Hoe zich te ontdoen van depressie eenvoudig en effectief

Depressie is een van de meest over het hoofd gezien problemen, omdat de tekenen zijn minder voor de hand liggende vergelijking met de meeste andere psychische aandoeningen. Er zijn ongeveer 300 miljoen mensen in de wereld lijden aan depressie en de meeste van hen zijn niet eens van bewust, zichzelf. Enkele van de voorkomende symptomen zijn aanhoudende gevoelens van verdriet, moeite met concentreren, verminderde energie, en het gebrek aan enthousiasme in het algemeen. Als u deze symptomen en verdachte depressie, hier is hoe je een depressie kan natuurlijk genezen te zien of het je gemoedstoestand verbetert.

Natuurlijke manieren om Depressie Fight

Er zijn verschillende manieren van het wegwerken van depressie symptomen van nature, en sommige van hen kan worden gecombineerd met de behandeling die u kan worden ondergaan voor de conditie.

1. Oefening

Lichaamsbeweging is een van de beste behandelingen van depressie thuis, wat uw lichamelijke en geestelijke welzijn verbetert, gelijktijdig. is het het beste om te proberen en oefening voor 20 minuten per dag, 5 dagen per week. Het kan elke vorm van lichaamsbeweging die je leuk vindt, zoals hardlopen, gewichtheffen, pilates, yoga enz. Zijn

Oefening fungeert als een mood-booster, door het vrijgeven van endorfine in je lichaam. Deze pijnstillende stoffen verbeteren stemming en zorgen voor een gevoel van welzijn om depressie te verslaan, vooral in combinatie met therapie zoals blijkt uit het onderzoek . Daarom oefening is een natuurlijke therapie voor depressie en regelmatige lichaamsbeweging zorgt ervoor dat u zich beter voelt.

2. Getting voldoende slaap

Gebrek aan slaap kan veel problemen, zoals depressie verergeren; gebeurt het vaak dat depressie gepaard gaat met slaapproblemen. Volwassenen moeten ongeveer 6-9 uur slaap voor een volledige rust, ontspanning en herstel.

Sleep stelt onze biologische klok, die klier functie beïnvloedt en regelt energie en stemming gedurende de dag. een bepaalde tijd om te gaan slapen instelling is vooral belangrijk om slaappatronen te verbeteren. Slapen is hoe ons immuunsysteem produceert cytokines, een eiwit dat essentieel is voor het lichaam om een ​​goede immuniteit in stand houden en af ​​te weren depressie.

3. St. Janskruid

St. Janskruid is een van de beste kruiden voor depressie, als je niet al op medicijnen voor. Het is een populaire folk remedie in Europa en Afrika voor zorgen, verdriet, angst en slecht slapen geweest. Het is aangetoond in een aantal klinische proeven om milde depressie te verminderen.

Het kruid bevat verbindingen zoals hypericine en hyperforin die werken door blokkering van de heropname van serotonine, vergelijkbaar met antidepressiva. Dit verhoogt in wezen de serotonine in de hersenen. Serotonine is een neurotransmitter in verband met ons welzijn en blijkt laag te zijn bij mensen met een depressie. Vandaar dat dit kruid is een natuurlijke depressie opluchting medicatie. Echter, praten met een arts voordat u een vorm van medicatie, ook al is het natuurlijk.

4. Lichttherapie

Donkerder maanden, zoals het regenseizoen of lange winters, waar je vaak niet zien de zon voor lange periodes kan seizoensgebonden stemmingswisselingen en depressie veroorzaken. Bij sommige mensen, het leidt tot een daling van de serotonine, waardoor ze gevoelig voor seizoensgebonden affectieve stoornis.

Lichttherapie gaat om blootstelling aan zonlicht in de ochtend of het gebruik van een kunstmatige bron van fel licht (3.000 tot 10.000 lux) gedurende 20- 30 minuten per dag. Lichttherapie helpt bij de regulatie van serotonine in de hersenen en het resetten van de bodys slaap / waak-cyclus normaal.

5. Gezond Dieet

Het hebben van een goede voeding is de remedie voor een reeks van ziekten. Een slechte voeding ontbreekt essentiële voedingsstoffen, en in plaats daarvan, gevuld met geraffineerde suikers en vetten kan depressie verergeren. Sommige van de voedingsmiddelen voor depressie moet vetarm en rijk aan vitamine B6, magnesium, B-12 en foliumzuur te zijn. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren en foliumzuur helpen verlichten stemmingswisselingen en symptomen van depressie te verminderen. Foods, zoals popcorn, noten, havermout, pindakaas, en eiwitten zijn serotonine het verbeteren en goed voor mensen met een depressie.

6. Building Gezond en sterke relaties

Sociaal isolement en gevoelens van eenzaamheid kan leiden tot depressie of maak de toestand veel erger. Het hebben van vrienden en een nauwe vertrouwd netwerk kan u helpen aan te moedigen om zich te concentreren op de positieve kant van het leven en doelen die kunnen verbeteren uw welzijn. Studies hebben aangetoond dat het belang van de kwaliteit van de relaties, als een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan een depressie. Degenen met een grotere sociale spanningen en het gebrek aan sociale steun hebben het hoogste risico op depressie. Relatie statussen aanzienlijk bijdragen ook voor welzijn en depressie.

7. cognitieve gedragstherapie

Cognitieve gedragstherapie (CGT) is het proces van praten en het analyseren van uw eigen denkpatronen die ervoor zorgen dat je gevangen in een depressie. Het staat u toe om te evalueren hoe U denkt en om dingen te begrijpen, vooral wanneer je gedachten zijn niet realistisch, pessimistisch en superkritisch. CBT helpt bij het opruimen van de geest van de ongewenste denkpatronen en helpt u een meer optimistische vooruitzichten te ontwikkelen. Het uiten van je gedachten en gevoelens in de voorkant van de therapeut helpt voel je je ontspannen en brengt positieve veranderingen in je gedachten en gedrag.

8. Meditatie

Meditatie en de praktijk van mindfulness kan een lange weg te gaan bij het vaststellen van de toon voor de dag. Vanaf de dag met een kleine zitting van ademhalingsoefeningen en meditatie kan helpen af ​​te stemmen je geest op weg naar positief. De praktijk van mindfulness zorgt ervoor dat uw gedachten in toom gedurende de dag.

Depressieve gevoelens hebben vaak triggers in de vorm van gedachten die snel uit de hand lopen en leiden tot het maken van je laag voelt en verslagen. Meditatie en mindfulness kun je altijd in het moment en concentreren op de taak bij de hand, in plaats van het drijven in ongewenste gedachten.

9. Green Tea

Het drinken van groene thee in de ochtend bij het ontbijt, is bekend dat het gemak depressie te helpen. Een van de ingrediënten in groene thee genaamd L-theanine heeft krachtige stemming versterkende effecten dat depressie kunnen verminderen. Het drinken van groene thee vermindert ook depressie na een beroerte en vermindert oxidatieve stress.

10. Visolie

Visolie is een geweldige bron van omega-3 vetzuren. Dit zijn de essentiële aard van de vetten die nodig zijn voor de hersenen. Omdat ons lichaam niet in staat om omega-3 vetzuren zijn, het moet worden verkregen uit onze voeding. Vele studies hebben lage inname van omega-3-vetzuren met een depressie met elkaar verbonden en hebben ook ontdekt dat landen met hogere niveaus van de consumptie van vis, zoals Japan, hebben een lagere depressie tarieven.

Omega-3 vetten zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze neurotransmitters, dat een lange weg bij het bepalen van de fysiologische en emotionele balans hersenen gaat. In een studie vergelijking van de resultaten van drie andere uitgebreide studies, werd gezien dat omega-3 vetzuren significante resultaten in het verbeteren van depressie.

11. Probiotica

Probiotische supplementen zijn bewezen door onderzoek dat een aanzienlijke verbetering geestelijke vooruitzichten, die als gevolg van de verbinding tussen de darmen en de hersenen. Probiotica bevorderen van de absorptie van voeding en hulp in de glykemische controle, die spikes en druppels voorkomt in de bloedsuikerspiegel. Het onderzoek toont ook aan dat er sterke lijnen van de communicatie tussen de hersenen en darmen dat onze stemmingen en chemie van de hersenen kunnen beïnvloeden.

12. Adaptogen Kruiden

Adaptogen kruiden zijn een soort van medicinale plant die het zenuwstelsel aantasten om stress te verminderen, door te werken op de bodys cortisol levels. Twee bekende adaptogens omvatten Ashwagandha en Rhodiola. Ashwagandha werkt door het verminderen van angst en depressie en bestrijdt hormonale onevenwichtigheden en stress. Rhodiola verhoogt de gevoeligheid van neuronen welke neurotransmitters, dopamine en serotonine.

13. Foliumzuur

Foliumzuur is een essentiële B-vitamine gevonden in bonen, fruit, groene bladgroenten, en verrijkte granen. Foliumzuur deficiëntie is vaak voor, als gevolg van slechte voeding en het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals orale anticonceptiva en aspirine. Het is gebleken dat mensen met een depressie die ook foliumzuurtekort niet goed reageren op antidepressiva. Daarom is het essentieel om foliumzuur-rijke voedingsmiddelen te consumeren.

Depressie kan worden beheerd door een combinatie van verandering in levensstijl keuzes, zoals een goede lichaamsbeweging, voeding en rust gewoonten, en het aannemen van nieuwe manieren van denken en dingen te doen. Degenen met een ernstige depressie moeten medicatie voortzetten zoals voorgeschreven door hun arts en vraag hun advies voor het gebruik van kruidengeneesmiddelen.