, vagy másokat hibáztat a saját hibáit, és irányítsa a harag feléjük. Ez azonban nem oldja meg a problémát, inkább súlyosbítja azt. Tehát, megtanulják elfogadni a hátránnyal vagy hibákat. Ne légy mérges vagy ordibál mások a saját hibáit. Legyen saját egy ideje, és keresni a megoldásokat.

10. Try relaxációs módszerekkel

Mindenki érzi, nyugodt vagy relaxált bizonyos tevékenységeknél. Tudja meg, mi teszi boldoggá, és amikor a harag sztrájk van, próbálja befektetni időt csinál a kedvenc tevékenysége.

11. Talk About Your Anger

ez rendben van, ha mérges. Nem kell, hogy bűntudatod miatta. Ez egy normális emberi érzés, hogy néha elszabadulnak. Annak érdekében, hogy ellenőrizzék a érzelmek, fontos, hogy elfogadja azt az első. Fogadd el a harag, és ahelyett, hogy valaki kiabál, csendben egy pillanatra, és ossza meg érzéseit szeretteivel.

12. Sleep

Aludjon egész éjjel és pihenés a nap folyamán, ha lehetséges. Néha az alváshiány és a többi teheti érzelmek kiborul, ami szintén vezethet harag kérdéseket. Az elegendő alvás az egyik ideális lehet kezelni a harag a terhesség alatt.